Raven 20 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα να σας δειξω μερικες απο τις καλυτερες φωτογραφιες που εχω στο αρχειο μου απο αυτα τα πανεμορφα απο ολες τις αποψεις ψαρακια. Peacock Gudgeons (Tateurndina ocellicauda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2010 (edited) Αλέξανδρε καταπληκτικές φωτογραφίες καταπληκτικών ψαριών! Μπορείς να πεις μερικές πληροφορίες για τη διατήρησή τους, έχω μια ομάδα τεσσάρων μάλλον 2 αρσ 2 θηλ, δεν έχω βρει κάτι ιδιέταιρο στο νετ, κυρίως δεν βρίσκω πόσα πρέπει να είναι και σε τι αναλογίες αρσενικών θηλυκών. Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 20 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Αλέξανδρε καταπληκτικές φωτογραφίες καταπληκτικών ψαριών! Μπορείς να πεις μερικές πληροφορίες για τη διατήρησή τους, έχω μια ομάδα τεσσάρων μάλλον 2 αρσ 2 θηλ, δεν έχω βρει κάτι ιδιέταιρο στο νετ, κυρίως δεν βρίσκω πόσα πρέπει να είναι και σε τι αναλογίες αρσενικών θηλυκών. Kι εγω 2 αρσενικα και 3 θηλυκα εχω. Απ οτι εχω δει, τα αρσενικα δεν ειναι επιθετικα μεταξυ τους οποτε μπορει κανεις σε μεγαλο ενυδρειο να κρατησει 2-3 ζευγαρια μαζι , χωρις προβληματα. Ειναι κι ευκολα στην αναπαραγωγη τους αν το θελησεις. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεχονται μονο ζωντανες ή κατεψυγμενες τροφες. Δες κι εδω πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Καταπληκτικές φωτογραφίες, καταπληκτικά ψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 20 Νοεμβρίου 2010 (edited) Ααααα... γι' αυτό δεν τρώνε... πάλι για ψώνια... Και εδώ ένα λινκ: http://pandora.nla.gov.au/parchive/O1998-J...pin/Peacock.htm Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 21 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 21 Νοεμβρίου 2010 Πανέμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 21 Νοεμβρίου 2010 Πανεμορφα ψαρια,υπεροχες φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Ιδιαίτερα ψάρια και φοβερές φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis31 27 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 27 Νοεμβρίου 2010 Πανέμορφα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 έγινα και εγώ κάτοχος 2 ψαριών πριν από λίγες μέρες πολύ όμορφα ψάρια.....για να αναδειχθούν τα χρώματα τους από θέμα φωτισμού τι λάμπες θα προτείνατε από θέμα kelvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος