Jump to content

Διαγωνισμός Αφρικάνικου ενυδρείου 2010

ΚΩΣΤΗΣ

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

σας ανακοινώνουμε ότι ο νικητής του Διαγωνισμού, εκτός από όσα έχουμε ήδη αναφέρει, θα κερδίσει κι ένα μπλουζάκι (T-shirt) με τυπωμένο πάνω ότι εκείνος επιθυμεί.

Το μπλουζάκι είναι ευγενική προσφορά από το κατάστημα PhotoPlaza το οποίο και ευχαριστούμε.

Έχουν μείνει 12 μέρες ως την λήξη προθεσμίας υποβολής των συμμετοχών. Βιαστείτε.

:thumbup:

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εστειλα κι εγω τη συμμετοχη μου, με το μικρουλι μου τανγκανικα και τις νανο-κιχλιδες μου, οχι οτι εχω ελπιδες να κερδισω, αλλα για το καλο και τη συμμετοχη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ :thumbup::thumbup::bigemo_harabe_net-117:

Εστειλα κι εγω τη συμμετοχη μου, με το μικρουλι μου τανγκανικα και τις νανο-κιχλιδες μου, οχι οτι εχω ελπιδες να κερδισω, αλλα για το καλο και τη συμμετοχη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ :thumbup::thumbup::bigemo_harabe_net-117:

Έλαβα με χαρά την συμμετοχή σου στον Διαγωνισμό, αλλά θα ήθελα να μου στείλεις ξανά τι φωτογραφίες σε ελάχιστη ανάλυση 800x600pixels. Είδα στο θέμα σου κάποιες καλές φωτογραφίες, οπότε αν θες μπορείς να στείλεις κάποιες από αυτές.

:P

Έλαβα με χαρά την συμμετοχή σου στον Διαγωνισμό, αλλά θα ήθελα να μου στείλεις ξανά τι φωτογραφίες σε ελάχιστη ανάλυση 800x600pixels. Είδα στο θέμα σου κάποιες καλές φωτογραφίες, οπότε αν θες μπορείς να στείλεις κάποιες από αυτές.

Σου τις ξαναεστειλα, βγηκαν καταλαθος πολυ μικρες στο resize.... Thanks :thumbup:

περιμενω την ψηφιακη ενος φιλου μου για καλυτερο αποτελεσμα φωτογραφιας...ελπιζω να προλάβω!

περιμενω την ψηφιακη ενος φιλου μου για καλυτερο αποτελεσμα φωτογραφιας...ελπιζω να προλάβω!

Έχεις 10 μέρες περίπου Σάκη, ελπίζω να προλάβεις και να μην μας στερήσεις την συμμετοχή σου.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Έμειναν 8 ημέρες μέχρι την προθεσμία υποβολής των συμμετοχών, για πάμε και οι τελευταίοι.

:)

:):thumbup::)

εγω περιμενα πως και πως αυτον τον διαγωνισμο! θα προλάβω!

Έμειναν 4 ημέρες μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών. Όσοι ακόμα το σκέφτεστε υπάρχει χρόνος.

:)

Είμαι μέσα.Άντε και οι υπόλοιποι!!!!!! :)

Αύριο βράδυ στις 12:00 λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον Διαγωνισμό. Υπάρχει ακόμα χρόνος για όποιον θέλει να συμμετάσχει.

;)

B)B):thumbup::thumbup: Δεν το πιστευω!!! Γινεται διαγωνισμος αφρικανικου Ενυδρειου? ;) Εχω πολυυυυ καιρο να μπω.... Προλαβαινω να κανω μια αιτηση? :thumbup:

B)B):thumbup::thumbup: Δεν το πιστευω!!! Γινεται διαγωνισμος αφρικανικου Ενυδρειου? ;) Εχω πολυυυυ καιρο να μπω.... Προλαβαινω να κανω μια αιτηση? :thumbup:

μέχρι σήμερα το βράδυ στις 12 μπορείς. :D

Ααα.. Ωραιααα!!!

Να ρωτησω ομως κατι! Εκει που λεει ψευδωνυμο στα aquazone εννοει να βαλω το ψευδωνυμο που εχω ε?!!

Ααα.. Ωραιααα!!!

Να ρωτησω ομως κατι! Εκει που λεει ψευδωνυμο στα aquazone εννοει να βαλω το ψευδωνυμο που εχω ε?!!

ναι ;)

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έχει πλέον λήξει. Στις 19 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας. Καλή επιτυχία σε όλους!!!

;)

Καλή επιτυχία νταμαράδες! ;)

Καλη Επιτυχιααα!!! ;) Να ρωτησω karyda εστειλα και εγω φορμα συμμετοχης! Εγινε δεκτη ή απορρίφθηκε? B)B)

Φυσικά και έγινε δεκτή, όπως και όλων των φίλων που έστειλαν την συμμετοχή τους είτε με πμ είτε με mail.

Οι συμμετοχές αξιολογούνται από την ομάδα της Αφρικής και πριν βγουν για ψηφοφορία προς τα μέλη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν με πμ την βαθμολογία που έλαβαν. Αυτό θα γίνει ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της διαδικασίας και για να μην επηρεαστούν τα μέλη που θα ψηφίσουν από την δική μας βαθμολογία.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Φυσικά και έγινε δεκτή, όπως και όλων των φίλων που έστειλαν την συμμετοχή τους είτε με πμ είτε με mail.

Οι συμμετοχές αξιολογούνται από την ομάδα της Αφρικής και πριν βγουν για ψηφοφορία προς τα μέλη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν με πμ την βαθμολογία που έλαβαν. Αυτό θα γίνει ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της διαδικασίας και για να μην επηρεαστούν τα μέλη που θα ψηφίσουν από την δική μας βαθμολογία.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Αααααα... ;) Ωραιος Διαγωνισμος αυτος! Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον!!! Ανυπομονωω!! B)

Αααααα... :hysterical: Ωραιος Διαγωνισμος αυτος! Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον!!! Ανυπομονωω!! :wootwoot:

εγω να δεις! ;)B)B):thumbup::thumbup::thumbup::D:rasp:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...