Giannis_4 17 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα εδω... και τωρα βρησκομαι εδω το ενυδρειο ειναι diwym.(do it with your money). Ειπα να περημενω να το φτιαξω ολο πρωτα και μετα να το παρουσιασω αλλα δεν αντεξα...αφηστε που καλα ειναι να πεφτουν και ιδεες σιγα σιγα για την διακοσμηση και οτι αλλο εχετε κατα νου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Καλή συνέχεια!!!!!Πολύ ωραίο προτζεκτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 17 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα εδω... και τωρα βρησκομαι εδω το ενυδρειο ειναι diwym.(do it with your money). Ειπα να περημενω να το φτιαξω ολο πρωτα και μετα να το παρουσιασω αλλα δεν αντεξα...αφηστε που καλα ειναι να πεφτουν και ιδεες σιγα σιγα για την διακοσμηση και οτι αλλο εχετε κατα νου. Ωραίο project αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που έχεις επιλέξει να φτιάξεις πύργο υπερχείλισης, κλέβει τόσο χώρο, θα μπορούσες να κάνεις τρύπες υπερχείλισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 17 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο project αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που έχεις επιλέξει να φτιάξεις πύργο υπερχείλισης, κλέβει τόσο χώρο, θα μπορούσες να κάνεις τρύπες υπερχείλισης. Δεν με επερνε να βγαλω σωληνες εκτος λογο χωρου,το σκεφτηκα αυτο που λες αλλα θα επρεπε να κοψω απο το μηκος του ενυδρειου οποτε προτίμησα να το κανω με εσωτερική υπερχείλιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 17 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν με επερνε να βγαλω σωληνες εκτος λογο χωρου,το σκεφτηκα αυτο που λες αλλα θα επρεπε να κοψω απο το μηκος του ενυδρειου οποτε προτίμησα να το κανω με εσωτερική υπερχείλιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 17 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 17 Νοεμβρίου 2010 καλη συνεχεια (ασχετο,ωραια σχεδιαση...με ποιο προγραμμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Kαλη συνεχεια και με το καλο να το δεις γεματο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 17 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο φαίνεται μπράβο! Πώς και δεν το πήγες για δίμετρο (με βγάλσιμο του μιρκού!) ? Δεν πειράζει μπορεί αυτό να είναι ένα μελλοντικό πρότζεκτ, και αυτό τέρας είναι! Καλογέμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 17 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Καλογεμιστο να ναι και συντομα με δισκους Αληθεια ποσα λιτρα βγηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 17 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Πολυ καλο δειχνει!Ποιες ειναι οι διαστασεις και τα λιτρα του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 18 Νοεμβρίου 2010 Author #12 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Πώς και δεν το πήγες για δίμετρο (με βγάλσιμο του μιρκού!) ? Δεν πειράζει μπορεί αυτό να είναι ένα μελλοντικό πρότζεκτ, και αυτό τέρας είναι! Δεν υπαρχει αλλος χωρος,το μικρο θα μεταφερθει στο μεγαλο,ασε που εμενα αυτο μου φενεται τεραστιο. Καλογεμιστο να ναι και συντομα με δισκους Αληθεια ποσα λιτρα βγηκε? γυρω στα 500 και κατι βγαζει. Πολυ καλο δειχνει!Ποιες ειναι οι διαστασεις και τα λιτρα του; 150x50x70 οπως ειπα και πιο πανω ειναι γυρω στα 500 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 18 Νοεμβρίου 2010 Author #13 Share 18 Νοεμβρίου 2010 καλη συνεχεια (ασχετο,ωραια σχεδιαση...με ποιο προγραμμα; Δεν ξερω με ποιο προγραμμα ειναι,εγω δεν το εχω και πολυ με τα προγραμματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 18 Νοεμβρίου 2010 Author #14 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Παιδες μια ερωτηση σε οσους ξερουν,θα ηθελα να μαθω για την αμμο που θελω να βαλω,βασικα ψηνομαι για την καρατ 6 αλλα επειδη θα χρειαστω πολυ πραμα λεω να βαλω κατι ποιο φθηνο. Υπαρχει διαφορα στην καρατ 6 με αλλη αμμο εκτος του οπτικου θεματος? Ειναι χρήσιμη σε κατι στο οποιο οι φθηνοτερες δεν ειναι? Επισης τα παιδια με παρομοια ενυδρεια να μου πουν ποσα κιλα περιπου θα χρειαστω. Αυτα προς το παρόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Νοεμβρίου 2010 #15 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Παιδες μια ερωτηση σε οσους ξερουν,θα ηθελα να μαθω για την αμμο που θελω να βαλω,βασικα ψηνομαι για την καρατ 6 αλλα επειδη θα χρειαστω πολυ πραμα λεω να βαλω κατι ποιο φθηνο. Υπαρχει διαφορα στην καρατ 6 με αλλη αμμο εκτος του οπτικου θεματος? Ειναι χρήσιμη σε κατι στο οποιο οι φθηνοτερες δεν ειναι? Επισης τα παιδια με παρομοια ενυδρεια να μου πουν ποσα κιλα περιπου θα χρειαστω. Αυτα προς το παρόν... η carat ειναι η μονη που δεν χρειαζεται καθολου πλυσιμο και ''καθεται'' με μια στο πατο του ενυδρειου , πριν λιγες μερες δοκιμασα και την ακουατικα αλλα 3-4 χερια πλυσιμο θα ηθελε ,αμμο απο Ερμη καμια 15αρια φορες πλυσιμο δεν το γλιτωνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 18 Νοεμβρίου 2010 #16 Share 18 Νοεμβρίου 2010 η carat ειναι η μονη που δεν χρειαζεται καθολου πλυσιμο και ''καθεται'' με μια στο πατο του ενυδρειου , πριν λιγες μερες δοκιμασα και την ακουατικα αλλα 3-4 χερια πλυσιμο θα ηθελε ,αμμο απο Ερμη καμια 15αρια φορες πλυσιμο δεν το γλιτωνεις χριστομπαλίτης ή κριστομπαλίτης... * μηδενικό πλύσιμο * τελείως πούδρα * κάτασπρο * τσάμπα (σε σχέση με την καράτ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 18 Νοεμβρίου 2010 Author #17 Share 18 Νοεμβρίου 2010 χριστομπαλίτης ή κριστομπαλίτης... * μηδενικό πλύσιμο * τελείως πούδρα * κάτασπρο * τσάμπα (σε σχέση με την καράτ) Που το βρησκουμε αυτο? Υποψην οτι εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 18 Νοεμβρίου 2010 #18 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα εδω... και τωρα βρησκομαι εδω το ενυδρειο ειναι diwym.(do it with your money). Ειπα να περημενω να το φτιαξω ολο πρωτα και μετα να το παρουσιασω αλλα δεν αντεξα...αφηστε που καλα ειναι να πεφτουν και ιδεες σιγα σιγα για την διακοσμηση και οτι αλλο εχετε κατα νου. θα ηθελα να πω κατι σχετικα με το σαμπ.κι εγω οταν εφτιαχνα το δικο μου με βοηθησαν πολυ οι φιλοι εδω στο φορουμ αλλα οι γνωμες ηταν διαφορετικες σε ενα σημειο.αν στην εισοδο του νερου απο το ενυδρειο στο σαμπ επρεπε να ξεκιναει με υπερχειλυση η να περναει απο σφουγγαρι και να φευγει απο κατω.στο σχεδιο σου ειναι να φευγει το νερο απο κατω στο πρωτο διαμερισμα.εγω το δικο μου τελικα το εκανα με υπερχειλυση στο πρωτο διαμερισμα.εχω βαλει ενα σφουγγαρι εκει που πεφτει το νερο κανει υπερχειλυση στο δευτερο διαμερισμα οπου περναει απο ενα σφουγγαρι 0.10 επι 0.50 στο υψος και0.37 στο πλατος.στο επομενο διαμερισμα εχω συποραξ και βιομπαλες.το αναφερω γιατι ενω στην αρχη ειχα καποια νιτρικα για 2 μηνες περιπου μετα και μεχρι τωρα περιπου 6 μηνες οσο και να ταισω δεν εχω νιτρικα καθολου.δεν ξερω που οφοιλεται αν ειναι αποτελεσμα τροπου κατασκευης του σαμπ η σε κατι αλλο.οι ποιο εμποιροι ας μας πουνε απλα το αναφερω για να βοηθησω μια και εισαι στην κατασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 18 Νοεμβρίου 2010 #19 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Που το βρησκουμε αυτο? Υποψην οτι εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη. waterin για λίγο εδώ για πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 18 Νοεμβρίου 2010 Author #20 Share 18 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα να πω κατι σχετικα με το σαμπ.κι εγω οταν εφτιαχνα το δικο μου με βοηθησαν πολυ οι φιλοι εδω στο φορουμ αλλα οι γνωμες ηταν διαφορετικες σε ενα σημειο.αν στην εισοδο του νερου απο το ενυδρειο στο σαμπ επρεπε να ξεκιναει με υπερχειλυση η να περναει απο σφουγγαρι και να φευγει απο κατω.στο σχεδιο σου ειναι να φευγει το νερο απο κατω στο πρωτο διαμερισμα.εγω το δικο μου τελικα το εκανα με υπερχειλυση στο πρωτο διαμερισμα.εχω βαλει ενα σφουγγαρι εκει που πεφτει το νερο κανει υπερχειλυση στο δευτερο διαμερισμα οπου περναει απο ενα σφουγγαρι 0.10 επι 0.50 στο υψος και0.37 στο πλατος.στο επομενο διαμερισμα εχω συποραξ και βιομπαλες.το αναφερω γιατι ενω στην αρχη ειχα καποια νιτρικα για 2 μηνες περιπου μετα και μεχρι τωρα περιπου 6 μηνες οσο και να ταισω δεν εχω νιτρικα καθολου.δεν ξερω που οφοιλεται αν ειναι αποτελεσμα τροπου κατασκευης του σαμπ η σε κατι αλλο.οι ποιο εμποιροι ας μας πουνε απλα το αναφερω για να βοηθησω μια και εισαι στην κατασκευη ευχαρηστω για την συμβουλη!!!Θα το κοιταξω με το παληκαρι που θα το φτιαξει. waterin για λίγο εδώ για πολύ το link δε παει πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 18 Νοεμβρίου 2010 #21 Share 18 Νοεμβρίου 2010 ευχαρηστω για την συμβουλη!!!Θα το κοιταξω με το παληκαρι που θα το φτιαξει. το link δε παει πουθενα. όταν τον πήρα εγώ πάντως δούλευε ξαναδοκίμασε αύριο δε νομίζω να έκλεισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 29 Νοεμβρίου 2010 Author #22 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Εδω ειμαι παλι για να σας ενημερώσω με φωτο για την εξέλιξη του ενυδρειου μου... Ειμαι στην φαση που εχουμε βαλει και τις κοντρες (κατω διπλες,πανω μονες) και τον θαλαμο υπερχείλισης. Εδω τα παλουκαρια εν ωρα υπηρεσιας να μην ξεχνιόμαστε οι κατω κοντρες οι πανω ο θαλαμος υπερχείλισης με μαυρο τζαμι για να μην φαίνονται οι σωληνες η γυαλα το σαμπ και τελος μια γενικη Αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Νοεμβρίου 2010 #23 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Αντε καλογεμιστο και καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 29 Νοεμβρίου 2010 Author #24 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Ευχαρηστω Κωστα!!! Ασε η ανηπομονεισια εχει πιασει κοκκινα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Νοεμβρίου 2010 #25 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Εκει που εχεις φτασει τωρα δεν θελει βιασυνες...υπομονη θα κανεις και ολα θα πανε καλα γιατι βαδιζεις σωστα συμφωνα με αυτα που βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος