Jump to content

καλησπερα!!!!

mimikos15

Recommended Posts

γεια σας....μολισ γενισε η γκαμινα μ..!!!

θελω να σας πω οτι ειναι ι προτη φορα που εχω γενα χορις γενιστρα!!!

παρατιρισα οτι μερικα πλατι κινιγανε τα μικρα....

εχω κερατοφιλο αλλα δεν ειναι τοσο αρκετο.....

ειδα μαλιστα οτι κανενα 2 τα ρουφιξε το φιλτρο....και για αυτο εβαλα τουλι στις τριπες....

τ αλλο πρεπει να κανω για να πανε ολα καλα???

τροφη ξερω οτι πρεπει να τα ταισω μετα απο 24 ωρες.....

πρεπει να κανω κατι οστε τα πλατι μ να μιν κινιγανε τα μωρα???

ευχαριστο!!!

εχω κλιση και το φως για να μην τα βλεπουνε!!!

Θα σε συμβούλευα να ανοίξεις πάλι τα φώτα σου και να συνεχίσεις τις ρουτίνες σου κανονικά. Αν θέλεις οπωσδήποτε να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, βάλε και άλλα φυτά, τάιζε με ζωντανή αρτέμια ή τρίψε με το χέρι σου την τροφή που ήδη έχεις. Μην ανησυχείς, τα πιο δυνατά, θα επιβιώσουν.

Καλύτερη λύση για να μη στα ρουφάει το φίλτρο είναι να βάλεις στην είσοδο ενυδρειακό σφουγγάρι με μεγάλους πόρους.

λιπων....εχει εδω και μιση ωρα εχω ανιξει το φως....τα μεγαλα ψαρακια δεν βλεπω να κινιγανε τα μικρα ποια!!!

1.πως θα τα ταισω??

δλδ ειναι σε ξεχοριστα μερη ολα....

εχω ακουσει οτι μπορουν να φανε απο το κερατοφιλο....αλιθεβη???

εχω ενα ενυδριο 45 λιτρα....που τρεχει μια ευδομαδα.....

το ενυδριο εχει ενα πρασινο σφουγαρι ενα μπλε και ενα μαυρο...το μονο που εχω ριξει ειναι αντιχλοριο.....μπωρο να τα βαλω εκει μεσα???

Από τη στιγμή που το μικρό ενυδρείο δεν έχει στρωμένο φίλτρο θα γίνει επικίνδυνο για τα ψάρια.

Προσωπικά σε τόσο μικρή ηλικία είμαι ενάντια της μεταφοράς.Προσπάθησε να ταϊζεις πρώτα τα μεγάλα ψάρια με την κανονική τροφή που ρίχνεις, για αντιπερισπασμό.Δε θα δώσουν σημασία στην πούδρα που θα ρίξεις αμέσως μετά και θα προλάβουν τα μικρά να φάνε.Διάλεξε το μέρος που μαζεύονται τα περισσότερα μικρά για το δεύτερο βήμα.Προτιμούν επιφανειακά σημεία με χαμηλή ροή.Αν δεν έχεις τέτοιο σημείο,δημιούργησε εσύ. :D

κοιτα τα ταισα πριν λιγο...αλλα διστιχως πανε τα μεγαλα και τρωνε.....μολις ανεβενουν λιγο τα μικρα τα κινιγανε και ξανα κατεβενουν κατω....μερικα που ειναι στο κερατοφιλο τρωνε...επειδι δεν πανε τα μεγαλα...τα αλλα που κανουν βολτες δεν τρωνε

οπως ειπε πιο πανω αλλος συνχομπιστας ακολουθαμε τους νομους της φυσης - επιβιωνει ο πιο δυνατος καθως κ το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο :hysterical: - εμεις ομως επειδη θελουμε να βαλουμε το χερακι μας κ να βοηθησουμε κ τους αδυνατους τοτε βαλε κερατοφυλλο,να επιπλεει,ΟΛΑ τα μικρα θα χωθουνε μεσα κ για να τα ταιζεις ριξε την τροφη τους πανω στον κερατοφυλλο κ ολα θα πανε super :D:thumbup::hysterical:

• 4 weeks later...

γιατι δε τα βαζεις σε μια γεννηστρα?

Σωστος!!

Καταρχην να σε συγχαιρω για την γεννα που εκανες,αν θελεις την γνωμη μου επειδη βλεπω οτι στο θεμα γεννες εισαι καινουργιος βαλε μια γεννηστρα ειναι οτι καλυτερο...πιαστα με μια αποχη και βαλτα μεσα ετσι δεν θα εχεις κανενα προβλημα...

(προσεξε τις αλλαγες του νερου μην ρουφηξεις και κανενα μικρο...)

για οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...