irongud 21 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2010 ειμαι ο παντελης και ειμαι νεος στο φορουμ και νεος στα ενυδρεια. εχω ενα 50αρι χαρισμενο απο ενα φιλο και εχω μεσα 3 ξιφοφορους 2 γκαπι 2 μολι 3 γαριδες ghost 4 red cherry και ενα apple snail και ενα αλλο μικρο μαυρο που δεν ξερω πως το λενε. μου αρεσει τρομερα το σαιτ σας και ολος ο κοσμας εδω. καλη συνεχεια σε μενα και σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2010 Καλως ήλθες φιλε μου και καλη διαμονη!Θα χαρουμε να μας παρουσιασεις το ενυδρειο σου καποια στιγμη στην αναλογη θεματικη ενοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 21 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2010 Καλως ήλθες φιλε μου και καλη διαμονη!Θα χαρουμε να μας παρουσιασεις το ενυδρειο σου καποια στιγμη στην αναλογη θεματικη ενοτητα πιστευω πως ειναι τοσο απλο σε σχεση με αλλων χομπιστων ενυδρεια που δε θα ηθελε καποιος να το δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 22 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2010 πιστευω πως ειναι τοσο απλο σε σχεση με αλλων χομπιστων ενυδρεια που δε θα ηθελε καποιος να το δει Κανεις μας δεν γεννηθηκε ειδικος! Διαβαζουμε, μαθαινουμε και εξελισομαστε! Ολοι με απλα ενυδρεια ξεκιναμε και σιγα-σιγα τα φτιαχνουμε ολο και καλυτερα! Καλως ηρθες και απο εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 22 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 22 Νοεμβρίου 2010 καλως ορισες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 22 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 22 Νοεμβρίου 2010 (edited) ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα οταν κανω το ενυδρειακι μου οπως θελω θα ανεβασω μερικες φωτο. Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2010 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 22 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 22 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα οταν κανω το ενυδρειακι μου οπως θελω θα ανεβασω μερικες φωτο. Τόσο χάλια είναι? Καλώς ήρθες και από εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 22 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Ολοι καπως ξεκινησαμε. Παντελη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 22 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 22 Νοεμβρίου 2010 μα γιατι δε μπορω να ποσταρω νεο θεμα στις αγγελιες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 22 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 22 Νοεμβρίου 2010 καλώς ήρθες στην παρέα μας....!!! Μην σε ανησυχεί οτί είσαι αρχάριος και δεν ξέρεις τίποτα.... Αν έχεις όρεξη και θέληση για να μάθεις περισσότερα για τα ενυδρεία είσαι στο καλύτερο μέρος...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts