Jargon 17 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ κι εγώ την παρέα σας και δηλώνω νεοεισερχόμενος στο χώρο. Εδώ και καμπόσο καιρό ζητούσε επίμονα ο γιος μου (3!) ψάρια (το ΝΕΜΟ) έτσι είπα κι εγώ στην αρχή να πάρω κάτι απλό 50-60 ευρώ σε μι γυάλα να του περάσει. Έλα όμως που ημουν εκτός τόπου και χρόνου και τελικά όχι μόνο Clown σε γυάλα δεν θα μπορούσα να βάλω αλλά τίποτα της προκοπής από αυτά που μου άρεσαν. Το έψαξα λοιπόν λίγο και άρχισε να με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ ενώ έτυζε να δω ένα στημένο γλυκού νερού σε σπίτι φίλου και μου κίνησε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Είπα λοιπόν να μπω κι εγώ στο χωρό και χωρίς να έχω σχέση με το χόμπι συνειδητοποίησα ότι τα ψάρια που με ενδιαφέρουν είναι θαλασσινού νερού οπότε και προχώρησα σε κάτι τέτοιο. Για αρχή πήρα ένα Juwel Rio 125 (?) (125 λίτρα), ένα skimmer Read Sea Prizm Deluxe με ενεργο άνθρακα (όχι το πιο μικρό το μεσαίο), και δυο κυκλοφορητές TUNZE 6045 ο ένας με ελγχόμενη ροή. Από λάμπες έχω τη μια λευκή 28W που είχε το Jewel και μια πάλι της Juwel 28W μπλε. Έριξα αραγωνίτη, το ζωντανό βράχο κτλ, αγόρασα κι ένα βαλιτσάκι με τεστ και ξεκίνησα αυτό το ταξίδι στον κόσμο των Reef. Είναι περιτό να πω το πόσο έχει χαρεί ο μικρός και ειλικρινά βλέπω ότι ενδιαφέρεται και η γυναίκα μου οπότε επιτέλους βρήκα ένα χόμπι για όλη την οικογένεια! Δυστυχώς, είμαι πολύ αρχάριος όμως και νιώθω μπερδεμένος οπότε το έχω ρίξει στο διάβασμα. Απο εδώ και στο εξής θα κάνω πιο αισθητή την παρουσία μου κυρίως όμως με ερωτήσεις στην αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2010 καλως μας ηρθες και καλο διαβασμα.λιγο ποιο κατω απο αυτη την κατηγορια θα βρεις και την κατηγορια για τα θαλασσινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon 17 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Σ'ευχαριστώ! Τα βρήκα όλα και άρχισα το διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZHNAKI 17 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2010 αυτα τα μικρα, ολο μας χωνουν, καλα να παθουμε χαααααααααααχααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Καλό διάβασμα και καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 17 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 17 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Καλωσόρισες φίλε μου και καλή συνέχεια στο θαυμάσιο αυτό χόμπι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggeliscookman 17 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 17 Νοεμβρίου 2010 πολυ διαβασμα ομως αλλα ΠΟΛΥ απολαυστικο καλως ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon 18 Νοεμβρίου 2010 Author #10 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Χεχε ευχαριστώ! Ειλικρινά μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο πολύ που κάνω είδη πλάνα για μεγαλύτερο ενυδρείο στο μέλλον ενώ η χαρά που έχει πάρει ο μικρός μου 3 χρονός δεν περιγράφεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 18 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Καλως ηρθες!!! Καλη αρχη και καλο διαβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 19 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts