Frapedomaxos 21 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα και απο μενα ... εχω ενα caymann 125 λ και εχς μεσα μια ανουμπια μεγαλη και κριπτοκορινα.... αυριο θα κανω την πρωτη αλλαγη νερου στο ενυδρειο ... το ενυδρειο εχει μεσα εναν bitchir 2 severum 1 synodontis 1 pleko ... στο ενυδρειο κατω απο την ανουμπια εχω το φιλτρο αερα μ ... υπαρχει περιπτωσει αυτη να μ εχει δημιουρησει αυτο στα φυτα? το petshop μ ειπε για αλγη ... ο πλεκο τα πιπιλαει συνεχως αλλα δεν αλλαζει κατι .... παιζει να φταιει ο φωτισμος ? 4 ωρες την ημερα τον εχω... ph 7 νιτρικια αμμωνια 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 21 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2010 (edited) Πεσ μας λιγο για το ενυδρειο σου.....ποσο καιρο τρεχει,τιμες,λιπανση,βοηθησε μας.......θα βοηθαγε και η φωτο. Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2010 - Churu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frapedomaxos 21 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2010 Πεσ μας λιγο για το ενυδρειο σου.....ποσο καιρο τρεχει,τιμες,λιπανση,βοηθησε μας.......θα βοηθαγε και η φωτο. τρεχει 1.5 μηνα με ψαρια ... 3 συνολο ... δεν εχω καποια λιπανση ή υποστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frapedomaxos 22 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 22 Νοεμβρίου 2010 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 22 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Μόνο μια φωτογραφία θα βοηθούσε στο να έχεις κάποια απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Μόνο μια φωτογραφία θα βοηθούσε στο να έχεις κάποια απάντηση. up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος