Koukoulas 17 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2010 γεια σε ολους οπως ειπα και πριν εχω ενα ενυδρειο ενα χρονο και περιπου 160 λιτρα 100x35x45 και θα ηθελα να με βοηθησετε στο τη ψαρια μπορω να βαλω μεσα, οπως κιχλιδες που τρελενομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2010 (edited) http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...view&idev=1 μια αναζητηση σε ολα τα ειδη ψαριων...αν εχεις ορεξη τετοια ωρα Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2010 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koukoulas 17 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 17 Νοεμβρίου 2010 εχω και πολυ μαλιστα να σαι καλα ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2010 τιποτα...χαρα μου που βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koukoulas 18 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2010 τελικα κατεληξα σε convict κιχλιδες ειναι απιστευτες ευχαριστω σε οσους με βοηθησανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος