Jump to content

Γκρινια στα ενυδρεια

Γυναικες και ενυδρεια  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ZHNAKI...

Με μεγάλη μου χαρά σου ανακοινώνω πως μόλις αναβαθμίστηκες... Βγήκες από τη μαύρη λίστα και μεταφέρθηκες στη λίστα που δε σβήνεις με blanco, δεν καίγεται, δεν σκίζεται... Πλέον μόνο ανώτερες δυνάμεις μπορούν να σώσουν στη ψυχή σου...

post-6647-1290080498_thumb.jpg

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ZHNAKI...

Με μεγάλη μου χαρά σου ανακοινώνω πως μόλις αναβαθμίστηκες... Βγήκες από τη μαύρη λίστα και μεταφέρθηκες στη λίστα που δε σβήνεις με blanco, δεν καίγεται, δεν σκίζεται... Πλέον μόνο ανώτερες δυνάμεις μπορούν να σώσουν στη ψυχή σου...

post-6647-1290080498_thumb.jpg

δεν θελω να σωσω την ψυχη μου...

ουτε τις λιστες φοβαμαι...

κατσε να δεις πως το ελεγε ο Καζαντζακης

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος !!!!!!!!

:D

ΟΚ.

ειμαστε ετοιμες για να βαλουμε λοιπον εμεις τωρα θεμα με τιτλο:

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ?

1. βαζετε ωτοασπιδες

2. στερηση καθε ειδους επαφης μεχρι να επανορθωσουν

3. αρνηση καθε ειδους εξυπηρετησης για αντιποινα

4. απλα πατε για καφε

:hysterical::hysterical::hysterical::blush::blink::thumbup::thumbdown:

Ξέχασες τα παρακάτω...

1) φαρινΑΠ (δεν γίνομαι πιο αναλυτικός για να μη γίνω αισχρός :hysterical: )

2) Shopping therapy με την πιστωτική του συζύγου ή με την κάρτα αναλήψεων που ανήκει και στα 2 ονόματα (κι επιτέλους ενημερώστε μας σε ποια τράπεζα είναι ο κοινός μας λογαριασμός :thumbup: )

3) Κουτσομπολιό μέχρι τελικής πτώσης με τις φιλενάδες που συνεπάγεται με λόξιγκα προς το "τιμώμενο" πρόσωπο.

4) Φλερτ με τον πρώτο τυχόντα πιτσιρικά barman που μπορεί να του ρίχνετε και 10-20 χρονάκια.

Μπορώ να το συνεχίσω, αλλά φοβάμαι ότι θα κατηγορηθώ για μισογύνης!!! :D

Εσυ εισαι η αιτια που της ξεσηκωσες,τωρα θα μαζευτουν σαν της μελισσες,και ξερεις ε τσιμπανε πολυ. :hysterical:

Έχω πάθει ανοσία πλέον... Να μη σου πω πως αν δε φάω τη "τσιμπιά" μου νοιώθω άδειος!

Ξέχασες τα παρακάτω...

1) φαρινΑΠ (δεν γίνομαι πιο αναλυτικός για να μη γίνω αισχρός :hysterical: )

2) Shopping therapy με την πιστωτική του συζύγου ή με την κάρτα αναλήψεων που ανήκει και στα 2 ονόματα (κι επιτέλους ενημερώστε μας σε ποια τράπεζα είναι ο κοινός μας λογαριασμός :thumbup: )

3) Κουτσομπολιό μέχρι τελικής πτώσης με τις φιλενάδες που συνεπάγεται με λόξιγκα προς το "τιμώμενο" πρόσωπο.

4) Φλερτ με τον πρώτο τυχόντα πιτσιρικά barman που μπορεί να του ρίχνετε και 10-20 χρονάκια.

Μπορώ να το συνεχίσω, αλλά φοβάμαι ότι θα κατηγορηθώ για μισογύνης!!! :D

Έχω πάθει ανοσία πλέον... Να μη σου πω πως αν δε φάω τη "τσιμπιά" μου νοιώθω άδειος!

:hysterical::hysterical:

Πως φαινεται που δεν εισαι παντρεμενος,γιατι οι γυναικες δεν ειναι απλες μελισσες,ειναι του αμαζωνιου που ξερεις πολυ καλα τι σημενει.Ακομα ψαχνω το αντιδοτο και δεν το βρισκω.

:thumbup::hysterical:

Πως φαινεται που δεν εισαι παντρεμενος,γιατι οι γυναικες δεν ειναι απλες μελισσες,ειναι του αμαζωνιου που ξερεις πολυ καλα τι σημενει.Ακομα ψαχνω το αντιδοτο και δεν το βρισκω.

Αμ πεστο βρε παιδι μου οτι ειναι ανυπαντρος να καταλαβω και εγω γιατι αυθαδιαζει συνεχεια....

Τώρα εξηγουνται ολα !

Αμ πεστο βρε παιδι μου οτι ειναι ανυπαντρος να καταλαβω και εγω γιατι αυθαδιαζει συνεχεια....

Τώρα εξηγουνται ολα !

Γιαυτο συγχωρεσετον δεν ξερει που παει να μπλεξει

:thumbup::hysterical:

Τώρα εξηγουνται ολα !

:thumbup:

Γιαυτο συγχωρεσετον δεν ξερει που παει να μπλεξει

:thumbup::thumbdown:

:hysterical::hysterical::hysterical:

Ανήκει στην κατηγορια των "αστρωτων" προ γάμου ο φιλος μας...

Οποτε θα καταλαβει οταν στρωσει, τι εστι βερικοκο!

:D:thumbup::hysterical::hysterical::hysterical::blush::blink:

Συγχωρεμενος λοιπον...

:hysterical::thumbup::thumbup:

:hysterical::blush::blink::thumbup::thumbdown::hysterical::hysterical:

Συγχωρεμενος λοιπον...

:D:thumbup::hysterical::hysterical:

:thumbdown::hysterical::hysterical:

:thumbup::hysterical::hysterical::hysterical::blush::blink::thumbup:

Συγχωρεμενος λοιπον...

Οι παντόφλες και τα γάντια έχουν δημιουργηθεί για να είναι ζευγάρια... Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος!!! Τουλάχιστον εγώ δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν :D

Οι παντόφλες και τα γάντια έχουν δημιουργηθεί για να είναι ζευγάρια... Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος!!! Τουλάχιστον εγώ δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν :D

ο θεματοθέτης θα τριβει τα χερακια του με την επιτυχια του θεματος που εβαλε

:hysterical:

Ο ανθρωπος, ΘΕΛΕΙ να εχει ελευθερο πνευμα, ΘΕΛΕΙ να λεει οτι ειναι ελευθερος, αλλα ζευγαρωμενος συνανταται οταν εκτρεφεται (για να δειτε οτι διαβασα αρκετα αρθρα εδω περα) στο φυσικο του περιβαλλον και σε ομαδες που ονομαζει οικογενειες :hysterical:

εγω σου ευχομαι, να βρεις την χρυση τομη, ελευθεριας και ζευγαρωματος

:thumbup:

[

εγω σου ευχομαι, να βρεις την χρυση τομη, ελευθεριας και ζευγαρωματος

απο χλωμο εως απιθανο να βρεθει χρυση τομη στο γυναικιο φυλο με τις προδιαγραφες αυτες....εκτος ελαχιστων περιπτωσεων....

ρε trooper τι γινεται εδω ? :D:thumbup: εχουνε λυσαξει αυτες..... :hysterical::hysterical:

εγω παλι που μου γκρινιαζει οταν κλασσικα κανω αλλαγη νερου και κανω το παρκε λουτσα,και στην αλλη πολλαπλη επιλογη μπορω να απαντισω στο τι κανω οταν γκρινιαζει,που η απαντηση ειναι τσανωνομαστε,αλλα η ολη δυμοσκοπηση αφορα την γκρινια της γυναικας,με την ενοια της συζηγου,ενω εμενα που ειναι ΜΑΝΑ μου τι πρεπει να κλικαρω????????? :D:thumbup:

Η ερεύνα είναι παγίδα ….

Μέσω της ερευνάς δόθηκε η αφορμή να ξετρυπώσει τις γυναίκες του forum που και ξέρουν να συντηρούν ένα ενυδρείο και καθαρίζουν τα νερά. :D

Μάλλον κάτι άλλο έχεις στο μυαλό σου…. :thumbup:

ρε trooper τι γινεται εδω ? :D:thumbup: εχουνε λυσαξει αυτες..... :hysterical::hysterical:

Κοίτα να δεις που να με παντρέψουνε εδώ μέσα και θα έχω και κουμπάρα την ZHNAKI :hysterical:

Αγαπώ τα ψαριά γιατί ...μοιάζουν με τις γυναίκες

1) Είναι πανέμορφα.

2) Πολυδάπανα.

3) Απαιτούν χρόνο.

4) Θέλουν επιστημονική βοήθεια .

5) Πρέπει να ψάξεις πολύ για να καταλάβεις τι έχουν.

:D:hysterical::thumbup: stathism :hysterical::hysterical:

Τι γίνεται εδώ???

Πολύ γκρίνια βλέπω!!!! :D

1ον: Κανείς δεν κρατά κανέναν με το ζόρι!!!

Η δέσμευση είναι προσωπική επιλογή για τον καθένα…

2ον: Παιδική Απορία: Γιατί πρέπει να γίνουν όλα λούτσα για μια αλλαγή νερού???

Γιατί εγώ μαζεύω μόνο μερικές σταγόνες??

Ρε παιδια οποιος δεν ασχολειτε με ενυδρεια δεν καταλαβαινει και γκρινιαζει η κοροιδευει η του φαινετε παντελως παραλογη η επενδυση χρονου και χρηματος για το χομπι. Δεν εχει να κανει με το φυλο. Ξερετε τι γκρινια και δουλεμα τρωω εγω απο ολους (συντροφο , φιλους, συναδελφους , γονεις). Τι να κανουμε, μενετε με γυναικες που δεν ασχολουνται με το χομπι γι αυτο τρωτε γκρινια. Νομιζετε οτι αν μενατε με αντρες μη μυημενους οτι δεν θα ακουγατε τα ιδια; Βλεπω σε λιγο οι αγγελιες να γεμιζουν Post του τυπου "ενυδρειοφιλος ψαχνει ενυδρειοφιλη για να κανουν μαζι το σπιτι χαλια με τις αλλαγες νερου και οτι προκειψει"... :D

Ρε παιδια οποιος δεν ασχολειτε με ενυδρεια δεν καταλαβαινει και γκρινιαζει η κοροιδευει η του φαινετε παντελως παραλογη η επενδυση χρονου και χρηματος για το χομπι. Δεν εχει να κανει με το φυλο. Ξερετε τι γκρινια και δουλεμα τρωω εγω απο ολους (συντροφο , φιλους, συναδελφους , γονεις). Τι να κανουμε, μενετε με γυναικες που δεν ασχολουνται με το χομπι γι αυτο τρωτε γκρινια. Νομιζετε οτι αν μενατε με αντρες μη μυημενους οτι δεν θα ακουγατε τα ιδια; Βλεπω σε λιγο οι αγγελιες να γεμιζουν Post του τυπου "ενυδρειοφιλος ψαχνει ενυδρειοφιλη για να κανουν μαζι το σπιτι χαλια με τις αλλαγες νερου και οτι προκειψει"... :D

οριστε και μια γυναικα που δεν ειναι φεμινιστρια!!!!λυσαξατε ολες!!!

Ακόμα όμως δεν έχει βρεθεί άντρας που να μην είναι φαλλοκράτης :D

Σε όσα λέει η violet συμφωνώ, αλλά να συμπληρώσω και κάτι... Κάποιοι φίλοι μου δουλεύουνε για το χόμπι... "Χάσιμο χρόνου", "πεταμένα λεφτά", μπλα μπλα μπλα... Του φίλους μου όμως μπορώ να τους γράψω χωρίς συνέπειες! Οι συνέπειες όμως από το "έτερον ήμισυ" είναι τρομακτικές μερικές φορές!!! :thumbup:

Η ερεύνα είναι παγίδα ….

Μέσω της ερευνάς δόθηκε η αφορμή να ξετρυπώσει τις γυναίκες του forum που και ξέρουν να συντηρούν ένα ενυδρείο και καθαρίζουν τα νερά. :D

Μάλλον κάτι άλλο έχεις στο μυαλό σου…. :thumbup:

ξερουμε ομως να κανονισουμε μια χαρα οσουν ξερουν να συντηρουν ενα ενυδρειο, και δεν καθαριζουν τα νερα

χαααααααααααααχααααααααααααααααααααααααααααααααα

:thumbup::hysterical::hysterical::hysterical::blush::blink:

Αγαπώ τα ψαριά γιατί ...μοιάζουν με τις γυναίκες

1) Είναι πανέμορφα.

2) Πολυδάπανα.

3) Απαιτούν χρόνο.

4) Θέλουν επιστημονική βοήθεια .

5) Πρέπει να ψάξεις πολύ για να καταλάβεις τι έχουν.

:D:blush::thumbup: stathism :blink::hysterical:

σωστος, ευγε, θα σε συστησω στον ψυχολογο μου εσενα

Ελα, που βγηκα για λιγο και πηρατε θαρρος, ελα να μαζευομαστε λιγο λεμεεεεεε

Τι γίνεται εδώ???

Πολύ γκρίνια βλέπω!!!! :D

1ον: Κανείς δεν κρατά κανέναν με το ζόρι!!!

Η δέσμευση είναι προσωπική επιλογή για τον καθένα…

2ον: Παιδική Απορία: Γιατί πρέπει να γίνουν όλα λούτσα για μια αλλαγή νερού???

Γιατί εγώ μαζεύω μόνο μερικές σταγόνες??

τα βλεπεις?

ανδρες, η απολυτη γκρινια λεμε

και τσαπατσουληδες βεβαιως βεβαιως

Για να ειμαι απολυτως ειληκρινης εχω ενοχληθει πολλες φορες απο αναλογα ποστ τοσο σε αυτο οσο και σε αλλο fora και εχω πιαστει μαλλι με μαλλι για τετια θεματα. Απλα απο ενα σημειο και μετα κουραζεσαι να τσακωνεσε και να χαλιεσαι, λες την αποψη σου και τελειωνει εκει το θεμα. Εξαλου δεν εχει νοημα γιατι κανεις δεν θα αλλαξει γνωμη επειδη θα μπω εγω και θα γραψω κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...