yiazoo 14 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας, θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω. Έχω το ενυδρείο που βλέπετε στην φωτογραφία. Από ψάρια έχω μέσα έναν pleco, 3 χρυσόψαρα, 6 white clouds και έχω και 2 γαρίδες και 2 σαλιγκάρια. Το ενυδρείο είναι 96 λίτρα. Λοιπόν, σκέφτομαι να χαρίσω τα 3 χρυσόψαρα (θα βάλω αγγελία εδώ σύντομα) και να βάλω άλλα ψαράκια. Θα μου άρεσε να έχω πολλά μικρά, με χρώματα και άντε κανά 2-3 μεγαλύτερα. Θα μου άρεσε πάντως να έχω πολλά ψαράκια μέσα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να μην βάλω θερμοστάτη. Η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από 20 βαθμούς μιας και είναι στο σαλόνι. Όπως είναι τώρα το ενυδρείο, με τα φυτά και τη διακόσμηση που βλέπετε, τί θα μπορούσα να βάλω μέσα; Μπορείτε να μου προτείνετε; Ευχαριστώ ΥΓ. Όλες οι μετρήσεις μου είναι μία χαρά, στον μέσο όρο των σωστών όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2010 το φιλτρο μου μοιαζει για της dennerle το γωνιακο? η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 14 Νοεμβρίου 2010 τι μετρησεις εχεις κανει? γραψε μας τις τιμες που βρηκες... για σιγουρια.και ο θερμοστατης ειναι παντα χρησιμος ειδικα τωρα που πλησιαζει ο χειμωνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 14 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 14 Νοεμβρίου 2010 (edited) To φιλτρο είναι JBL ι80 το γωνιακό με τον μαγνήτη. Οι μετρήσεις (είναι λίγο παλαιότερες, δεν έχω σημειώσει τις τελευταίες αλλά είναι παρόμοιες) ΝΟ3: 10, ΝΟ2: 0, GH: ανάμεσα στο >7 & >14, ΚΗ: 6 και pH 7,2 (με στικάκι) και η αμμωνία είναι στο κατώτερο που μετράει (<0,5). Για την θερμοκρασία, στο σπίτι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 20 αφού έχω παιδιά και το καλοριφέρ καίει...! Καμμία πρόταση λοιπόν; Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2010 - yiazoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 14 Νοεμβρίου 2010 το καλοριφερ δεν κανει και πολυ καλο στα ενυδρεια που βρισκονται κοντα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 14 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 14 Νοεμβρίου 2010 καμμία σχέση με το καλοριφέρ....είναι 5 μέτρα απέναντι!!! απλά η θερμοκρασία δωματίου είπα ότι δεν πέφτει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 14 Νοεμβρίου 2010 α οκ τοτε λαθος καταλαβα.αμα το θεωρεις εσυ σωστο οτι δεν πρεπει να βαλεις θερμοστατη τοτε πραξε οπως νομιζεις. απο ψαρια τωρα μπορεις να βαλεις 2 ειδη απο κοπαδοψαρα τετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 14 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 14 Νοεμβρίου 2010 εφοσον το σπιτι εχει 20 βαθμους...ο θερμοστατης δεν θα καει πολη!!! γιατι στιν ουσια εσυ θεσ αλλους 4 βαθμους επανω....εγω θα σε προτινα να βαλεις guppy αλλα ριξε και μια ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323415 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323428 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry385633 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος