Jump to content

ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

mizu

Recommended Posts

Απλά δεν το πιστεύω!!!

Βλέπω αυγουλάκια!!!!

Οι δίσκοι μου (ένας red map και ένας Leopard) κόλλησαν σήμερα σ' ένα ξύλο αρκετές σειρές αυγουλάκια!!!

Απλά δεν το πιστεύω!!!

Βλέπω αυγουλάκια!!!!

Οι δίσκοι μου (ένας red map και ένας Leopard) κόλλησαν σήμερα σ' ένα ξύλο αρκετές σειρές αυγουλάκια!!!

Για την ώρα δεν ξεκολλούν από δίπλα τους...

Απο το αρχικό setup έχουν φύγει οι alenquer, ο μονομάχος και τα cardinal

(sorry για τα συνεχόμενα post αλλά έχουμε πάρτυ εδώ!! :):):bowdown::bowdown::buttrock: )

Έγινε επεξεργασία - mizu

μπραβο μολις δισκοπατερας.αν μπορεσεις ανεβασε να δουμε στιγμες απο την οικογενεια :)

Έρχεται

Έγινε επεξεργασία - mizu

Η μαγική στιγμή!

post-16374-1289678770_thumb.jpg

Sorry δεν έβαλα ούτε flash ούτε καν auto focus για να μην τα ενοχλήσει το laser της μηχανής....

Έγινε επεξεργασία - mizu

πωπω μαγεια δεν το εχω ξαναδει αυτο.πραγματικα ομορφο παντως ειναι προσυλομενοι στον στοχο τους :) μπραβο

Απο το αρχικό setup έχουν φύγει οι alenquer, ο μονομάχος και τα cardinal

(sorry για τα συνεχόμενα post αλλά έχουμε πάρτυ εδώ!! :):):bowdown::bowdown::buttrock: )

Εαν θελεις να κρατησεις μωρα,καλυτερα να αφησεις μονο του το ζευγαρι(σε μια γεννηστρα).

Καλη συνεχεια :buttrock:

Εαν θελεις να κρατησεις μωρα,καλυτερα να αφησεις μονο του το ζευγαρι(σε μια γεννηστρα).

Καλη συνεχεια :)

ελλείψει γεννήστρας μπορώ να μετακομίσω τα γατόψαρα / σαλιγκάρια σε φιλικό ενυδρείο;

Τα αυγά για την ώρα είναι πάνω σε ξύλο (φυσικά πράγματα) θα πρέπει να περιμένω να εκκολαφθούν πριν κάνω οτιδήποτε;

έχω και ένα μικρό (4-5 cm) red turquoise (βλ. avatar) και αυτός πρέπει να φύγει;

Έγινε επεξεργασία - mizu

ελλείψει γεννήστρας μπορώ να μετακομίσω τα γατόψαρα / σαλιγκάρια σε φιλικό ενυδρείο;

Τα αυγά για την ώρα είναι πάνω σε ξύλο (φυσικά πράγματα) θα πρέπει να περιμένω να εκκολαφθούν πριν κάνω οτιδήποτε;

Θα έλεγα πρώτα να σκεφτεις,αν θελεις να ασχοληθεις με αναπαραγωγη,που δεν ειναι οτι πιο ευκολο,και μετα να πράξεις αναλογα.Απο την στιγμη που βγηκε ζευγαρι και ξεκινησαν γεννες,να εισαι σιγουρος πως θα ακολουθησουν πολλες ακομη. :)

Θα έλεγα πρώτα να σκεφτεις,αν θελεις να ασχοληθεις με αναπαραγωγη,που δεν ειναι οτι πιο ευκολο,και μετα να πράξεις αναλογα.Απο την στιγμη που βγηκε ζευγαρι και ξεκινησαν γεννες,να εισαι σιγουρος πως θα ακολουθησουν πολλες ακομη. :D

:thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...