peristerigeo 13 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2010 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν σε ενδρειο μα αμμο κανει η καρυδα; (φωτο),και γενικα αν κανει αυτη η καρυδα για ενυδρεια και αν αυτο το φυτο κανει για ενυδρειο σε αμμο με cory και καρδιναλιους το φυτο ειναι το ophiopogon kyoto;(φωτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 13 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Βεβαίως και κάνει η καρύδα! Έχω φτιάξει και εγώ μια ίδια! Το φυτό αυτό δεν το ξέρω καθόλου... Από που το πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 13 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Βεβαίως και κάνει η καρύδα! Έχω φτιάξει και εγώ μια ίδια! Το φυτό αυτό δεν το ξέρω καθόλου... Από που το πήρες? Aπο το pet city μου ειπανε οτι κανει γα ενυδρειο και τωρα μαθενω οτι ειναι φυτο υδροφιλο. η καρυδα θελει βρασιμο πριν την βαλω μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Aπο το pet city μου ειπανε οτι κανει γα ενυδρειο και τωρα μαθενω οτι ειναι φυτο υδροφιλο. η καρυδα θελει βρασιμο πριν την βαλω μεσα; καλό θα ήταν να την πλύνεις, εγώ το κάνω με καυτό νερό από τον ηλιακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 13 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 13 Νοεμβρίου 2010 καλό θα ήταν να την πλύνεις, εγώ το κάνω με καυτό νερό από τον ηλιακό... οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 13 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 13 Νοεμβρίου 2010 οταν την βαλεις στο ενυδρειο την καρυδα μετα για να φαινεται ποιο real ντυστην με moss Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 13 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 13 Νοεμβρίου 2010 οταν την βαλεις στο ενυδρειο την καρυδα μετα για να φαινεται ποιο real ντυστην με moss Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 14 Νοεμβρίου 2010 Aπο το pet city μου ειπανε οτι κανει γα ενυδρειο και τωρα μαθενω οτι ειναι φυτο υδροφιλο. Ενημερώσου για την επόμενη φορά : Υδρόφιλα (και όχι υδρόβια) φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 15 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 15 Νοεμβρίου 2010 Ενημερώσου για την επόμενη φορά : Υδρόφιλα (και όχι υδρόβια) φυτά πολυ καλο φιλε theodor72 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος