Naskas 18 Νοεμβρίου 2010 #26 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 18 Νοεμβρίου 2010 #27 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Και μια αλλη ερωτηση... εαν βγαλω τον βυθο που εχω, τι να βαλω??? αμμο ή υποστρωμα? και ποιο? Μια καλή λύση θα ήταν χαλικάκι 1 - 2 mm και για υπόστρωμα SERA floredepot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 19 Νοεμβρίου 2010 Author #28 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Μια καλή λύση θα ήταν χαλικάκι 1 - 2 mm και για υπόστρωμα SERA floredepot. ευχαριστω αλλα θα περιμενω να δω αποτελεσμα με τα λιπασματα που παρηγγειλα... εαν δεν γινει τιποτα θα αλλαξω βυθο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 19 Νοεμβρίου 2010 #29 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Και πολυ σωστα θα κανεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 19 Νοεμβρίου 2010 Author #30 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Και μου ηρθε η παραγγελια... πολυ γρηγορα μπορω να πω... απλα θελω να ρωτησω τι να κανω τωρα??? να βαλω καλιο ή την ταμπλετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 19 Νοεμβρίου 2010 #31 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 19 Νοεμβρίου 2010 Author #32 Share 19 Νοεμβρίου 2010 (edited) Και τα δύο. Καλιο εβαλα με βαση τις δοσολογιες που εχω βρει αλλα για την ταμπλετα δεν βρηκα... και το ενυδρειο μου εχει λιγα φυτα.. μηπως να βαλω την μιση??? Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2010 - Satum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος