dim84 20 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Ξέρω οι φωτογραφίες δεν βοηθάνε αλλά μήπως μπορεί να αναγωριστεί ο κάβουρας αυτός? Βρέθηκε στο ζ. βράχο που έβαλα μόλις. Είναι άκακο? Να το ρίξω στο ενυδρείο? Είναι χρώματος καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon 6 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Είχα κι εγώ ένα τέτοιο και μετά από έρευνα το έβγαλα γιατί για xanthide το έκοψα. Βασικά δυο είχα αλλα γενικά έιχα πάνω από 10 καβούρια έχω βγάλει τα 7 κι έχουν μείνει 4-5 πολύ μικρά. Μεγάλη ταλαιπωρία τα παλιοκαβούρια ειδικά με τις cleaner τις γαρίδες και τους ερημίτες που ορμάνε πρώτοι στις παγίδες που στήνω. Δεν έχω και sump να βάλω τις γαρίδες και τους ερημίτες εκεί.. Δες εδώ.Xanthides Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2010 - Jargon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 6 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ξέρω οι φωτογραφίες δεν βοηθάνε αλλά μήπως μπορεί να αναγωριστεί ο κάβουρας αυτός? Βρέθηκε στο ζ. βράχο που έβαλα μόλις. Είναι άκακο? Να το ρίξω στο ενυδρείο? Είναι χρώματος καφέ. Κοκιννα ματακια=κακα ματακια Βγαλτο απο το ενυδρειο κ βαλτο σε κανα σαμπ αν εχεις,αλλιως.... Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2010 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος