antreeas1 15 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 15 Νοεμβρίου 2010 (edited) Ητανε σημερα να αγορασω το ενυδρειο που γραφω στο τιτλο απο to petcumulus.gr και μπενω στις πληρωμες/μεταφορες για να δω τι θα κανω και λεει: για τα πακέτα που έχουν βάρος έως δύο κιλά η χρέωση ειναι 3 ευρώ και κάθε έξτρα κιλό η χρέωση είναι 1,20 ευρώ ανά κιλό. Δηλαδη το ενυδρειο που ειναι 150 κιλα θα πληρωσω αλλα 180,60 ευρω? Συνεργαζετε η εταιρεια αυτη με την ASC και εχω αντιπροσωπια απο αυτη τη courier στη γειτονια μου Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2010 - antreeas1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Ητανε σημερα να αγορασω το ενυδρειο που γραφω στο τιτλο απο to petcumulus.gr και μπενω στις πληρωμες/μεταφορες για να δω τι θα κανω και λεει: για τα πακέτα που έχουν βάρος έως δύο κιλά η χρέωση ειναι 3 ευρώ και κάθε έξτρα κιλό η χρέωση είναι 1,20 ευρώ ανά κιλό. Δηλαδη το ενυδρειο που ειναι 150 κιλα θα πληρωσω αλλα 180,60 ευρω? Συνεργαζετε η εταιρεια αυτη με την ASC και εχω αντιπροσωπια απο αυτη τη courier στη γειτονια μου Θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία με το petculumus για να σου πει πως ακριβώς θα γίνει η συμφωνία. Φυσικά και δεν θα έχεις τέτοια χρέωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 15 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 15 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα στην Κύπρο. επικοινώνησε μαζί τους με e-mail ή τηλεφωνικά να ρωτήσεις αν κάνει αποστολή με άλλη μεταφορική. στην Λευκωσία δεν έχει κάποιο κατάστημα που να το παραγγείλεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 15 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Παίζει ρόλο και ο όγκος. Σίγουρα αν μιλήσεις μαζί τους θα ξέρεις και ακριβώς την χρέωση. 180 ευρώ δεν θα πλήρωνες ούτε από το εργοστάσιο να στο έστελναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 15 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Α οκ θα επικοινωνησω μαζι τους και θα σας ενημερωσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpinos 15 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2010 εμένα μου είπαν οτι δεν μπορούμε να στείλουμε με μεταφορική ενυδρείο μόνο παράδοση απο εκεί αλλά πάρε ενα τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquavivere.gr 16 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 16 Νοεμβρίου 2010 Ολα τα ενυδρεια τα στελνουμε με μεταφορικες! Ο παραληπτης μπορει να προτεινει μεταφορικη της αρεσκειας του. Φυσικα και δεν τα μεταφερει η Acs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 16 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 16 Νοεμβρίου 2010 Σαν εγω που μενω Κυπρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquavivere.gr 16 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσια δεν νομιζω οτι νοιαζει και πολλους ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα για τα ενυδρεια. Υπαρχει τροπος επικοινωνιας info@petcumulus.gr Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 17 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 17 Νοεμβρίου 2010 Ok ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος