Vaggef 13 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Τον ανακάλυψα μέσα στο ενυδρείο μου πριν 5 μίνες και τον λυπήθηκα.....σήμερα με ανταμείβει. Κάθε βράδυ βρίσκετε κολλημένος στα σημεία με το εν λόγο παράσιτο και καθαρίζει αργά και σταθερά. Θαυμαστέ τον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 13 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2010 (edited) Δεν πρεπεινα ειναι αστεριας αλλα Asterina αν ειναι αστερινα.... τοτε εχεις ενα μικρο προβληματακι!! Θα γεμισεις kαι θα σου χτυπησει κοραλια-ζοανθους Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2010 - Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 13 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 13 Νοεμβρίου 2010 (edited) Εμένα πάλι δέν μου φαίνετε για απταίσια αλλά για clavularia η φωτό δέν είναι και πολύ καλή... Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2010 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 13 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Εμένα πάλι δέν μου φαίνετε για απταίσια αλλά για clavularia η φωτό δέν είναι και πολύ καλή... Μαλον αυτο ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 13 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Μαλον αυτο ειναι... Άμα είναι αυτό ξεφορτώσου την αστερίνα γιατί θα στο καταστρέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 13 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 13 Νοεμβρίου 2010 θελω να απαλαχτω απο δαυτα.....εχω γεμισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 13 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 13 Νοεμβρίου 2010 θελω να απαλαχτω απο δαυτα.....εχω γεμισει Αστα να μεγαλωσουν λιγο και μετα δωστα η πουλατα σαν φραγγακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 13 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Πλάκα κάνεις έχεις τσάμπα κοραλάκια και θές να απαλαχτείς; κάνε ότι σου λέει ο sparos πούλατα ή χαρισέ τα σε συγχομπίστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος