JSpower 19 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Απο χθες το βραδι εχει θολωση το δεξι του ματι. Βασικα ειναι η μερια που χτυπαει συνεχεια στο τζαμι. Αλλα εδω και 2 χρονια δεν ειχε κατι τετοιο παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Αν και η απάντηση είναι προφανής, συμπλήρωσε την φόρμα διάγνωσης ασθένειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτησω σε ποσα λιτρα τον εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 19 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Το aquatable φιλε μου ειναι ακαταλληλο για ψαρια.Ποσο μαλλον το συγκεκριμενο ψαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 19 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 19 Νοεμβρίου 2010 (edited) Να ρωτησω σε ποσα λιτρα τον εχεις; Τον εχω σε ενα 1000αρι Το aquatable φιλε μου ειναι ακαταλληλο για ψαρια.Ποσο μαλλον το συγκεκριμενο ψαρι! Φιλε μου δεν το εχω γραψει στην υπογραφη μου αλλα εχω συνολικα 5 ενυδρεια το ενα δεν ειναι σε λειτουργια. Και για ποιον λογο ειναι ακαταλληλο για ψαρια? Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2010 - JSpower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Εφ'οσον εχεις 1000αρι,καλο θα ηταν να μας κανεις μια παρουσιαση ωστε να καταλαβουμε τι γινεται. Ποσα εκατοστα ειναι το ψαρι; Ανεβασε καποιες φωτο του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 19 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Εφ'οσον εχεις 1000αρι,καλο θα ηταν να μας κανεις μια παρουσιαση ωστε να καταλαβουμε τι γινεται. Ποσα εκατοστα ειναι το ψαρι; Ανεβασε καποιες φωτο του ενυδρειου Οριστε μια γρηγορη παρουσιαση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51576 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Βασικα ειναι η μερια που χτυπαει συνεχεια στο τζαμι. Πρόσεξε σε λίγο καιρό μη πάρεις και τα τζάμια στα χέρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Πρόσεξε σε λίγο καιρό μη πάρεις και τα τζάμια στα χέρια... Αυτό είναι λίγο δύσκολο να συμβεί, αλλά όχι και αδύνατο. Η φόρμα διάγνωσης ασθένειας νομίζω πως είναι περιττή στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά καλό θα ήταν να είχαμε και καμία μέτρηση... Επιγραμματικά να αναφέρω πως το συγκεκριμένο ψάρι δεν κάνει για ενυδρείο. Πρόκειται για ένα ψάρι που είναι δεινός κολυμβητής και δεν μπορώ να θεωρήσω πως υπάρχει οικιακό σύστημα που να μπορεί να το φιλοξενήσει. Προσωπική μου άποψη κι εφόσον ενδιαφέρεσαι για την υγεία του ψαριού, είναι να βρεις κάποιον χώρο που πιθανόν να μπορεί να το φιλοξενήσει. Αυτός ο χώρος σίγουρα δεν θα είναι κάποιου χομπίστα, αλλά πιθανόν να κάποιο πανεπιστήμιο ή κάποιος επαγγελματικός χώρος με πολλών τόνων ενυδρείο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να σε συμβουλέψω... Παραθέτω και τα 2 παρακάτω links προς ενημέρωση: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=247142 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Ελπίζω να μην είναι πολύ καιρό με θολό το μάτι του , να κάνεις μια αλλαγή νερού όσο γίνετε μεγαλύτερη και να επαναλάβεις μετά απο 4 ημέρες πάλι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος