Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα

Επειδή κάποια νέον που έχω εμφανισαν ασπρα στίγματα τα έβγαλα και τους έκανα θεραπεία σε ένα μπωλ με omnipur. Φαίνονται καλύτερα. Θάθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω σε όλο το ενυδρείο απολύμανση χωρίς να μου χαλάσει τη βιολογία του φίλτρου ή τι θα μπορούσατε να μου προτείνεται και με τι σκεύασμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να επαναλάβεις τη θεραπεία στο μπόλ και να ψάξεις να βρεις τα αίτια για να μη παρουσιαστεί .

Να επαναλάβεις τη θεραπεία στο μπόλ και να ψάξεις να βρεις τα αίτια για να μη παρουσιαστεί .

Τι εννοεις Μπολ Σταματη? :D Μμμμμμ

Εκεί ακριβώς που έκανε τη πρώτη θεραπεία ο φίλος ROBIN και είδε αποτέλεσμα θετικό .

Έγινε επεξεργασία - ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Εκεί ακριβώς που έκανε τη πρώτη θεραπεία ο φίλος ROBIN και είδε αποτέλεσμα θετικό .

Δεν ξερω αν εχει ξαναγινει κουβεντα επι του θεματος σε αλλο ποστ, γιατι αρχικα δεν λεει οτι εχει προβει σε καποια θεραπεια μεσα σε μπολ/γυαλα η οπως το ονομαζατε για χαρη ευκολιας-συντομιας. Αληθεια την 1η θεραπεια την εκανε μεσα σε μπολ λογω ελλειψης νοσοκομειου?

Δεν ξερω αν εχει ξαναγινει κουβεντα επι του θεματος σε αλλο ποστ, γιατι αρχικα δεν λεει οτι εχει προβει σε καποια θεραπεια μεσα σε μπολ/γυαλα η οπως το ονομαζατε για χαρη ευκολιας-συντομιας. Αληθεια την 1η θεραπεια την εκανε μεσα σε μπολ λογω ελλειψης νοσοκομειου?

Είναι ξεκάθαρος στη πρώτη του δημοσίευση ο ROBIN : "......τους έκανα θεραπεία σε ένα μπωλ με omnipur. Φαίνονται καλύτερα."

Είναι ξεκάθαρος στη πρώτη του δημοσίευση ο ROBIN : "......τους έκανα θεραπεία σε ένα μπωλ με omnipur. Φαίνονται καλύτερα."

Α καλα με γεια τα ματια :thumbup: κατσε να παω να πλυθω Σταματη :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...