antonis t83 5 Απριλίου 2011 Author #176 Share 5 Απριλίου 2011 οποτε πλεον υπαρχει το ενδεχομενο αυτο που ειδα κ νομιζα πως ηταν mantis να ηταν τελικα ο σπιρογραφος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Απριλίου 2011 Author #177 Share 7 Απριλίου 2011 μετα απο βδομαδες παρακολουθησης την εντοπισα. ειναι mantis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Απριλίου 2011 #178 Share 7 Απριλίου 2011 μετα απο βδομαδες παρακολουθησης την εντοπισα. ειναι mantis Αν την πιασεις τη θελω!!!!! Εχω ετοιμο στρωμενο ενυδρειακι για αυτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Απριλίου 2011 Author #179 Share 7 Απριλίου 2011 Αν την πιασεις τη θελω!!!!! Εχω ετοιμο στρωμενο ενυδρειακι για αυτην. ας την πιασω εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Απριλίου 2011 Author #180 Share 14 Απριλίου 2011 μια ακομα φωτο με τα καινουρια κοραλακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Μαίου 2011 Author #181 Share 5 Μαίου 2011 αυτη τη στιγμη το ενυδρειο μου (130 λιτρων) φιλοξενει 2 κλοουνακια, 2 decora και 1 blue tang μεσαιου μεγεθους καθως επισης κ διαφορες γαριδες. θα ηθελα τη γνωμη σας ως προς την προσθηκη καποιου ακομα ψαριου. σκεφτομαι κυριως για μανδαρινο. εχω ακουσει οτι δεν ειναι ευκολο ψαρι αλλα θελω να το δοκιμασω καθως κ ενα μαυρο κλοουνακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2011 #182 Share 5 Μαίου 2011 (edited) Ειναι δυσκολο ως προς τη διατηρηση του,καθως δυσκολα θα φαει τροφη. Πρεπει ο βραχος να ειναι καλα στρωμενος και φορτωμενος με μικροοργανισμους,και τους οποιους θα τρωει. Βεβαια παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. Έγινε επεξεργασία 5 Μαίου 2011 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος