soupia 11 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Η άλγη που βρίσκουν είναι αρκετή για τους Οττόκυκλους και αν όχι τότε τι τροφή πρέπει να τους δίνουμε? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 11 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τις περισσότερες φορές οι οτόκυκλοι δεν έχουν πρόβλημα στο να βρουν τροφή. Αν θες καλού κακού μπορείς να ρίχνεις και μια ταμπλέτα για φυτοφάγα... Τι ταΐζεις γενικότερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 11 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω έχω 3 εδώ και 9 με 10 μήνες και δεν τους έχω ταϊσει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soupia 11 Σεπτεμβρίου 2006 Author #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ούτε εγώ ρίχνω κάτι για τους δικούς μου, απλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό! Τους έχω συμαθήσει πολύ κ σκέφτομαι από δύο που είναι τώρα να τους κάνω 4. Τους έχω σε ένα 70lt μαζί με ραμιρέζι κ καρδινάλους. Από τροφές χρησιμοποιώ :Tetra Prima, Tetra Delica mix k SERA FLORA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 11 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ομοίως και εγώ.Δεν τους ταΐζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soupia 11 Σεπτεμβρίου 2006 Author #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ακόμα δηλαδή κ αυτοί που έχουν 6-10 οττόκυκλους δεν τους ρίχνουν τίποτα? Καλή είναι η άλγη αλλά φτάνει μόνο αυτή σαν τροφή για να μεγαλώσουν κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsel 19 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα λινκ με το προφίλ των οττόκυκλων, γιατί είμαι στην αναζήτηση μικρού αλγοφάγου..? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 19 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Otocinclus affinis (Steindachner 1877) Otocinclus spp. Otocinclus arnoldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsel 19 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγγνώμη για την παρεμβολή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγγνώμη για την παρεμβολή.. εγω ρε παιδια που εχω μεσα στο τανκ 16 απο δαυτους.....με τι να τους ταισω,και τι να πω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 19 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Στο 100lt έχω 3 Affinis και υπάρχουν στιγμές που τους βλέπω με την κοιλιά σαν μπάλα του basket,φουσκωμένη! Δεν κάθονται σε ησυχία! Σκέφτομαι να βάλω άλλον ένα Arnoldi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος