Savou 12 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Παιδια θελω να ρωτησω αν ο αριθμος το ψαριων ειναι ενταξει στο 120 λιτρο μου.Διαστασεις 1,00-30,40 φυτεμενο.Εχουμε και λεμε corydoras leucomelas 6 ατομα,αρλεκινουσ 8 ατομα,και neon tera 8 ατομα ..τη λετε ειναι ενταξει..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 12 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Εισαι λιγο κατω απο τα ορια αλλα εγω το βρισκω ok..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 12 Νοεμβρίου 2010 σε ευχαριστω καποια αλλη γνωμη μηπος υπαρχει..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2010 τα λευκομελας απο που τα πηρες ? Eχω κατι στο μυαλο μου ( oσο μου εχει μεινει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 12 Νοεμβρίου 2010 δεν τα εχω αγορασει γιαυτο ρωτησα για να ψαξω καπου να τα βρω...!!!αρκει να μπορουν να μπουν στο ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 12 Νοεμβρίου 2010 δεν τα εχω αγορασει γιαυτο ρωτησα για να ψαξω καπου να τα βρω...!!!αρκει να μπορουν να μπουν στο ενυδρειο.. ειχα δει σε ενα καταστημα αλλα τα ειχε πολλη ακριβα ( 8 + ευρο το ενα ) και ετσι δεν στο προτεινω , εαν παρει το ματι σου κατι - κα που ποιο φτηνα , ριξε μια ενημερωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 12 Νοεμβρίου 2010 ενταξει θα παω σε ενα pet city που εχω εναν γνωστο εκει που θα μπορει να μου τα παραγκηλει να μου τα φερει θα μαθω το ποσο και θα σου πω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 14 Νοεμβρίου 2010 (edited) Παιδια θελω να ρωτησω αν ο αριθμος το ψαριων ειναι ενταξει στο 120 λιτρο μου.Διαστασεις 1,00-30,40 φυτεμενο.Εχουμε και λεμε corydoras leucomelas 6 ατομα,αρλεκινουσ 8 ατομα,και neon tera 8 ατομα ..τη λετε ειναι ενταξει..?? 120 λίτρα καθαρά ή μικτά; Τι φίλτρανση έχεις; Σημαντικό είναι να μπουν τα ψάρια σταδιακά και όχι όλα μαζί. Θεωρώ βέβαια πως το ενυδρείο είναι στρωμένο και η βιολογία των φίλτρων συντηρείται. Επίσης τα cory θέλουν στρωμένο βυθό για να αποφύγεις τυχόν "ανεξήγητες" απώλειες. Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2010 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 14 Νοεμβρίου 2010 ειναι 120 λιτρα μικτα το ενυδρειο τρεχει 3 μηνεσ σχεδον.με πολθ καλεσ μετρισεισ...το φιλτρο ειναι τισ jbl crustalprofi i100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος