nikoloutso 18 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Μετα από νυκτερινή επιδρομή... είδα αυτό στο ενυδρείο μου. Τί ειναι?? Επίσης έχει γεμίσει ο βράχος από αυτό το μικρο σαλιγκαρακι. Τι ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimk1 18 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Στις δυο πρωτες φωτο μαλλον ειναι stomatella snail http://bb.wetwebmedia.com/viewtopic.php?f=25&t=181 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Stomatella είναι σίγουρα... δες εδώ για πληροφορίες στο post #5 www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=32239&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Οπότε δε ανησυχώ!!! Τα μικρα σαλιγκαρακια τι ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Οπότε δε ανησυχώ!!! Τα μικρα σαλιγκαρακια τι ειναι??? Mαλλον colonista. Πολυ καλα αλγοφαγα. Κανε μια αναζητηση,εχει ξανασυζητηθει το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 18 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Φιλε ΔΙΑ σε βλεπω πολυ ενεργο... στα θαλασσινα θεματα ... μπας λεω μπας και ετοιμαζεις τιποτα?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Φιλε ΔΙΑ σε βλεπω πολυ ενεργο... στα θαλασσινα θεματα ... μπας λεω μπας και ετοιμαζεις τιποτα?????? Αγαπητε μου,εχω περασει κι απ'αυτο το σταδιο δυο,μαλλον τρεις φορες Οποτε τεταρτη δεν εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Νικολαε διαβασε εδω απο ενα παλιοτερο θεμα μου........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Το διαβασα αγαπητέ Ευστράτιε νωριτερα οταν μου είπες να κανω αναζητηση. Σε ευχαριστω και δημοσίως για την ενημερωση και την αμεσότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 18 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Φιλτατε Nikoloutso αστα αυτα κ δειξε μας τις ΑΚΡΟΠΟΡΕΣ ΣΟΥ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Φιλτατε Nikoloutso αστα αυτα κ δειξε μας τις ΑΚΡΟΠΟΡΕΣ ΣΟΥ..... Μη βιαζεσαι Johnny Baby!! Καθε πραγμα στον καιρό του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος