katerina 18 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2010 εδω και περιπου 30 λεπτα εχω βαλει στο αφρικανικο ενυδρειο μου και μια βαλισνερια.εχουν πεσει και οι 17 κιχλιδες πανω της και την κανουν κομματακια.την τραβανε την δαγκωνουν και βασικα πανω απο 2 μερες δεν την βλεπω να αντεχει.υπαρχει καποια συμβουλη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Για τι ψάρια μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 18 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 18 Νοεμβρίου 2010 λαμπιντοχρωμις -ψευδοτροφεους Για τι ψάρια μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Τα ψάρια που φιλοξενείς είναι φυτοφάγα (herbivorous) οπότε είναι λογικό να τσιμπάνε και κανένα φυτάκι στις μεγάλες πείνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 18 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Τα ψάρια που φιλοξενείς είναι φυτοφάγα (herbivorous) οπότε είναι λογικό να τσιμπάνε και κανένα φυτάκι στις μεγάλες πείνες. σε εστιατοριο Α κατηγοριας τρωνε τα ψαρια μου. φαντασου οτι τα ταισα πριν βαλω τα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλεις μπορείς να μας κάνεις μια παρουσίαση του ενυδρείου σου να το χαρούμε κι εμείς και αν σε ενδιαφέρει τρέχει κι ένας Διαγωνισμός για την αγαπημένη μας Αφρική http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51433 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος