PanagiotisKOKK 18 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Καλισπερα!!! Τελικα επειδη εχω μπερδευτει λιγο........χρειαζετε η αεραντλια σε ενα φυτεμενο ενυδρειο η οχι? Τα φυτα μου ειναι απο ευκολα ως μετρια σε αναγκεσ! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 18 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2010 το χρειαζεται δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο για να σου πουν ναι ή οχι. εξαρταται.τι επιπεδο οξυγονου εχεις? ψαρακια υπαρχουν? μπορεις να αυξησεις το οξυγονο με το φιλτρο αν το βαλεις κοντα στην επιφανεια. επισης το βραδυ δεν κανει κακο βαζεις αεραντλια. αλλα ολα αυτα εξαρτονται γιατι πρεπει να βρεις την καταλληλη φορμουλα για τα φυτα και τα ψαρια που εχεις για να ειναι ολα ευχαριστημενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisKOKK 18 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 18 Νοεμβρίου 2010 η ερωτηση μου ειναι περισσοτερο γενικησ φυσεοσ. η απορια μου ειναι η εξησ ο αερασ που διοχετευει η αντλια αερα παρεχει οφελιμα στοιχεια οπωσ το διοξιδιο του ατμοσφερικου αερα η προκαλει προβληματα και καθηστερη την αναπτυξη των φυτων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 18 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2010 η ερωτηση μου ειναι περισσοτερο γενικησ φυσεοσ. η απορια μου ειναι η εξησ ο αερασ που διοχετευει η αντλια αερα παρεχει οφελιμα στοιχεια οπωσ το διοξιδιο του ατμοσφερικου αερα η προκαλει προβληματα και καθηστερη την αναπτυξη των φυτων? Ο αερας που διοχετευει η αντλια εισαγει οξυγωνο και διοχνει το Co2 που υπαρχει στο νερο το οποιο χρειαζονται να φυτα,αρα σε φυτεμενο δεν βαζουμε ποτε αεραντλια. Μερικοι βαζουν προλυπτικα μονο την νυχτα για να μην ανευει πολυ το Co2 καθως τα φυτα την νυχτα εκπεμπουν Co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 18 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Αν εχουμε ενα ενυδρειο μονο με φυτα αεραντλια δεν θελουμε καθολου για να μην χανεται το co2 που υπαρχει και παραγεται στο ενυδρειο μας αφου ειναι ωφελιμο για τα φυτα μας. Αν παλι τωρα εχουμε αρκετα φυτεμενο με λιγα ψαρια παλι δεν χρειαζεται γιατι τα ψαρια αναπνεουν με το οξυγονο που παραγουν τα φυτα μας. Εν ολιγοις η αναταραξη απο αεραντλια οξυγωνωνει και παραλληλα αφαιρει το διοξειδιο του ανθρακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2010 ΟΧΙ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ ΣΤΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος