MrGe07 16 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2010 Και η ερώτηση είναι απλή. Έχει τολμήσει κανείς να κάνει αναπαραγωγή κάποιου είδους θαλασσινού ψαριού εκτός από clown και cardinalfish ? Είναι εφικτό να γίνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 16 Νοεμβρίου 2010 Author #2 Share 16 Νοεμβρίου 2010 Τώρα πρόσεξα πως υπάρχει ειδική κατηγορία για αυτό το θέμα. Παρακαλώ να μετακινηθεί εκεί το post μου και να απαντήσετε αν έχετε κάποια ιδέα η αν έχετε δοκιμάσει να κάνετε μια αναπαραγωγή εκτός των συνηθισμένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 16 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 16 Νοεμβρίου 2010 Να κάνω και άλλη μια ερώτηση που θα ανάψει φωτιές.. Γιατί αγοράζουμε ακόμα ψάρια και ζωντανούς οργανισμούς που έχουν βγει από το φυσικό τους περιβάλλον (ψαρωμένα) και όχι ιχθυοτροφείου ? Εγώ προσωπικά σε πολλά μαγαζιά που έχω πάει έχω ρωτήσει για μερικά ψάρια αν είναι ιχθυοτροφείου και με χαρά και καμάρι απαντούν πως είναι ψαρωμένα.. Δεν είναι λίγο παράλογο ? Μιλάμε για οικολογικές καταστροφές όταν εμείς οι ίδιοι, που υποτίθεται πως αγαπάμε το υδάτινο κόσμο, το καταστρέφουμε πιο πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος