Jump to content

κλαδεμα ντοματιασ

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ,εχω παρει 5 γλαστρακια ντοματιασ σε emmersed μορφη τα φυτεψα στο ενυδρειο και σε 25 μερεσ εχουν φτασει στην επιφανεια ,βγαζοντασ τα υπεροχα καινουρια φυλλα τουσ και παραλληλα αρκετεσ ριζεσ κατα το μηκοσ του κορμου.Σε αναλογη ερωτηση εδω εχετε δωσει απαντηση για το κλαδεμα που γινετε στο σημειο των νεων ριζων και την μεταφυτευση!θα ηθελα να ρωτησω το κομματι απο το κατω μεροσ το αφηνω μεσα η ειναι πια αχρηστο?και τα παλια φυλλα που ειχε στην emmersed μορφη εχουν αρχισει να σαπιζουν να μαραινονται να μαζευουν αλγη καφε (καινουριο ενυδρειο)και δεν λενε να πεσουν και να εξαφανιστουν ,να βαλω χερι?να τα κοψω εγω ενα ενα η τα αφησω να πεσουν μονα τουσ ?(αν τα αφησω να πεσουν μονα τουσ με το ρυθμο που πανε του χρονου τετοια εποχη ακομα φυλλα θα μαζευω)!

κλαδευεις το φυτο απο οποιο σημειο του θες.δεν βγαζεις τιποτα ολο το φυτο ειναι χρησιμο.οσο για τα φυλλα κοψτα εσυ :)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !αυτο σκεφτομουν και εγω ,(αλλα ειναι πιο καλα να ρωτασ!!!!!!!!!!!!!!!! οταν δεν εισαι σιγουροσ 100%) :)

Αυτό ξανά πέστω για να το ακούσουν όλοι.

Αυτό ξανά πέστω για να το ακούσουν όλοι.

θα ηθελα αγαπητε DIMITRIG να σε ευχαριστησω για την προοτροπη και ενθαρρυνση αυτησ τησ πολιτικησ γιατι πολυ απλα αυτο που θεωρω εγω, (που ξεκιναω τωρα !και αρκετοι σαν εμενα διαφορων ηλικιων)οτι αυτο που ρωταω ειναι μια βλακεια η αναξιο λογο η θα με κοροιδεψουν, ισωσ να κρυβει τελικα τεραστιο προβλημα ειτε προκειτε για φυτα ειτε για ψαρια γενικα για το ενυδρειο ειτε μικρο ειτε μεγαλο ο καθενασ με τισ δυνατοτητεσ του (οικονομικεσ,χωρου,κτλ).υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που εχουν ενυδρεια και κανουν συνεχεια πατατεσ με αποτελεσμα να χανουν ψαρια καθε λιγο και λιγακι εχω φιλουσ που δεν θελουν να εγγραφουν για τουσ παραπανω λογουσ!ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΑΝΕ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ DIMITRIG!!!!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...