xristos_1985 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #26 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 μερικες φωτο απο το επιπλο και το αδειο ακομα ενυδρειο αλλα απο βδομαδα θα επιταχυνω τις διαδικασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Δεκεμβρίου 2010 #27 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 μερικες φωτο απο το επιπλο και το αδειο ακομα ενυδρειο αλλα απο βδομαδα θα επιταχυνω τις διαδικασιες Καλογέμιστο φίλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Δεκεμβρίου 2010 #28 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #29 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 τη καλημερα μου και παλι εχθες ειχα μια δουλεια στο πειραια και περασα και μια βολτα απο γνωστο πετσοπ για να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον αραγωνιτη μιας και απο κει που ειχα βρει δεν αξιζε λογω μεταφορικων... λοιπον μπαινω μεσα τον ρωταω σχετικα με τον αραγωνιτη και μου δινει ενα 4κιλο στα 11 ευρω ολα οκ μεχρι εδω,με ρωταει τι θελω να βαλω μεσα και του brichardi και μου λεει οτι θα ειναι βαρετο το ενυδρειο να εχει ενα μονο ειδος μεσα και με συμβουλευσαι να βαλω και tropheus μεσα για να εχει ενδιαφερον του απανταω οτι δεν θελω να ταλαιπωρεισω τα ψαρακια και θελω να εχω οσο γινεται ενα υγιες συστημα μπορω και μου λεει και μονο brichardi να βαλω μεσα πανω απο 5 εκατοστα δεν θα φτασει λογω του ενυδρειου και ρωταω εδω υπαρχει τετοια περιπτωσει??γιατι αν ειναι ετσι δεν νομιζω να το κανω... τις συμβουλες σας παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2010 #30 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Σου ειπε να βαλεις και tropheus σε ενυδρειο 80Χ35Χ40;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2010 #31 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Επισης τι ακριβως ρωτας;Αν θα σε φτασει ο αραγωνιτης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #32 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 ναι ετσι μου ειπε αυτο που ρωταω ειναι αν βαλω ενα ζευγαρι brichardi μεσα υπαρχει περιπτωσει νανισμου? ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2010 #33 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 ναι ετσι μου ειπε αυτο που ρωταω ειναι αν βαλω ενα ζευγαρι brichardi μεσα υπαρχει περιπτωσει νανισμου? ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση Προσωπικα θα προτιμουσα λιγο μηκος ακομα,αλλα δεν βλεπεις απο μονος σου οτι φασκει και αντιφασκει; Τη μια σου λεει βαλε και τροφεους,και την αλλη σου λεει δεν κανει το ενυδρειο...................... Βαλε ενα ζευγαρακι μονο του με αρκετες πετρουλες,και κατσε να το απολαυσεις. Σου εχω στειλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #34 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Προσωπικα θα προτιμουσα λιγο μηκος ακομα,αλλα δεν βλεπεις απο μονος σου οτι φασκει και αντιφασκει; Τη μια σου λεει βαλε και τροφεους,και την αλλη σου λεει δεν κανει το ενυδρειο...................... Βαλε ενα ζευγαρακι μονο του με αρκετες πετρουλες,και κατσε να το απολαυσεις. Σου εχω στειλει πμ. και εγω θα το προτιμουσα αλλα.. οκ σε ευχαριστω για τις απαντησεις να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2010 #35 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Κι εσυ να'σαι καλα,κι οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Δεκεμβρίου 2010 #36 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρειο εκει θα μεινει μονιμα?? Το τζακι το αναβεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #37 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρειο εκει θα μεινει μονιμα?? Το τζακι το αναβεις?? το ενυδρειο δεν θα κουνηθει απο κει και το τζακι δεν αναβει καθολου γιατι δεν θελω να εχω ατυχηματα λογω παιδιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 18 Δεκεμβρίου 2010 Author #38 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 επιτελους το τελειωσα ειμαι αρκετες ωρες απο πανω του και πτωμα αλλα μπορω να πω οτι το αποτελεσμα μου αρεσει παρα πολυ περιμενω να μου πειτε εσεις μιας και ξερετε καλυτερα οι φωτο ειναι ακομα λιγο θολες,το φιλτρο μπηκε σε λειτουργεια... και εχω μια ερωτηση τι λαμπες να παρω το φωτιστικο ειναι 2*20w μου ειχατε πει να ειναι λιγα kelvin ποιες λαμπες ομως? περιμενω σχολια και ευχαριστω παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 19 Δεκεμβρίου 2010 #39 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Χρήστο έγινε πολύ καλό! Μαρέσει και το χρώμα της άμμου!Πολύ βιοτοπικό!!! Οπως βλέπεις στην εικόνα σου έχω σημειώσει που να βάλεις το σπρέι μπαρ!Είναι καλυτερα εκει γιατι θα δημιουργει ροή κατα μήκος του ενυδρείου και θα έχει καλύτερη κυκλοφορία. Σημερα ελπίζω να έχει ξεθολώσει!! Να βάλεις ενα χαρτόνι γκρί, πράσινο ή καφέ πισω απο την πλατη του ενυδρειου και κανα φυτάκι μεσα, ανάμεσα στις πετρες και είσαι έτοιμος! Έγινε επεξεργασία 19 Δεκεμβρίου 2010 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 19 Δεκεμβρίου 2010 Author #40 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Χρήστο έγινε πολύ καλό! Μαρέσει και το χρώμα της άμμου!Πολύ βιοτοπικό!!! Οπως βλέπεις στην εικόνα σου έχω σημειώσει που να βάλεις το σπέρι μπαρ!Είναι καλυτερα εκει γιατι θα δημιουργει ροή κατα μήκος του ενυδρείου και θα έχει καλύτερη κυκλοφορία. Σημερα ελπίζω να έχει ξεθολώσει!! Να βάλεις ενα χαρτόνι γκρί, πράσινο ή καφέ πισω απο την πλατη του ενυδρειου και κανα φυτάκι μεσα, ανάμεσα στις πετρες και είσαι έτοιμος! ευχαριστω (πιστευω και εγω οτι βγηκε καλο,παντα με τις συμβουλες σας) το προσπαθησα να το βαλω εκει αλλα δεν μπορουσα να τσακισω το σωληνα και δεν ηθελα να τα κανω χαλια.. δεν εχει ξεθολωσει ιδιαιτερα αλλα περιμενω οσο για τη πλατη σκεφτομαι να βαλω σκουρο μπλε μιας και το ειχα δει σε ενα συνχομπιστα εδω μεσα και μου αρεσε παρα πολυ.... μπορεις να μου λεισεις την απορια σχετικα με το φωτισμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 19 Δεκεμβρίου 2010 #41 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω (πιστευω και εγω οτι βγηκε καλο,παντα με τις συμβουλες σας) το προσπαθησα να το βαλω εκει αλλα δεν μπορουσα να τσακισω το σωληνα και δεν ηθελα να τα κανω χαλια..Μαζί με το φίλτρο σου, στο κουτί, εχει μέσα μια γωνία πράσινη με ανοιγμα στο πλάι, βάλτην εκει που πρέπει ωστε να γωνιάζει όμορφα!Αν το αφήσεις έτσι μπάινει το καπάκι στο ενυδρειο?? δεν εχει ξεθολωσει ιδιαιτερα αλλα περιμενω Βάλε στο φίλτρο σκέτο βαβμβάκι ενυδρειακό..ξέρεις το άσπρο και αστο να τρεξει. Σε λιγες ωρες θα γινει κρυσταλλο! οσο για τη πλατη σκεφτομαι να βαλω σκουρο μπλε μιας και το ειχα δει σε ενα συνχομπιστα εδω μεσα και μου αρεσε παρα πολυ.... Οτι σου αρέσει! μπορεις να μου λεισεις την απορια σχετικα με το φωτισμο.. Για φωτισμό θα πρότεινα μια λάμπα απο αυτές που ροζίζουν (τυπου plant) Υπάρχουν και εχουν δοκιμαστει η sera plant ή arcadia plant. Υπάρχει και η dennerle african lake. Και μια απλή να πάρεις με λίγα kelvin, οποιαδήποτε παλι κομπλέ εισαι. Πρίν πάρεις λάμπα να δοκιμάσεις πια ταιριάζει στο φωτιστικό σου.Να τσεκάρεις να έχει το ίδιο μηκος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Δεκεμβρίου 2010 #42 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Το φιλτρο στη συσκευασια εχει μια σκληρη καμπυλη που σου επιτρεπει να συνδεσεις καλυτερα το spray bar.Μπαινει ενδιαμεσα σωληνας και spray bar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 19 Δεκεμβρίου 2010 Author #43 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 οκ ευχαριστω,θα επανελθω και με αλλες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #44 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 τη καλησπερα μου και χρονια πολλα σε ολους, λοιπον το τελειωσα το ενυδρειακι μου,εβαλα και τρεις ριζες βαλισνερια εβαλα και 2 ψαρακια και ειχα σκοπο να βαλω αλλα δυο για να πετυχω ζευγαρι αλλα μαλλον σταθηκα τυχερος και το ενα δεν ξεκολλαει απο το αλλο.ετοιμαζω τη παρουσιαση και την ανεβαζω να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Δεκεμβρίου 2010 #45 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 τη καλησπερα μου και χρονια πολλα σε ολους, λοιπον το τελειωσα το ενυδρειακι μου,εβαλα και τρεις ριζες βαλισνερια εβαλα και 2 ψαρακια και ειχα σκοπο να βαλω αλλα δυο για να πετυχω ζευγαρι αλλα μαλλον σταθηκα τυχερος και το ενα δεν ξεκολλαει απο το αλλο.ετοιμαζω τη παρουσιαση και την ανεβαζω να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 #46 Share 1 Ιανουαρίου 2011 τη καλησπερα μου και χρονια πολλα σε ολους, λοιπον το τελειωσα το ενυδρειακι μου,εβαλα και τρεις ριζες βαλισνερια εβαλα και 2 ψαρακια και ειχα σκοπο να βαλω αλλα δυο για να πετυχω ζευγαρι αλλα μαλλον σταθηκα τυχερος και το ενα δεν ξεκολλαει απο το αλλο.ετοιμαζω τη παρουσιαση και την ανεβαζω να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας.. Περιμενουμε την παρουσιαση Χρηστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 2 Ιανουαρίου 2011 Author #47 Share 2 Ιανουαρίου 2011 παρατηρησα οτι τα ψαρακια οταν ειναι ανοιχτο το φως δεν βγαινουν σχεδον καθολου εξω απο τις κρυψωνες,εν το μεταξυ το ενα λιγο πιο μικρο και ειναι πολυ ψαρωμενο..με αποτελεσμα να εχω προβλημα στο φαι,πρεπει να κλεινω το φιλτρο,το φως να ριχνω τη τροφη και να περιμενω να βγουν εξω δειλα-δειλα...η τροφη ειναι η omega one και ειναι σε φιλαρακι...τι αλλες τροφες μου προτεινεται και τι να κανω σχετικα με τη φοβια που δειχνουν?να το αφησω ακομα μιας και ειναι νωρις η να κανω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2011 #48 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Δωσε λιγο χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos_1985 12 Ιανουαρίου 2011 Author #49 Share 12 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα λοιπον με τα δυο ψαρακια που ειχα εξαρχης ολα καλα,δινουν το παρον πλεον και με το παραπανω.. αποφασισα να βαλω αλλα δυο για να σιγουρευω ζευγαρι,πηρα αλλα δυο και μετα τη καταλληλη προσαρμογη τα εριξα στη γυαλα..δεν προλαβαν τα καημενα να εκλιματιστουν λιγο και αρχισαν να δεχονται συντονισμενες επιθεσεις απο τα αλλα δυο(αυτα που ειχα εξαρχης). αυτο επιβεβαιωνει οτι ειναι ζευγαρι???τι να κανω τωρα να τα δωσω τα αλλα δυο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 12 Ιανουαρίου 2011 #50 Share 12 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα λοιπον με τα δυο ψαρακια που ειχα εξαρχης ολα καλα,δινουν το παρον πλεον και με το παραπανω.. αποφασισα να βαλω αλλα δυο για να σιγουρευω ζευγαρι,πηρα αλλα δυο και μετα τη καταλληλη προσαρμογη τα εριξα στη γυαλα..δεν προλαβαν τα καημενα να εκλιματιστουν λιγο και αρχισαν να δεχονται συντονισμενες επιθεσεις απο τα αλλα δυο(αυτα που ειχα εξαρχης). αυτο επιβεβαιωνει οτι ειναι ζευγαρι???τι να κανω τωρα να τα δωσω τα αλλα δυο??? Χρήστο είναι ίδιο μέγεθος αυτά που πήρες με τα δικα σου? Όλα παίζουν παντως....ο "παλιος" του ενυδρείου σιγουρα θα κηνυγίσει το "νέο" Παντως το ενυδρειο σου εχει και κρυψώνες και χωρο για τους 4.....παρακολούθησε τα λιγο τωρα που είναι αρχη και το συζηταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος