kostas disc 15 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 15 Νοεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας,έχω ενα reef αποτελούμενο απο 120 λίτρα lido δεξαμενή και απο κάτω sub 50 liter υπάρχει υπερχείλιση της surahn θα ήθελα να ρωτησω ΑΝ ειναι σωστό να τοποθετώ το αντιφωσφωρο(tunze quickphos 910) μέσα στην υπερχείλιση κατά τον τρόπο της φωτο????θα δουλεύει???η είναι λάθος???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 15 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 15 Νοεμβρίου 2010 (edited) Καλημέρα και σε σένα... Γιατί δέν το βάζεις σε ένα διαμέρισμα στο σαμπ σου; Άν και δέν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2010 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 15 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Πόση ροή έχει η υπερχείλησή σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 15 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Πόση ροή έχει η υπερχείλησή σου; λεει max 2000litr αλλα γυρω στα 1200 πρεπει να κατεβαζει.στο sub δεν εχω διαμερισματα αλλα 14 ποντους dsb με chaeto + skimmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 15 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 15 Νοεμβρίου 2010 335 δημοσιευση κανε τον κοπο να δεις πως εχει η κατασταση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...6502&st=320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 15 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Όσο αφορά την ροή δέν θα έχεις πρόβλημα και εγώ τον έχω μέσα σε ένα fluval 405 που έχει 1300 ροή και φωσφορικά μετράω 0 το αντιφώσφορό σου είναι πολύ καλό και άν τηρείς και τις αλλαγές που γράφεις για κάθε 14 μέρες είσαι μιά χαρά άν και σε βρίσκω λίγο υπερβολικό αλλά άν υπάρχει η δυνατότητα τότε είσαι οκ.Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και πολύ όμορφα ζωντανά...με την άλγη ξεμπέρδεψες ;Άν και είναι λίγο δύσκολο χωρίς σαλιγγάρια αλήθεια γιατί δέν βάζεις; ΠΡΟΣΕΧΕ μήν σου φύγει η κάλτσα απο εκεί που την έχεις και σου πάει στην τρύπα της υπερχείλησης (δέν θές να γίνει) δέσε την κάπου για να είναι ασφαλής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 15 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 15 Νοεμβρίου 2010 την έχω δεσει την "κάλτσα" εχω μπλέξει με κυανο μάλλον λόγο ταΐσματος......απλα ρωταω για την τοποθεσια αν απο εκει που το εβαλα θα κανει δουλεια..100γρ βαζω αντιφ ευχαριστω για τον χρονο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 15 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Mιά χαρά θα είναι, όσο για το κυανό τα ξέρεις... καλή κυκλοφορία συχνές αλλαγές και υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 15 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Mιά χαρά θα είναι, όσο για το κυανό τα ξέρεις... καλή κυκλοφορία συχνές αλλαγές και υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος