Freeman 12 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2010 (edited) Ενα απο τα hobby μου είναι ο μοντελισμός αυτόν τον καιρό φτιάχνω ένα αεροπλάνο DIY.Εγω το εκοψα το έβαψα και του βάζω τώρα τα ηλεκτρονικά. Χαρακτιριστικά Ανοιγμα φτερών : 90cm Ατρακτος:80cm motor:2600KV Outrunner Brushless Motor Programmable ESC 20A 3 servos τηλεκατευθυνση:Hitech Optic 6 Sport Bat:Li-Po 1300 mAh 25C 2cells receiver:Sunup Ολα τα ηλεκτρονικά τα πήρα απο ebay γιατι εδω οι τιμές σκοτώνουν Δεν έχω βάλει ακόμα τον σκελετό απο carbon γι'αυτό και είναι εστι στραβό Ενοείται οτι θα έχει πλήρη πτητική λειτουργεία σαν κανονικό αεροπλάνο και θα πετάει full speed με αυτό το πολύ δυνατό μοτέρ που φοράει Το καμουφλάς είναι απο το Ιαπωνικό αεροπλάνο του Β Παγκ Πολεμου Zero Ακόμα πρεπει να μπει 1 servo οι ντίζες οι ρόδες και να βάλω τα ηλεκτρονικά πάνω στην ατρακτο και μετά TAKE OFF Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Παυλο εχω ενα αεροπλανο και πολλα ελικοπτερακια... Το αεροπλανο... ειναι nemo!!! Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Το αεροπλανο... ειναι nemo!!! Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?? χεχε ωραίο το εργαλείο σου 2 ακόμα με διαφορά μεγέθους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Να και το δικό μου.... Φτιαγμένο από το Εκκαθαριστικό σημείωμα περαίωσης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 12 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Παυλο εχω ενα αεροπλανο και πολλα ελικοπτερακια... Το αεροπλανο... ειναι nemo!!! Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?? χεχε ωραίο το εργαλείο σου 2 ακόμα με διαφορά μεγέθους αυτα δεν ειναι τιποτα πφφφ σιγα τα αυγα Να και το δικό μου.... Φτιαγμένο από το Εκκαθαριστικό σημείωμα περαίωσης!!! σας περασε και με διαφορα μαλιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Να και το δικό μου.... Φτιαγμένο από το Εκκαθαριστικό σημείωμα περαίωσης!!! H ανακύκλωση άχρηστων υλικών σε όλο της το μεγαλείο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2010 H ανακύκλωση άχρηστων υλικών σε όλο της το μεγαλείο !!! Φημίζομαι για τις οικολογικές μου ανησυχίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 12 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 12 Νοεμβρίου 2010 φανταστείτε από που έρχεται το nickname μου? μπορώ να γεμίσω με άπειρες φωτό από μοντέλα μου αλλα θα μας πάρει σελίδες και ένα video με ένα καλο autorotation.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 12 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 12 Νοεμβρίου 2010 ορίστε k ένα από μερικά diy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Νοεμβρίου 2010 Author #10 Share 12 Νοεμβρίου 2010 (edited) μπορώ να γεμίσω με άπειρες φωτό από μοντέλα μου αλλα θα μας πάρει σελίδες και ένα video με ένα καλο autorotation.. Τουμπανο το heli σου Μικρούλι για χαβαλέ Είναι συλλεκτικό κομμάτι Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Άσχετο (λες κι έκανα κανά σχετικό ποστ εδώ μέσα) αλλά είδα το τετράδιο των μαθηματικών σου και μ'έπιασε μία νοσταλγία Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πριν παντρευτώ και πριν ασχοληθώ τόσο πολύ με τα ενυδρεία, ήμουν του στατικού μοντελισμού : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Νοεμβρίου 2010 #13 Share 12 Νοεμβρίου 2010 εγω με αυτο που εχω καλες σχεσεις μεχρι τωρα ειναι αυτο ... Nα το χειριζομαι ξερω αλλα ποτε δεν καταφερα να το πεταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Νοεμβρίου 2010 #14 Share 12 Νοεμβρίου 2010 εγω με αυτο που εχω καλες σχεσεις μεχρι τωρα ειναι αυτο ... Nα το χειριζομαι ξερω αλλα ποτε δεν καταφερα να το πεταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Νοεμβρίου 2010 Author #15 Share 12 Νοεμβρίου 2010 (edited) Εγώ πριν παντρευτώ και πριν ασχοληθώ τόσο πολύ με τα ενυδρεία, ήμουν του στατικού μοντελισμού : Πάρα πολύ καλή δουλειά!!!Με αερογράφο τα έφαψες έστι? Και εγω πρίν 2 χρόνια εφτιαχνα αεροπλανάκια σαν τρελός. Αυτό είναι το πρώτο πλοίο που έφτιαξα πριν απο 3 χρόνια.Μου πήρε πολύ καιρο αλλα άξιζε τον κόπο. (οι σκαλωσιές απο σκοινι δεν ήταν έτοιμες τις έφτιαξα σε έναν ειδικό αργαλειό) Εχω φτάσει και ενα Bismark 1/350 στην μέση.Το σταμάτησα γιατί πελάγωσα ,ήταν πάρα πολύ μεγάλο Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Νοεμβρίου 2010 #16 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Έχω αυτό και έχει πολύ γέλιο... να βλέπεις 3 μαντραχαλάδες να το πετάνε σε άδειο προαύλιο σχολείου... απόλαυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Νοεμβρίου 2010 Author #17 Share 12 Νοεμβρίου 2010 (edited) Έχω αυτό και έχει πολύ γέλιο... να βλέπεις 3 μαντραχαλάδες να το πετάνε σε άδειο προαύλιο σχολείου... απόλαυση! συμφωνώ Εχω πετάξει αυτην την πανέμορφη λιβελούλα σε ένα πάρκο και ηταν πολύ εντυπωσιακή.Ειδικά στο expert mode κάνει τρελά κόλπα Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος