stavr0s1 18 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Παιδια ποια ειδη κιχλιδων μπορουν να τοποθετηθουν σε 60 λιτρο ενυδρειο? ποια προτινετε εσεις? ποια εχουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα συμπεριφορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 18 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα φίλε Σταύρο! καλώς ήλθες! σε ενυδρείο σαν το δικό σου να προσανατολίζεσαι προς νανοκιχλίδες της λίμνης Τανγκανίκα. Σε ότι αφορά την συμπεριφορά, όλες οι αφρικάνες έχουν ιδιαίτερες συμπεριφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην Αφρική Θα συμφωνήσω με τον φίλο ilouvatar και θα σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά σε ένα θέμα που είχα ανοίξει εγώ για ένα ίδιων διαστάσεων ενυδρείο, με πολλές προτάσεις. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...%DC%F3%E5%E9%F2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2010 to Africa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 18 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2010 to Africa καλως σας βρηκα.... κ ευχαριστω για τις συμβουλες..... δηλαδη ουτε καν να το σκεφτομε για ενα ζευγαρι μονο λιγο μεγαλυτερων κιχλιδων?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2010 καλως σας βρηκα.... κ ευχαριστω για τις συμβουλες..... δηλαδη ουτε καν να το σκεφτομε για ενα ζευγαρι μονο λιγο μεγαλυτερων κιχλιδων?? Δηλαδή ποιες έχεις στο μυαλό σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 18 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή ποιες έχεις στο μυαλό σου; ακυρο αυτο που ειπα..... ειναι οντως μικρο το ενυδρειο για αλλες κιχλιδες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 18 Νοεμβρίου 2010 Author #8 Share 18 Νοεμβρίου 2010 ενας πετσοπας μου ειπε πως τα ψαρια μεγαλωνουν αναλογα με το μεγεθος του ενυδρειου σου.... καλα λεει ή μηπως θελει να πουλησει ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 18 Νοεμβρίου 2010 ενας πετσοπας μου ειπε πως τα ψαρια μεγαλωνουν αναλογα με το μεγεθος του ενυδρειου σου.... καλα λεει ή μηπως θελει να πουλησει ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 18 Νοεμβρίου 2010 Author #10 Share 18 Νοεμβρίου 2010 αληθεια αυτο ειπε κ εμεινα ξερος κ τον κοιταζα.... εχει γνωσεις ομως αλλα με αυτο που ειπε με αποστομωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα στις περισσότερες κιχλίδες Αφρικής δεν είναι το μέγεθος τόσο, όσο η κυριαρχική επιθετικότητα. Αυτή η επιθετικότητα υπάρχει ακόμα και σε ψάρια 3-4 εκ. και γι'αυτό χρειαζόμαστε λίτρα ή για να είμαι πιο ακριβής μήκος και πλάτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 18 Νοεμβρίου 2010 Author #12 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα στις περισσότερες κιχλίδες Αφρικής δεν είναι το μέγεθος τόσο, όσο η κυριαρχική επιθετικότητα. Αυτή η επιθετικότητα υπάρχει ακόμα και σε ψάρια 3-4 εκ. και γι'αυτό χρειαζόμαστε λίτρα ή για να είμαι πιο ακριβής μήκος και πλάτος. ναι αυτο το καταλαβα... σε 60 λιτρο ενυδρειο οπως αυτο που εχω με αμμο κ μια ανουμπια μεσα.... εκτος απο κοχυλοψαρα δε μπορω να βαλω 1 ζευγαρι απο κιχλιδες? εννοειτε πως δε θα αφηνω να αυξηθει ο πληθυσμος του ενυδρειου ( θα πηγαινουν σε δωρεες ) κ πως θα μπορουν να ζησουν ζευγαρια.... π.χ convict, ramirezi klp,klp Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 19 Νοεμβρίου 2010 Author #13 Share 19 Νοεμβρίου 2010 ------------------------- παιδια δε βρισκω πουθενα τετοιες νανοκιχλιδες..... κανενα ζευγαρι μπορω να βαλω? εννοειτε θα ειναι μονο του μεσα στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 19 Νοεμβρίου 2010 #14 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην Αφρική Θα συμφωνήσω με τον φίλο ilouvatar και θα σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά σε ένα θέμα που είχα ανοίξει εγώ για ένα ίδιων διαστάσεων ενυδρείο, με πολλές προτάσεις. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...%DC%F3%E5%E9%F2 Κοίταξες το παραπάνω link που σου έδειξα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 19 Νοεμβρίου 2010 Author #15 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Κοίταξες το παραπάνω link που σου έδειξα; το 'χω ψαξει.... οπως ομως εχω πει στα πετσοπ που πηγα δε βρηκα τετοια.... δεν κανουν εισαγωγη.... μονο τα πολυ "συνηθισμενα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 19 Νοεμβρίου 2010 Author #16 Share 19 Νοεμβρίου 2010 http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile58.html ενα ζευγαρακι μεσα κ ολα οκ να υποθεσω....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Νοεμβρίου 2010 #17 Share 19 Νοεμβρίου 2010 http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile58.html ενα ζευγαρακι μεσα κ ολα οκ να υποθεσω....! Το ψαρι αυτο φτανει τα 15 εκατοστα το αρσενικο,και γυρω στα 13 το θυληκο. Πολυ μεγαλα για το συγκεκριμενο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 19 Νοεμβρίου 2010 Author #18 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Το ψαρι αυτο φτανει τα 15 εκατοστα το αρσενικο,και γυρω στα 13 το θυληκο. Πολυ μεγαλα για το συγκεκριμενο ενυδρειο. αρα αφου δε βρισκω νανοκιχλιδες.... πρεπει να φυγω απο την ιδεα της κιχλιδας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19 Νοεμβρίου 2010 #19 Share 19 Νοεμβρίου 2010 αρα αφου δε βρισκω νανοκιχλιδες.... πρεπει να φυγω απο την ιδεα της κιχλιδας.... Σταύρο γειά ( είμαστε και συμπατριώτες) ,κάνε ένα έλεγχο αγοράς οχι μόνο στη Λεμεσό αλλά και Λευκωσία και μάλλον θα βρείς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Νοεμβρίου 2010 #20 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Ολες οι δημοσιευσεις μας παρακαλω με μικρα ελληνικα,διοτι ειναι κανονισμος του φορουμ. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 20 Νοεμβρίου 2010 Author #21 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Σταύρο γειά ( είμαστε και συμπατριώτες) ,κάνε ένα έλεγχο αγοράς οχι μόνο στη Λεμεσό αλλά και Λευκωσία και μάλλον θα βρείς . γεια σου φιλε.... ξερεις κανενα συγκεκριμενο εσυ να μου προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Νοεμβρίου 2010 #22 Share 20 Νοεμβρίου 2010 γεια σου φιλε.... ξερεις κανενα συγκεκριμενο εσυ να μου προτεινεις? Σταύρο έχει πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 20 Νοεμβρίου 2010 Author #23 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Σταύρο έχει πμ δυσκολα μου βαζεις.... τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Νοεμβρίου 2010 #24 Share 20 Νοεμβρίου 2010 δυσκολα μου βαζεις.... τι ειναι αυτο? Π Μ = προσωπικό μήνυμα ,θα μπείς στα προσωπικά σου μηνύματα και θα δεις το μήνυμα που σου έστειλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavr0s1 22 Νοεμβρίου 2010 Author #25 Share 22 Νοεμβρίου 2010 η αποφαση παρθηκε...... αφου δε βρηκα πουθενα νανοκιχλιδες αφρικης ενας πετσοπας δεν ηξερε καν πως υπαρχουν...... δεν εχει τετοιες μου λεει ειναι κ διανοια στις κιχλιδες οπως αυτοαποκαλειται πηρα την αποφαση κ θα βαλω ενα ζευγαρι νανοκιχλιδες κ 4-5 κορυ κ τελος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος