giannisv 24 Δεκεμβρίου 2010 #101 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 θα ερθω φετος να παρω!! Άντε έλα ,ειδοποίησε και έχω να σου δώσω και εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #102 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Άντε έλα ,ειδοποίησε και έχω να σου δώσω και εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 24 Δεκεμβρίου 2010 #103 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Αντωνη μου αρεσε εμενα στο στησιμο. Κοιταξε να εχεις κυκλοφορια και εσωτερικα του βραχου. Επισης ... οι κυκλοφορητες τι αποδοση εχουν? Στο ρωταω γιατι πρεπει η κυκλοφορια στο ενυδρειο σου να ειναι μεγαλη αυτη τη στιγμα και εαν πας να βαλεις LPS που δεν θελουν πολλα απο αυτα μεγαλη κυκλοφορια μπορει να εχεις προβλημα. Βεβαια εχεις καιρο ακομη αλλα... Οσο για frags ελα και απο την Βεροια για να παρεις και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Δεκεμβρίου 2010 #104 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Με την πρώτη ευκαιρία Αντώνη έχω να σου δώσω πράσινα μανιτάρια και πορτοκαλί ricordea youma !!! (πολύ όμορφη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #105 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 πολυ με αγαπατε! συγκινηθηκα θα σας φερω κ εγω εχινοδορους, βαλισνεριες τενελους κ πιστια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #106 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Αντωνη μου αρεσε εμενα στο στησιμο. Κοιταξε να εχεις κυκλοφορια και εσωτερικα του βραχου. Επισης ... οι κυκλοφορητες τι αποδοση εχουν? Στο ρωταω γιατι πρεπει η κυκλοφορια στο ενυδρειο σου να ειναι μεγαλη αυτη τη στιγμα και εαν πας να βαλεις LPS που δεν θελουν πολλα απο αυτα μεγαλη κυκλοφορια μπορει να εχεις προβλημα. Βεβαια εχεις καιρο ακομη αλλα... Οσο για frags ελα και απο την Βεροια για να παρεις και απο εμενα Κωστα στη θεωρια οι κυκλοφορητες ολοι μαζι γυρνανε 13.000 λιτρα την ωρα στα 110 λιτρα καθαρα του ενυδρειου (υπολογιζω περιπου 20 λιτρα τον χωρο στην πλατη του ενυδρειου). αυτη τη στιγμη ολα βαρανε στο βραχο αλλα δεν ειναι τιποτα να τους αλλαξω θεση ή να αφαιρεσω καποια στιγμη καποιον αν χρειαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #107 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 καλως τα δεχτηκαμε Νο2 aiptasia? εκει που ειναι μαλλον απιθανο να βγαλω καλυτερη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2010 #108 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 καλως τα δεχτηκαμε Νο2 aiptasia? εκει που ειναι μαλλον απιθανο να βγαλω καλυτερη φωτο Δεν νομιζω να ειναι αιπταζια.Πιο πολυ για πολυποδας μου κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 24 Δεκεμβρίου 2010 #109 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Δεν νομιζω να ειναι αιπταζια.Πιο πολυ για πολυποδας μου κανει. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 24 Δεκεμβρίου 2010 #110 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 καλως τα δεχτηκαμε Νο2 aiptasia? εκει που ειναι μαλλον απιθανο να βγαλω καλυτερη φωτο Σε καταλαβαινω απολυτα φιλαρακι μου. Ετσι ημουν κι εγω τις πρωτες μερες του στησιματος!!! Παρατηρουσα τα παντα και αγχωνομουν με τα παντα!!! Παντως ουτε κι εγω νομιζω οτι ειναι aiptasia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2010 #111 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 καλως τα δεχτηκαμε Νο2 aiptasia? εκει που ειναι μαλλον απιθανο να βγαλω καλυτερη φωτο Ειναι πολυποδακι Αντωνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Δεκεμβρίου 2010 #112 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι πολυποδακι Αντωνη +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 25 Δεκεμβρίου 2010 Author #113 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 καλως τα δεχτηκαμε No3 μετα την προημερων αναστατωση με την προσθηκη βραχου πιθανο να εχει ick το blue tang. σημερα παρατηρω να ξυνεται αρκετα στα βραχια χωρις να βλεπω κατι το ιδιαιτερο πανω του. θα ελεγα οτι εχει καποια μικρα σημαδια που δεν φαινονται σχεδον καθολου κ σιγουρα δεν εχουν στρογγυλο σχημα. διαβασα κ εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53239 σημερα εφαγε κανονικα, του δινω τροφες O.N. με βιταμινες κ σκορδοζουμι. τι να κανω? να περιμενω να δω πως θα εξελιχθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Δεκεμβρίου 2010 #114 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 καλως τα δεχτηκαμε No3 μετα την προημερων αναστατωση με την προσθηκη βραχου πιθανο να εχει ick το blue tang. σημερα παρατηρω να ξυνεται αρκετα στα βραχια χωρις να βλεπω κατι το ιδιαιτερο πανω του. θα ελεγα οτι εχει καποια μικρα σημαδια που δεν φαινονται σχεδον καθολου κ σιγουρα δεν εχουν στρογγυλο σχημα. διαβασα κ εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53239 σημερα εφαγε κανονικα, του δινω τροφες O.N. με βιταμινες κ σκορδοζουμι. τι να κανω? να περιμενω να δω πως θα εξελιχθει? Συνεχισε το σκορδοζουμι και υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 25 Δεκεμβρίου 2010 Author #115 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Συνεχισε το σκορδοζουμι και υπομονη. ευχαριστω θα ενημερωνω για την εξελιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Δεκεμβρίου 2010 #116 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Στην επόμενη συνάντηση θα σου φέρω και κάτι ζωανθους,αν έρθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Δεκεμβρίου 2010 #117 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 (edited) αρχισαν τα οργανα!! με τα τελευταια κομματια βραχουν εχουμε επισκεπτες. ενα κομματι βραχουν εχει μπολικο πραγμα απο αυτα που βλεπετε στις φωτο? τι ειναι? τι κανω? Χρόνια πολλά καταρχήν και από οτι βλέπω τα τσίμπησες τα δωράκια. Στη φωτο είναι hydroids και αν βρίσκουν θρεπτικά στο νερό γίνονται πολύ επεκτατικά. Παρατήρησε τα και αν τα δεις να εξαπλωνονται,έξω ο βράχος στέγνωμα για λιγες μέρες και μετά ξανά μέσα.Είναι καλύτερα να χάσεις ένα κομμάτι παρά όλο το βράχο. Τα είχα και έκανα τα παραπάνω και ησύχασα. Οσο για το blue tang με το βράχο που έβαλες ίσως να σήκωσε λίγο αμμωνία και αυτό το ψάρι είναι πολύ ευαίσθητο σε μεταβολές της ποιότητας του νερού(γιαυτό το λένε και δείκτη) Όσο τρώει μην το φοβάσαι και αν έχεις πρόσθεσε βακτήρια στο νερό. Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Δεκεμβρίου 2010 #118 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Με την πρώτη ευκαιρία Αντώνη έχω να σου δώσω πράσινα μανιτάρια και πορτοκαλί ricordea youma !!! (πολύ όμορφη) Θέλω και γω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #119 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω! σημερα τα σημαδια φαινονται περισσοτερο κ συνεχιζει να ξυνεται. παρολα αυτα τρωει με πολυ ορεξη. φαρμακα δεν συνιστονται για τετοιες περιπτωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 26 Δεκεμβρίου 2010 #120 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 φαρμακα δεν συνιστονται για τετοιες περιπτωσεις? Αντωνη καταρχας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Ξεχασε το!!! Σκορδοζουμι αλλα και η σπιρουλινα βοηθαει πολυ. Υπομονη και μακαρι να πανε ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #121 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 αντε να δουμε... χρονια πολλα σε ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 27 Δεκεμβρίου 2010 #122 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Αντώνη εάν θέλεις μπορείς να πάρεις σπιρουλίνα που είναι σε χάπια για ανθρώπους από ένα φαρμακείο να <στουμπειξεις > 4-5 χάπια μέχρι να τα κάνεις σκόνη. Από την σκόνη που έχεις παίρνεις λίγο το βάζεις σε ένα ποτηράκι μαζί με λίγα φιλαράκια(D-ALLIO PLUS)και λίγα φιλαράκια από την τροφή που ταΐζεις και ρίχνεις μερικές σταγόνες σκορδοζούμη μέχρι να μουλιάσουν όλα. Μετά με μια τσιμπίδα σιγά σιγά ρίχνε την μουλιασμένη τροφή μέσα στο ενυδρείο έτσι ώστε να βλέπεις ότι την τρώει το blue tang. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Ιανουαρίου 2011 Author #123 Share 5 Ιανουαρίου 2011 χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους! ο blue φαινεται να εχει καθαρισει απο το ick. εβαζα βακτηρια καθημερινα κ του εδινα καλο φαγητο με σκορδοζουμο κ βιταμινες. απο βδομαδα λεω να ξεκινησω με τα πρωτα ευκολα κοραλακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Ιανουαρίου 2011 #124 Share 5 Ιανουαρίου 2011 χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους! ο blue φαινεται να εχει καθαρισει απο το ick. εβαζα βακτηρια καθημερινα κ του εδινα καλο φαγητο με σκορδοζουμο κ βιταμινες. απο βδομαδα λεω να ξεκινησω με τα πρωτα ευκολα κοραλακια! Μπράβο για το ψάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Ιανουαρίου 2011 Author #125 Share 19 Ιανουαρίου 2011 το ενυδρειο παει πολυ καλα. οι τιμες ειναι σταθερα καλες κ η κοραλινη εχει αρχισει να φουντωνει στο πισω μερος του ενυδρειου! ολα φαινονται καλα κ ο βραχος εχει απιστευτα χρωματα! αν καποιος εχει κατι ευκολο να μου δωσει για να ξεκινησω με τα κοραλακια ας μου στειλει ενα π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος