Jump to content

Γκρινια στα ενυδρεια

Γυναικες και ενυδρεια  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

για να δουμε....αν δεν σας καλυπτουν οι απαντισεις σημειωστε την πιο κοντινη σας και αν θελετε γραψτε στο post

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Διδαχθείτε από τον καλύτερο!!!

:D

Τα 4 πρωτα μαζι πως θα τα τσεκαρω?

Μπραβο βρε Μιχαλη... :hysterical::hysterical::hysterical::blush:

Ολα μαζι? :D

Παντως οι αλλαγες νερου απ οτι βλεπω μας εχουν καταστρεψει!!!! :thumbup:

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

γιατι τετοιος ρατσισμος?

γιατι η γυναικα σας?

μονο ανδρες γραφετε εδω στο φορουμ?

αποχωρω και καλημερα σας

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

γιατι τετοιος ρατσισμος?

γιατι η γυναικα σας?

μονο ανδρες γραφετε εδω στο φορουμ?

αποχωρω και καλημερα σας

:thumbup:

:D:thumbup::hysterical::hysterical: καλημερα,οχι δεν γραφουν μονο ανδρες αλλα μονο γυναικιες μουρμουρες ακουγονται...αν τωρα ο δικος σου ανθρωπος, σου μουρμουριζει κι εσενα το δεχομαστε, θα μετρησει στην ερευνα :hysterical::blush::blink: (πλακιτσα κανω)

η αληθεια ειναι οτι το τεστ ειναι πολυ μονοπλευρο ...κι οσο για τις γυναικιες μουρμουρες..επιτρεψτε μου να πω οτι εχω αντιθετη γνωμη....μια και δεν μου αρεσει καθολου η μουρμουρα,...ουτε να την κανω αλλα ουτε και να μου την κανουν..ξερεται ποσο μουρμουρηδες εισαστε εσεις.?Εδω γκρινιαζεται που σας γκρινιαζουνοι γυναικες σας... :thumbdown: ολοκληρο τεστ φτιαξατε.. :hysterical::blush::D

Παντως μπορω να πω για να μη βγω τελειως off topic πως τουλαχιστον στο θεμα το ενυδρειακο ειμαι τυχερη...δν μου γκρινιαζει..αν και νομζω ως ολο εδω το εχει να το πει αλλα... :thumbup::blink: εγω τωρα τι να απαντησω..δεν ειμαι με γυναικα???? :hysterical::thumbup::hysterical::hysterical:

:thumbup::hysterical::hysterical::hysterical: καλημερα,οχι δεν γραφουν μονο ανδρες αλλα μονο γυναικιες μουρμουρες ακουγονται...αν τωρα ο δικος σου ανθρωπος, σου μουρμουριζει κι εσενα το δεχομαστε, θα μετρησει στην ερευνα :blush::blink::thumbup: (πλακιτσα κανω)

για να καταριψω τον μυθο της γυναικειας γκρινιας, ενα θα πω....

οι συζυγοι ανδρες ειναι πιο γκρινιαρηδες !

αρα το τεστ ειναι ατοπο, τελος!

η αληθεια ειναι οτι το τεστ ειναι πολυ μονοπλευρο ...κι οσο για τις γυναικιες μουρμουρες..επιτρεψτε μου να πω οτι εχω αντιθετη γνωμη....μια και δεν μου αρεσει καθολου η μουρμουρα,...ουτε να την κανω αλλα ουτε και να μου την κανουν..ξερεται ποσο μουρμουρηδες εισαστε εσεις.?Εδω γκρινιαζεται που σας γκρινιαζουνοι γυναικες σας... :hysterical: ολοκληρο τεστ φτιαξατε.. :hysterical::blush::D

Παντως μπορω να πω για να μη βγω τελειως off topic πως τουλαχιστον στο θεμα το ενυδρειακο ειμαι τυχερη...δν μου γκρινιαζει..αν και νομζω ως ολο εδω το εχει να το πει αλλα... :thumbup::blink: εγω τωρα τι να απαντησω..δεν ειμαι με γυναικα???? :hysterical::thumbup::hysterical::hysterical:

πες τα αγαπητη, γιατι μας πηρανε φαλαγγι

:thumbdown:

Πρέπει να επανέλθει η τάξη!!! Μπορεί για την ώρα να είναι μόνο 2, αλλά είναι υπέρ αρκετές για να μας καταστρέψουν! Παρακαλώ τους φίλους και συναγωνιστές άντρες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους!!!

Πρέπει να επανέλθει η τάξη!!! Μπορεί για την ώρα να είναι μόνο 2, αλλά είναι υπέρ αρκετές για να μας καταστρέψουν! Παρακαλώ τους φίλους και συναγωνιστές άντρες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους!!!

τον φοβο μας να εχετε αγαπητε συντονιστη ....

το νου σας !

Έγινε επεξεργασία - ZHNAKI

Μόλις γίναμε τρεις!!! :D:thumbup::hysterical:

Και σίγουρα δεν είμαστε μόνες!! :hysterical:

Τα τέσσερα πρώτα ισχύουν και για τον σύζυγό μου… :hysterical:

Παρόλο που δεν κάνω τίποτα μούσκεμα και φυσικά, καθαρίζω εγώ τα πάντα!

Ο πιο τυχαιρος ανδρας ειναι αυτος που η γυναικα του ασχολειται με το ενυδρειο!!!!

Ας βαλω και μια αγγελια επι του παροντος......''ενυδρειοφιλος μονος ψαχνει...''

Και σίγουρα δεν είμαστε μόνες!! :hysterical:

Τα τέσσερα πρώτα ισχύουν και για τον σύζυγό μου… :hysterical:

Αυτό είναι το πιο αστείο!!!!!!Χάχαχαχαχαχα!Φύσικά και εγώ καθαρίζω τα πάντα αλλά η σύντροφός μου μου λέι ότι δδεν το κάνω καλά!Δεν βγάζω άκρη!!!!!!!!!!!

Και σίγουρα δεν είμαστε μόνες!! :blink:

Τα τέσσερα πρώτα ισχύουν και για τον σύζυγό μου… :blush:

XAAAAAAAAAAAAAAAAAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:hysterical::hysterical:

..Φύσικά και εγώ καθαρίζω τα πάντα αλλά η σύντροφός μου μου λέι ότι δδεν το κάνω καλά!Δεν βγάζω άκρη!!!!!!!!!!!

Είστε γνωστοί τσαπατσούλιδες!! :D

Εγώ όταν μιλάω για καθάρισμα, εννοώ καθάρισμα!!!

plaYgirl, ZHNAKI και doratheexplorer, μόλις μπήκατε στη μαύρη λίστα!!! Ο μόνος τρόπος να διαφύγετε από αυτή είναι να αναλάβετε τη συντήρηση και το καθάρισμα των ενυδρείων της ευρύτερης περιοχής που κατοικείτε! Και είστε και τυχερές... Τρεις είσαστε στον Ν.Αττικής. Θα μοιραστείτε τη δουλειά...

Παρακαλώ τους ταλαιπωρημένους από μουρμουρητά, άντρες συνχομπίστες να στείλουν με ΠΜ τις διευθύνσεις τους και τις μέρες και ώρες που τους βολεύουν στις παραπάνω κυρίες, ώστε να σας βάλουν στο πρόγραμμα!!!

plaYgirl, ZHNAKI και doratheexplorer, μόλις μπήκατε στη μαύρη λίστα!!! Ο μόνος τρόπος να διαφύγετε από αυτή είναι να αναλάβετε τη συντήρηση και το καθάρισμα των ενυδρείων της ευρύτερης περιοχής που κατοικείτε! Και είστε και τυχερές... Τρεις είσαστε στον Ν.Αττικής. Θα μοιραστείτε τη δουλειά...

Παρακαλώ τους ταλαιπωρημένους από μουρμουρητά, άντρες συνχομπίστες να στείλουν με ΠΜ τις διευθύνσεις τους και τις μέρες και ώρες που τους βολεύουν στις παραπάνω κυρίες, ώστε να σας βάλουν στο πρόγραμμα!!!

:D:thumbup::hysterical::hysterical::hysterical::blush::blink:

...Την ωρα μην ξεχασετε να μας ορισετε που θα τα καθαρισουμε

πως λεμε, ΤΙ ΩΡΑ ?

Μολις γιναμε 4

Κ εγω θα πω πως οι χειροτεροι μουρμουριδες ειναι οι ανδρες δεν παιζεστε με τπτ

Κ ο δικος μου μολις δει ψαρια παθαινει αλλεργια κ μην πω τι γινεται στο σπιτι με τ ενυδρεια κ ενυδρειακα ο κακος χαμος γρινια κακο ευτυχως τα ψαρακια τα θελει η μεγαλη η κορη μου κ δεν μπορει να πει να φυγουν γιατι μετα θελω να δω τι θα πει στο 3χρονο που θα τα ζηταει

Μολις γιναμε 4

Κ εγω θα πω πως οι χειροτεροι μουρμουριδες ειναι οι ανδρες δεν παιζεστε με τπτ

Κ ο δικος μου μολις δει ψαρια παθαινει αλλεργια κ μην πω τι γινεται στο σπιτι με τ ενυδρεια κ ενυδρειακα ο κακος χαμος γρινια κακο ευτυχως τα ψαρακια τα θελει η μεγαλη η κορη μου κ δεν μπορει να πει να φυγουν γιατι μετα θελω να δω τι θα πει στο 3χρονο που θα τα ζηταει

ΟΚ.

ειμαστε ετοιμες για να βαλουμε λοιπον εμεις τωρα θεμα με τιτλο:

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ?

1. βαζετε ωτοασπιδες

2. στερηση καθε ειδους επαφης μεχρι να επανορθωσουν

3. αρνηση καθε ειδους εξυπηρετησης για αντιποινα

4. απλα πατε για καφε

:D:thumbup::hysterical::hysterical::hysterical::blush::blink:

Εσυ εισαι η αιτια που της ξεσηκωσες,τωρα θα μαζευτουν σαν της μελισσες,και ξερεις ε τσιμπανε πολυ. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...