maik78 12 Δεκεμβρίου 2010 #76 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 μετα απο αλλαγη νερου μετρησεις: αλατοτητα 1023-1024 1024-1026 ph 8.0 kh 6.4 7,5-8,0 mg 1200 1300-1350 ca 270 Παρα πολυ χαμηλα.400-450 τραγικο! Αλλες μετρησεις εχεις κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #77 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Αλλες μετρησεις εχεις κανει; βαριομουν να κανω τις αλλες, ειπα να κανω ενα διαλειμα. κ τωρα με τα συμπληρωματα καθε μερα θα βαζω κ θα ξαναμετραω? θα την ψωνισω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Δεκεμβρίου 2010 #78 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 βαριομουν να κανω τις αλλες, ειπα να κανω ενα διαλειμα. κ τωρα με τα συμπληρωματα καθε μερα θα βαζω κ θα ξαναμετραω? θα την ψωνισω!! Mετρησεις θα κανεις μια φορα την εβδομαδα(την ημερα διαλεξε την εσυ) και σιγα-σιγα θα βγαλεις και την ρουτινα που πρεπει να ακολουθεις σχετικα με τα συμπληρωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #79 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Mετρησεις θα κανεις μια φορα την εβδομαδα(την ημερα διαλεξε την εσυ) και σιγα-σιγα θα βγαλεις και την ρουτινα που πρεπει να ακολουθεις σχετικα με τα συμπληρωματα. πριν απο λιγο εβαλα τα συμπληρωματα κ αυριο παλι μετρησεις να δουμε τι καναμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Δεκεμβρίου 2010 #80 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 πριν απο λιγο εβαλα τα συμπληρωματα κ αυριο παλι μετρησεις να δουμε τι καναμε. Τα συμπληρωματα τα ριχνεις ολα μαζι,την ιδια μερα;Καλυτερα να τα χωρισεις σε διαφορετικες μερες και καλυτερα να ριχνεις ενα καθε μερα.Προσωπικη αποψη παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #81 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Τα συμπληρωματα τα ριχνεις ολα μαζι,την ιδια μερα;Καλυτερα να τα χωρισεις σε διαφορετικες μερες και καλυτερα να ριχνεις ενα καθε μερα.Προσωπικη αποψη παντα. ολα μαζι, μπλουμ! πρωτη φορα --> αρχαριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #82 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 (edited) σχεδον τελειωσα με το βραχο. οι φωτο τον αδικουν. στο πανω μερος ο βραχος ειχε star polyps (αν δεν κανω λαθος ετσι τα λενε) καμια 10αρια κεφαλακια. δεν ειναι κ οτι καλυτερο το στησιμο αλλα o blue tangas δειχνει να ειναι ευχαριστημενος! Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2010 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Δεκεμβρίου 2010 #83 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Το blue tang και ολα τα ψαρια δεν δεινουν σημασια πως ειναι στημενα τα βραχια.Σπηλιες να εχουν και περασματα για να κρυβονται και να εχεις καλη κυκλοφορια νερου αναμεσα απο τον βραχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #84 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Το blue tang και ολα τα ψαρια δεν δεινουν σημασια πως ειναι στημενα τα βραχια.Σπηλιες να εχουν και περασματα για να κρυβονται και να εχεις καλη κυκλοφορια νερου αναμεσα απο τον βραχο. σε αυτα ειμαι οκ πιστευω. ποτε θα ειμαι σε θεση να βαλω κολαρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Δεκεμβρίου 2010 #85 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 σε αυτα ειμαι οκ πιστευω. ποτε θα ειμαι σε θεση να βαλω κολαρακια? Πιπερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Δεκεμβρίου 2010 #86 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε η ονομασια του blue tang σε blue tangAs.....πολυ καλο.Απο φως πως πας Αντωνη??Αν το ενυδρειο του εκανε τον κυκλο του μπορεις να ξεκινησεις να βαζεις μερικα ευκολα κολαρακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #87 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 2Χ24 pl πρεπει να ειναι οι λαμπες του. βεβαια ειναι κ ψηλο το ενυδρειο αλλα πανω στο βραχο η αποσταση απο τις λαμπες θα ειναι πολυ μικροτερη. με τα star polyps θα εχω προβλημα? καποια ευκολα κοραλακια ( ) εχετε να μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 21 Δεκεμβρίου 2010 #88 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Το φως σου ειναι υπεραρκετο για star polyps. Εχεις πμ για το τι μπορω να σου φερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 21 Δεκεμβρίου 2010 #89 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 ποτε θα ειμαι σε θεση να βαλω κολαρακια? Οταν θα μας παρουσιασεις ενα ιστορικο 3-4 εβδομαδων απο τα εβδομαδιαια τεστ που κανεις Ευκαιρια τωρα στις γιορτες που θα χαλαρωσεις λιγο να ξεκινησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Δεκεμβρίου 2010 Author #90 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Οταν θα μας παρουσιασεις ενα ιστορικο 3-4 εβδομαδων απο τα εβδομαδιαια τεστ που κανεις Ευκαιρια τωρα στις γιορτες που θα χαλαρωσεις λιγο να ξεκινησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #91 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 αρχισαν τα οργανα!! με τα τελευταια κομματια βραχουν εχουμε επισκεπτες. ενα κομματι βραχουν εχει μπολικο πραγμα απο αυτα που βλεπετε στις φωτο? τι ειναι? τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 23 Δεκεμβρίου 2010 #92 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 αρχισαν τα οργανα!! με τα τελευταια κομματια βραχουν εχουμε επισκεπτες. ενα κομματι βραχουν εχει μπολικο πραγμα απο αυτα που βλεπετε στις φωτο? τι ειναι? τι κανω? Πολυποδες ειναι...Δεν κανεις τιποτα καλοι οργανισμοι ειναι.Αντε Αντωνη ελα να σε φορτωσουμε κανα κοραλακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Δεκεμβρίου 2010 #93 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Σου καθαριζουν το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 23 Δεκεμβρίου 2010 #94 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Μπράβο ρε Αντώνη, πολύ καλή προσπάθεια, άντε να δω εγώ πότε θα αξιωθώ για ένα ριφάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #95 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απντησεις σας! Ανδρεα ο Ακης δεν μαφηνει ακομα !! Αλεξανδρε αν ερθεις σε καμια συναντηση θα νιωσεις τοσο μειωνεκτικα που θα ξεκινησεις κατευθειαν θαλασσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 23 Δεκεμβρίου 2010 #96 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Σου καθαριζουν το νερο. Κανενας πολυποδας δεν καθαριζει το νερο.Μηπως εννοεις φιλτραρουν το νερο κ κρατουν οργανικα στοιχεια για να μεγαλωσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 23 Δεκεμβρίου 2010 #97 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απντησεις σας! Ανδρεα ο Ακης δεν μαφηνει ακομα !! Αλεξανδρε αν ερθεις σε καμια συναντηση θα νιωσεις τοσο μειωνεκτικα που θα ξεκινησεις κατευθειαν θαλασσινο Για τα κοραλια που θελει να σου δωσει ο Ακης δεν εισαι ακομα ετοιμος αλλα για μερικα κοραλακια ευκολα που εχω εγω μπορεις να βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #98 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Για τα κοραλια που θελει να σου δωσει ο Ακης δεν εισαι ακομα ετοιμος αλλα για μερικα κοραλακια ευκολα που εχω εγω μπορεις να βαλεις. θα ερθω φετος να παρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Δεκεμβρίου 2010 #99 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 θα ερθω φετος να παρω!! Μην τα παρεις ολα ομως... Ειμαστε κι εμεις εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2010 #100 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Μην τα παρεις ολα ομως... Ειμαστε κι εμεις εδω... Για το νικολουτσο οτι θελει!!!!!Αντε ελα να παμε για καφε κ τα πρωτα κοραλια κερασμενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος