kristina 11 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σε ολους ειμαι αρχάρια σχετικα με τα ενυδρεια αλλα παντα το ονειρο μου ηταν να ασχοληθω καποτε με αυτα!!!! Και το ονειρο μου πραγματοποιηθηκε πηρα το πρωτο μου ενυδρειο!! Ολα ειναι μεχρι τωρα μια χαρα και για τυχον δυσκολιες που θα ερθουν θα σας ενημερωνω!! ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς όρισες στην παρέα μας αγαπητή Φίλη kristina. Στο χώρο αυτόν που βρέθηκες, θα βρεις όλες τις πληροφορίες, που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να φτιάξεις ένα τέλειο ενυδρείο και να το χαίρεσαι πραγματικά. Διαβάζοντας τα άρθρα και τις συζητήσεις θα αποκτήσεις σύντομα τις γνώσεις, που σου λείπουν και κατόπιν θα έρθει και η εμπειρία. Καλή διαμονή και καλή εξέλιξη στο πρώτο σου ενυδρείο. Φιλικά Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 11 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 kristina!! Σιγουρα ολα θα πανε μια χαρα....περιμενουμε λιγα λογια και φωτογραφιες απο το ενυδρειο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 11 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 kristina στο Aquazone. Αν θές πές μας λίγα λόγια για το νέο σου απόκτημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 11 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλως ηρθες στο forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 11 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς την! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas 11 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 καλως ηρθες και απο εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 11 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 11 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς την και καλό στρώσιμο για αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 11 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλη KRISTINA .... Kαλη διαμονη και καλη συνεχεια.... Αν θες δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες μεσω του προφιλ σου που λειπουν καποια πραματακια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 17 Σεπτεμβρίου 2006 #12 Share 17 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στο aquazone!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος