MrGe07 20 Ιανουαρίου 2011 #126 Share 20 Ιανουαρίου 2011 το ενυδρειο παει πολυ καλα. οι τιμες ειναι σταθερα καλες κ η κοραλινη εχει αρχισει να φουντωνει στο πισω μερος του ενυδρειου! ολα φαινονται καλα κ ο βραχος εχει απιστευτα χρωματα! αν καποιος εχει κατι ευκολο να μου δωσει για να ξεκινησω με τα κοραλακια ας μου στειλει ενα π.μ. Πολυ ομορφο. Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 20 Ιανουαρίου 2011 #127 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Πολυ ομορφο αποτελεσμα.Ξεκινα το στοκαρισμα σιγα σιγα με ευκολα κοραλια.Euphyllies και αλλα ομορφα μ****α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZ3 4 Φεβρουαρίου 2011 #128 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 συγχαρητήρια φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Μαρτίου 2011 Author #129 Share 1 Μαρτίου 2011 ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια. επισης ευχαριστω ολη την αλατοπαρεα της θεσ/νικης για τις συμβουλες κ οχι μονο που μου εδωσαν καθως κ τους Aiolos, Aκης, giannisv για τα κοραλακια που μου χαρισαν. συντομα θα ανεβασω φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Μαρτίου 2011 Author #130 Share 1 Μαρτίου 2011 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 1 Μαρτίου 2011 #131 Share 1 Μαρτίου 2011 Όλα ωραία και καλά,τα ζωανθους είναι ξεχωριστό βραχάκι; Αν ναι,κατέβασε τα χαμηλά,καθώς θα εξαπλωθούν και δεν θα έχεις χώρο για κάποιο lps αργότερα.Ο μπλου ''φυσάει'',καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Μαρτίου 2011 Author #132 Share 1 Μαρτίου 2011 Όλα ωραία και καλά,τα ζωανθους είναι ξεχωριστό βραχάκι; Αν ναι,κατέβασε τα χαμηλά,καθώς θα εξαπλωθούν και δεν θα έχεις χώρο για κάποιο lps αργότερα.Ο μπλου ''φυσάει'',καλή συνέχεια... τα ζωανθους ειναι πανω σε ενα μεγαλο κομματι βραχου. ηταν πανω στον ζωντανο βραχο που αγορασα κ οντως ηδη εξαπλωθηκαν..... πως να τα ξηλωσω? ο μπλου αδικειται κιολας απο τις φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 1 Μαρτίου 2011 #133 Share 1 Μαρτίου 2011 τα ζωανθους ειναι πανω σε ενα μεγαλο κομματι βραχου. ηταν πανω στον ζωντανο βραχο που αγορασα κ οντως ηδη εξαπλωθηκαν..... πως να τα ξηλωσω? ο μπλου αδικειται κιολας απο τις φωτο Αν προσπαθήσεις να τα ξηλώσεις μάλλον χειρότερα θα γίνουν.αστα όπως είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Μαρτίου 2011 Author #134 Share 10 Μαρτίου 2011 παιδια το ψαχνω κ δεν βρισκω ευκολα κατι που να μου αρεσει πολυ. θα μπορουσα να βαλω καποια fungia ή καποια trachiphilia ή στρειδια tridacna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 10 Μαρτίου 2011 #135 Share 10 Μαρτίου 2011 Fungia ,trachiphilia μπορεις ειναι σχετικα μικρες οι απαιτησεις τους σε φως .....(αρκει να εισαι οκ στις διαφορες "τιμες" σου) για clam δεν θα στο προτεινα και απο το θεμα φωτισμου αλλα και οτι ειναι αρκετα "νεο" το συστημα σου και οποιαδιποτε μεταβολη σε κατι ,το clam δεν θα στο συνχωρησει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Μαρτίου 2011 Author #136 Share 10 Μαρτίου 2011 ευχαριστω επισης σκεφτομαι να βαλω ακομα 1 ή 2 ψαρακια κ ειμαι αναμεσα σε αυτα: Nemateleotris-magnifica Purple Firefish Goby ποιο απο τα 2 προτινετε? μπορω να βαλω ενα κ ενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαρτίου 2011 #137 Share 10 Μαρτίου 2011 Αν πετυχεις εισαγωγη απο Αμερικη μπορεις να βαλεις και ενα τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Μαρτίου 2011 Author #138 Share 10 Μαρτίου 2011 ενα μαγαζι εφερε, αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, μου θυμιζει τις μπαχατελες-παγκανελες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Μαρτίου 2011 #139 Share 10 Μαρτίου 2011 ενα μαγαζι εφερε, αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, μου θυμιζει τις μπαχατελες-παγκανελες. Τι να σου αρέσει!!! βλέπεις καμιά διαφορά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Μαρτίου 2011 Author #140 Share 10 Μαρτίου 2011 ακριβως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Μαρτίου 2011 #141 Share 11 Μαρτίου 2011 Αααααααα θα συμφωνησω με τον ΔΙΑ και θα διαφωνησω μαζι σας,το royal gramma ειναι πανεμορφο και πολυ ησυχο ..... τελως παντων γουστα ειναι αυτα .. για τα δυο που λες παραπανω δυστηχως θα πρεπει να βαλεις μονο ενα απο αυτα.... (decora η magnifica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Μαρτίου 2011 #142 Share 11 Μαρτίου 2011 Αααααααα θα συμφωνησω με τον ΔΙΑ και θα διαφωνησω μαζι σας,το royal gramma ειναι πανεμορφο και πολυ ησυχο ..... τελως παντων γουστα ειναι αυτα .. για τα δυο που λες παραπανω δυστηχως θα πρεπει να βαλεις μονο ενα απο αυτα.... (decora η magnifica) γιατι το λες αυτο? εγω και στο δικο μου ενυδρειο αλλα και σε αλλα εχω δει και τα δυο ειδη μαζι χωρις θεματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 11 Μαρτίου 2011 #143 Share 11 Μαρτίου 2011 Αντώνη εάν θέλεις καλύτερα βάλε magnifiga παρά τα decora γιατί είναι πιο φιλήσυχα ψάρια .Πάντως ότι και να διαλέξεις βάλε εξαρχής δυο γιατί εάν βάλεις ένα τώρα και θελήσεις αργότερα να βάλεις ακόμα ένα ίδιο επειδή σου άρεσε θα έχεις πρόβλημα (θα πέφτει ξύλο μεταξύ τους). Τώρα για το gramma loreto είναι ωραίο και ήσυχο ψαράκι αρκετά ντροπαλό αλλά από το χρώμα του θα καταλαβένεις και την ποιότητα του νερού σου ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Μαρτίου 2011 #144 Share 11 Μαρτίου 2011 Αν δεν σου αρέσει το gramma τότε κανα 2 decora.Είναι πολύ όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Μαρτίου 2011 #145 Share 11 Μαρτίου 2011 γιατι το λες αυτο? εγω και στο δικο μου ενυδρειο αλλα και σε αλλα εχω δει και τα δυο ειδη μαζι χωρις θεματα.... περιεργο ,εγω παντως αν και εχω αρκετα λιτρα οποτε δοκιμασα να βαλω επεφτε μετα απο λιγο καιρο αρκετο ξυλο.... τα εβαλες ταυτοχρονα η με διαφορα πχ ημερων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Μαρτίου 2011 #146 Share 12 Μαρτίου 2011 δυστυχως δεν θυμαμαι αν ειχαν μπει μαζι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 13 Μαρτίου 2011 Author #147 Share 13 Μαρτίου 2011 μαλλον θα βαλω 2 decora. εχουν κ πιο μικρο τελικο μεγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 13 Μαρτίου 2011 Author #148 Share 13 Μαρτίου 2011 (edited) σημερα εβαλα 2 γαριδες pepermint προληπτικα αν κ δεν εχω aiptasia. εκει που τις παρατηρουσα εντοπισα 2 νεους κατοικους στο ενυδρειο. με την περγραφη αν μπορει κανενας να μου πει τι μπορει να ειναι κ ποσο κακο μπορει να προκαλεσει. το πρωτο ηταν σαν μικρη διαφανη γαριδουλα, εγω την ειδα ελαχιστα να βγαινει απο καποια τρυπα. δεν πρεπει να ειναι αυτη τη στιγμη μεγαλυτερη απο 1cm. οταν μπηκε με τον βραχο στο ενυδρειο προφανως ηταν σε "εμβρυηκη μορφη" κ ελπιζω να μην ειναι καποια μικρη mantis . το δευτερο ηταν κατω απο τον βραχο κ "φυσουσε" την αμμο απο εκει κ ειχε δημιουργησει μια τρυπα ακριβως κατω απο μια πετρα. παρατηρησα οτι ειχε κ αλλες τρυπες σε εκεινο το σημειο. αυτο που ειδα ηταν μαυρο μαλλον καβουρι σε μεγεθος περιπου 3cm. οι περιγραφες πιο πανω ειναι τα λιγα πραγματα που ειδα. προφανως πρεπει να αρχισω να ψαχνω με κανενα φακο το βραδυ για να δω τι ακριβως ειναι. προς το παρων μια sexy shrimp που εχω μεσα ειναι ζωντανη αλλα δεν ξερω αν κ ποτε θα ειναι σε θεση να μου δημιουργησουν καποιο προβλημα.. Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2011 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 13 Μαρτίου 2011 #149 Share 13 Μαρτίου 2011 το πρώτο μοιάζει με αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 13 Μαρτίου 2011 Author #150 Share 13 Μαρτίου 2011 το πρώτο μοιάζει με αυτό; μονο απο μπροστα το ειδα. θα μπορουσε ομως να ειναι. τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος