TSOUXTRA 17 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας !!! Στην ομάδα θα με βλέπετε με το όνομα Tsouxtra..μη ρωτήσετε πως μου ΄ρθε, το σίγουρο είναι οτι δε τσιμπάω . Είμαι Βιολόγος Ωκεανογράφος και ο λόγος που μπήκα στην παρέα σας είναι γιατί ασχολούμαι αρκετό καιρό με αυτό το χόμπυ και αν και τα πάω σχετικά καλά, θα έλεγα, θέλω να μάθω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ. Και που αλλού είναι καλύτερα από εδώ??? Οφείλω να αναφέρω ότι δουλεύω και σε ένα κατάστημα με ενυδρειακά αλλά αυτό για μένα αποτελεί λεπτομέρεια, αφού το όνειρο μου δεν είναι να δουλέυω σαν πωλήτρια (χωρίς να το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό) απλά είναι που θέλω να εφαρμόσω σε άλλον τομέα τις γνώσεις μου! Στην κατοχή μου έχω ένα ενυδρείο φυτεμένο περίπου 120lt και αρκετά άλλα μικρότερα! Τωρα ξεικίνησα και ένα μικρό θαλασσινό και επόμενος μου στόχος είναι ένα μεγάλο Μεσογειακό θαλασσινό! Ελπίζω να σας έδωσα μια μικρή εικόνα του εαυτού μου και ίσως κάποια στιγμή να τα πω και με μερικούς από εσας από κοντά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 17 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2010 καλώς ήρθες και καλά post Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 17 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Βιολόγος Ωκεανογράφος εεε? τσουχτρα που δεν τσιμπας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2010 καλως ηρθες! το ονομα σου τα σπαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts