ZHNAKI 18 Νοεμβρίου 2010 #51 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια οποιος δεν ασχολειτε με ενυδρεια δεν καταλαβαινει και γκρινιαζει η κοροιδευει η του φαινετε παντελως παραλογη η επενδυση χρονου και χρηματος για το χομπι. Δεν εχει να κανει με το φυλο. Ξερετε τι γκρινια και δουλεμα τρωω εγω απο ολους (συντροφο , φιλους, συναδελφους , γονεις). Τι να κανουμε, μενετε με γυναικες που δεν ασχολουνται με το χομπι γι αυτο τρωτε γκρινια. Νομιζετε οτι αν μενατε με αντρες μη μυημενους οτι δεν θα ακουγατε τα ιδια; Βλεπω σε λιγο οι αγγελιες να γεμιζουν Post του τυπου "ενυδρειοφιλος ψαχνει ενυδρειοφιλη για να κανουν μαζι το σπιτι χαλια με τις αλλαγες νερου και οτι προκειψει"... χαααααααααααααααχααααααααααααααα παντως, το βλεπω, απο την συμμετοχη, το χομπυ του ενυδρειου ειναι το ζητουμενο εδω, αλλα ο καημος της μαχης των δυο φυλων ειναι μεγαλυτερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Νοεμβρίου 2010 #52 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Για να ειμαι απολυτως ειληκρινης εχω ενοχληθει πολλες φορες απο αναλογα ποστ τοσο σε αυτο οσο και σε αλλο fora και εχω πιαστει μαλλι με μαλλι για τετια θεματα. Απλα απο ενα σημειο και μετα κουραζεσαι να τσακωνεσε και να χαλιεσαι, λες την αποψη σου και τελειωνει εκει το θεμα. Εξαλου δεν εχει νοημα γιατι κανεις δεν θα αλλαξει γνωμη επειδη θα μπω εγω και θα γραψω κατι. Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι υπάρχει ίχνος σοβαρότητας σε όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 18 Νοεμβρίου 2010 #53 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι υπάρχει ίχνος σοβαρότητας σε όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα? Οχι καλε δεν τα περνω τοις μετρητοις. Την πλακα μας κανουμε. Ειδικα το συγκεκριμενο θεμα ειναι τελειος χιουμοριστικο. Απλα με ενοχλει οταν μερικοι γραφουν " η ΠΑΝΤΟΦΛΑ δεν με αφηνει να βαλω αλλο ενυδρειο στο σπιτι" . Ειναι ασχημο να μιλας ετσι για την μανα των παιδιων σου , την συντροφο ζωης σου , τον ανθρωπο σου τελος παντων. Αν εγω αυριο βγω και πω " ο ΚΥΦΙΝΑΣ δεν κοιταει να πλυνει κανενα σωβρακο για να εχω και εγω χρονο να αλλαξω κανενα νερο" δεν θα ειναι ασχημο; Με αυτη την εννοια το λεω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Νοεμβρίου 2010 #54 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Οχι καλε δεν τα περνω τοις μετρητοις. Την πλακα μας κανουμε. Ειδικα το συγκεκριμενο θεμα ειναι τελειος χιουμοριστικο. Απλα με ενοχλει οταν μερικοι γραφουν " η ΠΑΝΤΟΦΛΑ δεν με αφηνει να βαλω αλλο ενυδρειο στο σπιτι" . Ειναι ασχημο να μιλας ετσι για την μανα των παιδιων σου , την συντροφο ζωης σου , τον ανθρωπο σου τελος παντων. Αν εγω αυριο βγω και πω " ο ΚΥΦΙΝΑΣ δεν κοιταει να πλυνει κανενα σωβρακο για να εχω και εγω χρονο να αλλαξω κανενα νερο" δεν θα ειναι ασχημο; Με αυτη την εννοια το λεω... Αυτό οφείλεται στην διαφορετικότητα των 2 φύλων... Εννοώ πως αν έγραφες αυτό που λες παραπάνω, δεν νομίζω πως θα προσβαλλόταν κάποιος. Πιθανόν να παραξένευε κάποιους η γλώσσα έκφρασης, καθότι δεν είναι σύνηθες να ειπώνεται κάτι τέτοιο από γυναίκα, αλλά δεν νομίζω κάποιος να το έπαιρνε τοις μετρητοίς. Και αναφέρω την διαφορετικότητα, καθότι άντρες και γυναίκες σίγουρα δεν έχουν την ίδια αίσθηση πολλών πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένου του χιούμορ. Αυτό φυσικά δεν μειώνει κανέναν ή αν μειώνει κάποιον, τότε αυτοί είναι οι άντρες που γενικώς είναι λίγο πιο ελευθέρων ηθών (πχ δεν μπορώ να σκεφτώ γυναίκες μαζεμένες να κάνουν διαγωνισμό ρεψίματος ). Και όσο κι αν γκρινιάζουμε οι άντρες, αυτή η διαφορετικότητα είναι στην τελική που μας αρέσει... Αν δεν μας άρεσε θα βρίσκαμε ταίρια που θα λέγονταν Μπάμπης, Τέλης κ.ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 18 Νοεμβρίου 2010 #55 Share 18 Νοεμβρίου 2010 (edited) πάντως βγάζει μια μεγάλη κατηγορία σαν έμανα που έχουμε τη μάνα πάνω από το κεφάλι μας και πιστεύω είναι χειρότερο (γιατί στους πατεράδες πάντα να ασχολούμαστε με αυτό το χόμπι μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος?) Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Νοεμβρίου 2010 #56 Share 18 Νοεμβρίου 2010 πάντως βγάζει μια μεγάλη κατηγορία σαν έμανα που έχουμε τη μάνα πάνω από το κεφάλι μας και πιστεύω είναι χειρότερο (γιατί στους πατεράδες πάντα να ασχολούμαστε με αυτό το χόμπι μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος?) Το χειρότερο είναι να έχεις τη γυναίκα και την πεθερά που θα έχει αρθριτικά και θα την ενοχλεί η υγρασία του ενυδρείου, ενώ θα έχει και αλλεργία στην μυρωδιά των τροφών... Μια χαρά είσαι εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 18 Νοεμβρίου 2010 #57 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Το χειρότερο είναι να έχεις τη γυναίκα και την πεθερά που θα έχει αρθριτικά και θα την ενοχλεί η υγρασία του ενυδρείου, ενώ θα έχει και αλλεργία στην μυρωδιά των τροφών... Μια χαρά είσαι εσύ σχετικό γιατί μπορείς να βρεις γυναίκα που να τις αρέσουν τα ψάρια και να την πάρεις με βάση και αυτόν τον γνώμονα(τώρα για την πεθερά είναι ένα πρόβλημα) αλλά τη μητέρα δεν μπορείς να την αλλάξεις.....Αλλά δεν συνεχίζω με τη μητέρα γιατί θα δώσω πάτημα στις γυναίκες της παρέας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 18 Νοεμβρίου 2010 #58 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Τί έγινε ρε παιδιά θα πέσουν να μας φάνε... Η φίλη μας (ZHNAKI) βλέπω μπήκε με όρεξη στο forum και μ'αρέσει αυτό αλλα θα διαφωνήσω μαζί της.Δεν είμαστε η απόλυτη γκρίνια και τσαπατσούληδες βεβαίως βεβαιίως. Με νερό ασχολείσαι πώς να το κάνουμε θα χυθεί λίγο κάτω δεν είμαστε θεοί.. Όσο για αυτό που είπε ο Stormtrooper για να κανονίσουμε να αναλάβουν την συντήρηση τών ενυδρείων, προτείνω να έρθουν στο AZ meeting point να βγάλουμε ένα πρόγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Νοεμβρίου 2010 #59 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Όσο για αυτό που είπε ο Stormtrooper για να κανονίσουμε να αναλάβουν την συντήρηση τών ενυδρείων, προτείνω να έρθουν στο AZ meeting point να βγάλουμε ένα πρόγραμμα... Σκέφτομαι να ορίσουμε και συγκεκριμένο dress code Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 18 Νοεμβρίου 2010 #60 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Ελπιζω η συντηρηση να μην γινεται καπως ετσι ας πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 18 Νοεμβρίου 2010 #61 Share 18 Νοεμβρίου 2010 παιδια ελεος εχω λιωσει στα γελια... τι εγινε ρε παιδια?τοσο κοσμο εχει το forum 2-3 ατομα μονο μιλατε? μα τι να το κανουμε το συνθετο αγαπη μου με τα γυαλικα-προικια σου?εκει θα μπορουσε να μπει ενα 400αρι με sump,4κιλη μπουκαλιτσα CO2 κ αλλα πολλα καλουδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 18 Νοεμβρίου 2010 #62 Share 18 Νοεμβρίου 2010 (edited) Η λυση ειναι αυτη: Αρκει μην καταντησει ετσι μετα: http://www.youtube.com/watch?v=ohWetJkYQHk...feature=related Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2010 - bill28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 18 Νοεμβρίου 2010 #63 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Oνειρο ή εφιαλτης ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 18 Νοεμβρίου 2010 #64 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Εγω το μονο προβλημα που εχω ειναι συνηθως με τις συντηρησεις των φιλτρων σταζει λιγο μουρμουριζει κανω καμοια αλλαγη αρχιζει αστο και λιγο ησυχο ε αν το αφησω ησυχο θα μας αφησει και αυτο κατα τα αλλα τις αρεσει καμια φορα βοηθαει και τωρα τελεταια καθεται με τις ωρες μαλλον το περασε για τηλεοραση και περιμενει τις διαφημησεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZHNAKI 18 Νοεμβρίου 2010 #65 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Τί έγινε ρε παιδιά θα πέσουν να μας φάνε... Η φίλη μας (ZHNAKI) βλέπω μπήκε με όρεξη στο forum και μ'αρέσει αυτό αλλα θα διαφωνήσω μαζί της.Δεν είμαστε η απόλυτη γκρίνια και τσαπατσούληδες βεβαίως βεβαιίως. Με νερό ασχολείσαι πώς να το κάνουμε θα χυθεί λίγο κάτω δεν είμαστε θεοί.. φυσικα, θεος ειναι μονο ο Σακης.... Σακηηηηηηηηηη Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 18 Νοεμβρίου 2010 Author #66 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Εγω το μονο προβλημα που εχω ειναι συνηθως με τις συντηρησεις των φιλτρων σταζει λιγο μουρμουριζει κανω καμοια αλλαγη αρχιζει αστο και λιγο ησυχο ε αν το αφησω ησυχο θα μας αφησει και αυτο κατα τα αλλα τις αρεσει καμια φορα βοηθαει και τωρα τελεταια καθεται με τις ωρες μαλλον το περασε για τηλεοραση και περιμενει τις διαφημησεις . ολες οι Κερκυραιες ιδιες ειναι τελικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Νοεμβρίου 2010 #67 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Ο Σακης ειναι ημίθεος!!! Κι αυτο γιατι εινα παντρεμενος με παιδι!! Θεός ειμαι εγώ και ο stormtrooper!!! Αυτό οφείλεται στην διαφορετικότητα των 2 φύλων... Εννοώ πως αν έγραφες αυτό που λες παραπάνω, δεν νομίζω πως θα προσβαλλόταν κάποιος. Πιθανόν να παραξένευε κάποιους η γλώσσα έκφρασης, καθότι δεν είναι σύνηθες να ειπώνεται κάτι τέτοιο από γυναίκα, αλλά δεν νομίζω κάποιος να το έπαιρνε τοις μετρητοίς. Και αναφέρω την διαφορετικότητα, καθότι άντρες και γυναίκες σίγουρα δεν έχουν την ίδια αίσθηση πολλών πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένου του χιούμορ. Αυτό φυσικά δεν μειώνει κανέναν ή αν μειώνει κάποιον, τότε αυτοί είναι οι άντρες που γενικώς είναι λίγο πιο ελευθέρων ηθών (πχ δεν μπορώ να σκεφτώ γυναίκες μαζεμένες να κάνουν διαγωνισμό ρεψίματος ). Και όσο κι αν γκρινιάζουμε οι άντρες, αυτή η διαφορετικότητα είναι στην τελική που μας αρέσει... Αν δεν μας άρεσε θα βρίσκαμε ταίρια που θα λέγονταν Μπάμπης, Τέλης κ.ο.κ. Εγω φίλε Νίκο οχι μονο το φανταζομαι... αλλα το είδα να συμβαινει!!! Και μαλιστα για μισή ωρα, αλλα πάντα με έπαθλο!!! Και το κορυφαίο... τους άρεσε κι ολας!!! Εγω παντως για ακομα μια φορα πλημμύρισα για τα καλα προχθες και επειδη η μητερα μου το εχει βαρεθει το μουρμουρητό κλπ αφου μυαλό δε βάζω..... απλα οταν κανω αλλαγη η συντηρηση ή καθαριότητα στα ενυδρεία, φευγει από το δωματιο για να μη συγχηστει οπως λεει!! Επίσης με έχε προμηθευσει με 12 πετσετες σωματος αποκλειστικά για ενυδρειακή χρηση!!! Τις στρωνω οποτε κανω δουλεια... και έχω το κεφαλι μου ήσυχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 19 Νοεμβρίου 2010 #68 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Σωστός ο nikoloutso..... ZHNAKI τον Σάκη σας τον πήρε άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZHNAKI 19 Νοεμβρίου 2010 #69 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Σωστός ο nikoloutso..... ZHNAKI τον Σάκη σας τον πήρε άλλη. Δεν πειραζει, μας αρκει να τον βλεπουμε... πως λενε , που ταιριαζει και με το θεμα εδω, φατε ματια ψαρια, και κοιλια περιδρομο ? αυτο... καλημερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Νοεμβρίου 2010 #70 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Αμάν με αυτόν τον Σάκη... Και μετά περιμένετε να σας πάρουμε και στα σοβαρά... Αν είναι δυνατόν... Τουλάχιστον να λέγατε για κανέναν Τριαντάφυλλο να το καταλάβω... ΥΓ: Θα χρειαστώ πεντάωρη συνεχόμενη εξιλέωση αυτομαστιγώματος μπροστά από τα εξώφυλλα και κάτω από τους ήχους των Venom και των Motorhead για αυτό το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZHNAKI 19 Νοεμβρίου 2010 #71 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Αμάν με αυτόν τον Σάκη... Και μετά περιμένετε να σας πάρουμε και στα σοβαρά... Αν είναι δυνατόν... Τουλάχιστον να λέγατε για κανέναν Τριαντάφυλλο να το καταλάβω... ΥΓ: Θα χρειαστώ πεντάωρη συνεχόμενη εξιλέωση αυτομαστιγώματος μπροστά από τα εξώφυλλα και κάτω από τους ήχους των Venom και των Motorhead για αυτό το post που τον θυμηθηκες αυτον καλε? και φυσικα θα μας παρετε σοβαρα... μαλλον δεν τον εχεις παρακολουθησει τον θεο ζωντανα... ετσι ελεγα και εγω, μεχρι που με πηγανε και τον ειδα τοτε με το παρεο να λυκνιζεται και να τραγουδαει! ένα θα σου πω, μονο στην συναυλια των deep purple ειχα εντυπωσιαστει τόσο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 19 Νοεμβρίου 2010 #72 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Ε ρε που πέφτει................ @ stormtrooper Μέγιστος Τριαντάφυλλος... το αστέρι της Ρόδου και τα μυαλά στα μπλέντερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZHNAKI 19 Νοεμβρίου 2010 #73 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Ε ρε που πέφτει................ @ stormtrooper Μέγιστος Τριαντάφυλλος... το αστέρι της Ρόδου και τα μυαλά στα μπλέντερ χαλια η παντοφλιτσες, πολυ κιτς και ο τριανταφυλλος ψιλοχαλια επισης... Η Ροδος όμως πανεμορφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Νοεμβρίου 2010 #74 Share 19 Νοεμβρίου 2010 που τον θυμηθηκες αυτον καλε? και φυσικα θα μας παρετε σοβαρα... μαλλον δεν τον εχεις παρακολουθησει τον θεο ζωντανα... ετσι ελεγα και εγω, μεχρι που με πηγανε και τον ειδα τοτε με το παρεο να λυκνιζεται και να τραγουδαει! ένα θα σου πω, μονο στην συναυλια των deep purple ειχα εντυπωσιαστει τόσο πολύ Πρώτον... Έχω αφίσα Σάκη, από live του 1997 στην Αρτέμιδα Αττικής (Λούτσα) όπου είναι και το εξοχικό μου (beach club Aquarius) Δεύτερον... Τον Τριαντάφυλλο δεν τον θυμήθηκα τώρα... Τον έχω συνεχώς στο μυαλό μου!!! Τρίτον... Την ημέρα που θα ακούσω Σάκη, θα είμαι έτοιμος να καθαρίζω και το ενυδρείο μου χωρίς να λερώνω ή κι αν λερώσω, να χρησιμοποιήσω τη σφουγγαρίστρα φορώντας ποδιά και φακιόλι στο κεφάλι και αμέσως μετά να κάτσω να μαγειρέψω σουτζουκάκια. Τέταρτον... Ποια συναυλία των Purple σε εντυπωσίασε, γιατί εγώ τις βρήκα λίγο ξενέρωτες. Έπρεπε να δεις KISS @ stormtrooper Μέγιστος Τριαντάφυλλος... το αστέρι της Ρόδου και τα μυαλά στα μπλέντερ Μη μου πεις πως είσαι κι εσύ μια τσουροτρελιάρα Τριανταφυλλίτσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Νοεμβρίου 2010 #75 Share 19 Νοεμβρίου 2010 χαλια η παντοφλιτσες, πολυ κιτς και ο τριανταφυλλος ψιλοχαλια επισης... Συμφωνώ για τις παντοφλίτσες... Σαν τις Buffalo του Ε.Σ. καμία!!! Αν τολμήσεις να ξανασυνδυάσεις τις λέξεις "Τριαντάφυλλος" και οποιοδήποτε παράγωγο της λέξης "χάλια" στην ίδια πρόταση, θα τσουρομαδηθούμε απ'τα μαλλιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος