Jump to content

Θερμομόνωση ενυδρείου

kostas100

Recommended Posts

Και μια που μιλάμε για μόνωση στα ενυδρεία μας και είμαστε και ολίγων ψαροκαμένοι μια καλή ιδέα θέλω να πιστεύω είναι , ενυδρείο με διπλό τζάμι και κενό αέρος με θερμοδιακοπη, όπως τα τζάμια στα παράθυρα αλουμινίου των κτιρίων. Καλά ντε μη βαράτε αλλά πιστεύω πως η όλη ιδέα θα λειτουργούσε μονό θετικά πέρα του σχεδον διπλού κόστους κατασκευής του ενυδρείου. :)

Πέθανα ! :) Ωραίος ο Ρικάρδος ! :)

Βρε Rik, η θερμοδιακοπή μπαίνει στο κούφωμα, δηλαδή στο αλουμίνιο και όχι στο γυαλί... Σκέφτεσε να βάλεις και κάσα αλουμινίου στο ενυδρείο σου; :D

για θερμομόνωση, έχω κολήσει στα πλαινά και πίσω τζάμια, ένα πλαστικό "χαρτί" σαν υαλομβάβακας, προσφέρει κάποια μόνωση!

Εγώ αύριο θα πάω να πάρω dow 3εκ που ταιριάζει με το φόντο και θα ντύσω τις 3 πλευρές του ενυδρείου.

Εγώ αύριο θα πάω να πάρω dow 3εκ που ταιριάζει με το φόντο και θα ντύσω τις 3 πλευρές του ενυδρείου.

παρε 2 cm για να ειναι πιο ωραιο.

για να ειναι πιο αποτελεσματικη η μονωση, το φελιζολ πρεπει να εφαπτεται σε ολη την επιφανεια που παταει.

για να ειναι πιο αποτελεσματικη η μονωση, το φελιζολ πρεπει να εφαπτεται σε ολη την επιφανεια που παταει.

Λογικά θα βάλω σιλικόνη στις 4 άκρες και μια ιδέα στο κέντρο του κάθε κομματιού. :)

καλυτερα ειναι πιστευω να βαλεις περιμετρικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...