Δίας 25 Δεκεμβρίου 2010 #51 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ ομορφο ενυδρειο,και τα ψαρια σε πολυ καλη κατασταση Να το χαιρεσαι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 25 Δεκεμβρίου 2010 #52 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 προσωπικά μου αρέσει πολύ να το χαίρεσαι με πολλές γέννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 25 Δεκεμβρίου 2010 #53 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Πανεμορφοι δισκοι και τα ξυλα πολυ ομορφα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 25 Δεκεμβρίου 2010 #54 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Πολυ καλο,προσωπικα μου αρεσει πολυΔυο παρατηρησουλες, εντελως φιλικα.Στην φωτο σου δειχνω δυο πραγματακια που στο μελλον ισως σου δημιουργησουν προβλημα λογω σκουριας...προσεξε το και αν μπορεις αντικατεστησε τα. Η φιαλη;;;δεν σου χρειαζεται νομιζω.Αν δεν κανω λαθος εχεις βαλει εχινοδωρους το οποιο δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις,οποτε καλυτερα οχι διοξειδιο στους δισκους.Οπως επισης τα φυτα σου εχουν πολλα χαλασμενα φυλλα ,αν χρησιμοποιεις οσμωση δεν θα αντεξουν,σε 10 μερες το πολυ θα θελουν πεταμα.Η θερμακρασια και 29,29.5 να παει δεν πειραζει. Ωραια τα ψαρια σου,απο που τα πηρες;; Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2010 - kostaszoidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #55 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαρηστω ολους!!! Πολυ καλο,προσωπικα μου αρεσει πολυΔυο παρατηρησουλες, εντελως φιλικα.Στην φωτο σου δειχνω δυο πραγματακια που στο μελλον ισως σου δημιουργησουν προβλημα λογω σκουριας...προσεξε το και αν μπορεις αντικατεστησε τα. Η φιαλη;;;δεν σου χρειαζεται νομιζω.Αν δεν κανω λαθος εχεις βαλει εχινοδωρους το οποιο δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις,οποτε καλυτερα οχι διοξειδιο στους δισκους.Οπως επισης τα φυτα σου εχουν πολλα χαλασμενα φυλλα ,αν χρησιμοποιεις οσμωση δεν θα αντεξουν,σε 10 μερες το πολυ θα θελουν πεταμα.Η θερμακρασια και 29,29.5 να παει δεν πειραζει. Ωραια τα ψαρια σου,απο που τα πηρες;; Για τους σφιχτηρες Κωστα εχεις δικιο,θα δω τι θα κανω(ματι που το χεις ομως!!!) Την φιαλη την εχω με ph controler απλα περημενω να μου ερθει ενας ριακτορας για να μπορεσω να την δουλεψω και να κραταω το ph εκει του το θελω χωρις να μπλεκω με τυρφες και 100% α/ο. Για τα φυτα εχει δικιο ενω ηταν καταπρασινα οταν τα εβαλα μεσα σε λιγες μερες εγιναν καφε,πιστευω οτι ο λογος ειναι πως στο νερο υπηρχε πολυ καφετιλα απο τυρφη και ξυλα και δεν εφτανε το φως χαμηλα,τωρα αρχισαν να στρωνουν τα πραγματα,εβαλα ταμπλετες λυπανσης και περημενω να στρωσουν. Τα ψαρια τα πηρα απο εδω Θεσσαλονικη,απο τον αμαζονιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targas21 26 Δεκεμβρίου 2010 #56 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ ομορφο ενυδρειο φιλε.Μπραβο!!!Καλη προσπαθεια και οργανωμενη.Και τα ψαρια πανεμορφα. Μονη παρατηρηση,τα ξυλα που εχεις μονο απο τη μια πλευρα.Πολυ ομορφα μεν στημενα,αλλα ταπεινη μου γνωμη ειναι πως πρεπει να βαλεις και λιγα απεναντι ωστε να υπαρχει επιλογη στις κρυψωνες.Αν πχ καποιοι απο τους δισκους σου βγουν ζευγαρι και κανουν αυγα θα τα κανουν σιγουρα απο εκεινη τη μερια αι θα εκτοπισουν ολους τους αλλους απο τη γυρω περιοχη. Κατα τα αλλα ολα ειναι τελεια Υ.Γ.Τους σιδερενιους σφιχτηρες αντικατεστησε τους με tire up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 20 Απριλίου 2012 Author #57 Share 20 Απριλίου 2012 Μετα απο εναμιση χρονο ειπα να κανω μια ενημερωση του θεματος μου,ετσι για το "ματι"... Εδω και τα Αλτουμακια μου!!! Οι πλεκο μου Οι μπαμπου μου... Εδω και μια πατεντα για moon light οσο μπορεσα να το πετυχω... Θα σας ανεβασω και βιντεακι αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 20 Απριλίου 2012 #58 Share 20 Απριλίου 2012 Μπράβο ρε φίλε αστέρι το ενυδρείο σου και πιο αστέρια απ όλα τα Altum!!!! Από πού τα έφερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 20 Απριλίου 2012 Author #59 Share 20 Απριλίου 2012 Μπράβο ρε φίλε αστέρι το ενυδρείο σου και πιο αστέρια απ όλα τα Altum!!!! Από πού τα έφερες? Που σαι ρε φιλαρακι σε χασαμε εσενα...!!! Ασε τα αλτουμ πολυ καψουρα!!! Απο Discus.gr τα πηρα,ειναι F1 βασικα και γι αυτο πιστευω θα ειναι ποιο ευκολη η διατηρηση τους στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 20 Απριλίου 2012 #60 Share 20 Απριλίου 2012 Φανταστικά όλα τα ψάρια σου Γιάννη, να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 20 Απριλίου 2012 Author #61 Share 20 Απριλίου 2012 Οριστε και το βιντεακι που σας ελεγα http://www.youtube.com/watch?v=dlzCbvdFvVQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Απριλίου 2012 #62 Share 20 Απριλίου 2012 Συγχαρητήρια φίλε μου! Δεν έχω λόγια! Υπέροχη δουλεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 20 Απριλίου 2012 Author #63 Share 20 Απριλίου 2012 Συγχαρητήρια φίλε μου! Δεν έχω λόγια! Υπέροχη δουλεία! Σ ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα!!! Προσπαθουμε ολοι για το καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 23 Απριλίου 2012 #64 Share 23 Απριλίου 2012 Απο τα ποίο ωραία ενυδρεία του Φόρουμ Πιστεύω, Respect :thaman: :thaman: :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Απριλίου 2012 #65 Share 23 Απριλίου 2012 Για καποιο λογο δεν βλεπω το βιντεο,γραφει πως '''εχει φαιρεθει απο τον χρηστη''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 23 Απριλίου 2012 #66 Share 23 Απριλίου 2012 Πολύ ωραίο πολύ καλή δουλειά να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 23 Απριλίου 2012 Author #67 Share 23 Απριλίου 2012 Για καποιο λογο δεν βλεπω το βιντεο,γραφει πως '''εχει φαιρεθει απο τον χρηστη''. Τωρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 23 Απριλίου 2012 Author #68 Share 23 Απριλίου 2012 Απο τα ποίο ωραία ενυδρεία του Φόρουμ Πιστεύω, Respect :thaman: :thaman: :thaman: Πολύ ωραίο πολύ καλή δουλειά να το χαίρεσαι! Να ειστε καλα παιδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Απριλίου 2012 #69 Share 23 Απριλίου 2012 Τωρα?? Tουμπανο τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Απριλίου 2012 #70 Share 23 Απριλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 23 Απριλίου 2012 #71 Share 23 Απριλίου 2012 Ομορφα ψάρια, και οι Δίσκοι αλλά και τα Αγγελόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 1 Μαίου 2012 #72 Share 1 Μαίου 2012 Φίλε πραγματικά το ενυδρείο σου είναι φανταστικό. Μπράβο και απο εμένα για το μεράκι και την προσπαθεια σου. Μπορείς να μου δωσεις τα στοιχεία των παιδιών που στο έφταξαν και το πόσο σου στοίχησε? Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος