she'sinpanties 17 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα να μαθω απο κατοχους neon tetra και οχι μονο τροφες για αυτα τα ψαρακια και αν γινεται συγκεκριμενα προϊοντα και εταιριες ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 17 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα. είναι παμφάγα, και τρώνε τις περισσότερες νιφάδες , αλλά και daphnia, bloodworms, tubifex,και κατεψυγμένα σκουλήκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 18 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 18 Νοεμβρίου 2010 νιφαδες,και σκουληκακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 18 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Η γκάμα από όλες τις εταιρίες είναι τεράστια για αυτά τα ψαράκια! Έχεις άπειρες επιλογές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 18 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2010 για daphnia, tubifex ποια εταιρεια να προτιμησω ? θελουν καθε μερα να εναλλασεται η τροφη και μια μερα της εβδομαδας οχι ταϊσμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2010 bloodworms και flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 18 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 18 Νοεμβρίου 2010 η νηστεία μια μέρα τη βδομάδα είναι καλό, τώρα για τις εναλλαγές δεν νομίζω ότι χρειάζεται και κάθε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 18 Νοεμβρίου 2010 η νηστεία μια μέρα τη βδομάδα είναι καλό, τώρα για τις εναλλαγές δεν νομίζω ότι χρειάζεται και κάθε μέρα. που ειναι η παρουσιαση του ενυδρειου σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 18 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλεις τάϊζε "random" ώρες... Όπως η ... φύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 20 Νοεμβρίου 2010 Author #10 Share 20 Νοεμβρίου 2010 τα grindal που εχω δει πολλες φορες να αναφερονται στο forum τι ειναι ? σκουλικια ζωντανα ? κανουν σαν ζωντανη τροφη για neons ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 24 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 24 Νοεμβρίου 2010 γνωριζει κανεις αν πρεπει να ταϊζονται (επειδη αναφερθηκε) τα νεον με κατεψυγμενες τροφες ? για παραδειγμα για κατεψυγμενα bloodworms σε ενυδρειακο μαγαζι μου ειπαν οχι , μονο αποξηραμενα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 24 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 24 Νοεμβρίου 2010 αποξηραμενα σκουληκακια φιλε μου οχι κατεψυγμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 24 Νοεμβρίου 2010 #13 Share 24 Νοεμβρίου 2010 αποξηραμενα σκουληκακια φιλε μου οχι κατεψυγμενα. Γιατί όχι κατεψυγμένα Τζίμη ? (Προσωπικά χρησιμοποιώ κατεψυγμένα bloodworms επί χρόνια, όπως και απξηραμένα, και δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα.) Αρκεί να είναι κάποια αξιόπιστη μάρκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 24 Νοεμβρίου 2010 #14 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Γιατί όχι κατεψυγμένα Τζίμη ? (Προσωπικά χρησιμοποιώ κατεψυγμένα bloodworms επί χρόνια, όπως και απξηραμένα, και δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα.) Αρκεί να είναι κάποια αξιόπιστη μάρκα. ανδρεα το ειπες και μονος σου αξιοπιστη μαρκα.και επειδη σε πολλα πετσοπ πουλανε κατεψυγμενα δεν ξερω και εγω απο που γιαυτο εγραψα στο φιλο μονο αποξηραμενα γνωστης εταιρειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 24 Νοεμβρίου 2010 Author #15 Share 24 Νοεμβρίου 2010 γνωριζετε καποια καλη μαρκα για κατεψυγμενα bloodworms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 24 Νοεμβρίου 2010 #16 Share 24 Νοεμβρίου 2010 γνωριζετε καποια καλη μαρκα για κατεψυγμενα bloodworms? http://www.oceannutrition.eu/By-Water2.aspx?TYPE=Freshwater Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 24 Νοεμβρίου 2010 Author #17 Share 24 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 8 Ιανουαρίου 2011 Author #18 Share 8 Ιανουαρίου 2011 γνωριζεται αν μπορω να δωσω στα νεονς grindal worms ? αν ναι πως καλλιεργουνται ??? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 8 Ιανουαρίου 2011 #19 Share 8 Ιανουαρίου 2011 γνωριζεται αν μπορω να δωσω στα νεονς grindal worms ? αν ναι πως καλλιεργουνται ??? ευχαριστω μπορεις να τα ταισεις, κοιτα στις αγγελείες κατα καιρους μπαίνουν ωστε να κάνεις την πρώτη αποικια και μετα να κάνεις την δικη σου καλλιέργεια. ειναι ευκολο στην συντήρηση: http://www.goldfish.gr/forum/viewtopic.php?f=8&t=23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 8 Ιανουαρίου 2011 Author #20 Share 8 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να τα ταισεις, κοιτα στις αγγελείες κατα καιρους μπαίνουν ωστε να κάνεις την πρώτη αποικια και μετα να κάνεις την δικη σου καλλιέργεια. ειναι ευκολο στην συντήρηση: http://www.goldfish.gr/forum/viewtopic.php?f=8&t=23 να'σαι καλα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος