Jump to content

Zητειται χερι βοηθειας

mathaios81

Recommended Posts

απο ξερακιανος μου μπηκε η ιδεα να γινω <<μποστανας>> και θελω την βοηθεια σας και την συμπαρασταση σας σε συμβουλες και ιδεες

επισης ζηταω κλαδεματα απο οσους εχουν την ευγενικη καλοσυνη να μου παραχωρησουν ωστε να κανω τα πρωτα μου βηματα σε αυτον τον τομεα

Και η πρωτη ερωτηση:Ειναι απαραιτητη η χρηση CO2 για τα φυτα ?

μου αρεσει πολυ να δω το ενυδρειο μου φυτεμενο αλλα εχω τρομοκρατηθει ακουγοταν για σκαλες διαχυσης του co2 μπουκαλες με c02 και λιπασματα ειναι τοσο δυσκολο τελικα να εχεις φυτεμενο ενυδρειο?

επισης θελω αν βγαλω τα χαρτονια απο το την πισω και τη πλαινη μερια του ενυδρειου και να τις βαψω τι χρωμα να χρησισμοποιησω ωστενα να ταιραιαζει μετα φυτα αλλα και ναμην στρεσαρει τα ψαρια αλλα και να μπορει να βγει ευκολα σε μια πιθανη αλλαγη?

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

απο ξερακιανος μου μπηκε η ιδεα να γινω <<μποστανας>> και θελω την βοηθεια σας και την συμπαρασταση σας σε συμβουλες και ιδεες

επισης ζηταω κλαδεματα απο οσους εχουν την ευγενικη καλοσυνη να μου παραχωρησουν ωστε να κανω τα πρωτα μου βηματα σε αυτον τον τομεα.ειχα πολλα τα εδωσα εχθες

Και η πρωτη ερωτηση:Ειναι απαραιτητη η χρηση CO2 για τα φυτα ?αναλογος τα φυτα που θα βαλεις

μου αρεσει πολυ να δω το ενυδρειο μου φυτεμενο αλλα εχω τρομοκρατηθει ακουγοταν για σκαλες διαχυσης του co2 μπουκαλες με c02 και λιπασματα ειναι τοσο δυσκολο τελικα να εχεις φυτεμενο ενυδρειο?

επισης θελω αν βγαλω τα χαρτονια απο το την πισω και τη πλαινη μερια του ενυδρειου και να τις βαψω τι χρωμα να χρησισμοποιησω ωστενα να ταιραιαζει μετα φυτα αλλα και ναμην στρεσαρει τα ψαρια αλλα και να μπορει να βγει ευκολα σε μια πιθανη αλλαγη? μπορεις να το βαψεις με σπρεει μαυρο η μπλε σκουρο,με μια ξυστρα φευγει ευκολα.

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

αποφασισε το τι θες να φτιαξεις περιπου και εδω ειμαστε.

παιζει ρολο και ο φωτισμος που εχεις.

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

ειναι αληθινο?????????? αυτο που εχει στο εδω?

θελω να βαλω φυτα τα οποια μπορω να τα διατηρησω ευκολα και μετα να παω στα πιο δυκολα

εχω ενθδρειο με δισκους

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

φιλε εξαρταται τι φυτεμενο θες να φτιαξεις

τσεκαρε τον καταλογο της tropica με ευκολα φυτα χαμηλων απαιτησεων :D

http://www.tropica.com/plants/difficulty/easy.aspx

ειναι αληθινο?????????? πιο να ειναι αληθινο???????????????????

τι ενυδρειο και τι φωτισμο εχεις?

εχω τον κυβο της ANUBIA 200LITRA περιπου και τισ μαμα λαμπες

και 3 1/2 δισκουςκαι θελωωκατι σαν αυτο για αρχηpost-17014-1289763253_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

ειναι αληθινο?????????? αυτο που εχει στο εδω?

θελω να βαλω φυτα τα οποια μπορω να τα διατηρησω ευκολα και μετα να παω στα πιο δυκολα

εχω ενθδρειο με δισκους

Ενυδρείο με δίσκους και δύσκολα φυτά αυτό δεν γίνεται στους δίσκους, μόνο εύκολα φυτά λόγο θερμοκρασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...