Jump to content

Αλλαγή σύνθεσης Αφρικής και συνδυασμός φυτών

awaverider

Recommended Posts

καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους ! ! !

ενημέρωση πορείας....:

πριν από μέρες αφαίρεσα απο το φίλτρο το σφουγγαράκι του άνθρακα καθώς το είχα μέσα γύρω στον ένα μήνα...

τις τελευταίες μέρες τα ψάρια έχουν αρχίσει και φαίρονται σαν ζευγάρι. Παιχνίδι μαζί χωρίς τσιμπήματα και κόντρες, μένουν στην ίδια σπηλιά σχεδόν πάντα...και έχουν γίνει και πιο κινητικά! (Δία αρχίζει και αποδίδει η υπομονή??)

Τα φυτά έχουν αρχίσει και αυτά να θεριεύουν...ιδίως οι βαλισνέριες έχουν αρχίσει να μακραίνουν πάαααρα πολύ και μάλλον θα τις κουρέψω απόψε/αύριο γιατί ίσως να δυσκολεύουν και το φώς από δω και μπρος....

Και οι μετρήσεις μου τέλος, είναι σταθερές με τισ προηγούμενες φορές...θα κάνω αύριο πάλι και θα ανεβάσω τα αποτελέσματα μαζί με καμιά καινούρια φωτο...

Καλές γιορτές σε όλους ! ! ! !

Έγινε επεξεργασία - awaverider

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας και πάλι...

φωτό απο το ενυδρείο τώρα που έχουν αρχίσει να θεριεύουν τα φυτά...βέβαια κάτι δεν πάει καλά με την άλγη γιατί έχει αρχίσει να θεριεύει και αυτή οπότε μάλλον πρέπει να μειώσω την τροφή και να κάνω μια μεγάλη αλλαγή νερου....(?) σε λίγο θα το καθαρίσω και θα αλλάξω λίγο και τη διακόσμηση και θα ανεβάσω το αποτέλεσμα.

Οσο για το ζευγάρι....δεν το βλέπω να γίνεται ζευγάρι ποτέ...ο αρσενικός όλο πλησιάζει την θυλικιά αλλά δεν βλέπω καμια ανταπόκριση...όλο απομακρύνεται αυτή, χωρίς να μαλώνουν...

Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να δώσω την θυληκιά και να πάρω κάποια άλλη ωστε ίσως να ταιριάξει με τον αρσενικό???

post-16645-1297174227_thumb.jpgpost-16645-1297174272_thumb.jpgpost-16645-1297174310_thumb.jpgpost-16645-1297174333_thumb.jpg

Εγω θα σου ελεγα αφου δεν υπαρχει διαμαχη,πως πρεπει να περιμενεις.

Οσο για τη μπλε λαμπα που αναφερεις,δεν τη συνιστω,γιατι θα προκαλεσει αλγη,παραπανω του λογικου

Έγινε επεξεργασία - Δίας

μολις μέτρησα και ξεκινάω καθάρισμα

temp: 26 C

ph: 8,2

kh: 5

no3: 5

gh: 9

Προμηθευσου καποιο buffer ωστε να ανεβασεις τις σκληροτητες οι οποιες ειναι πολυ χαμηλες.

ευχαριστώ Δία,

καθάρισα, τακτοποίησα....ορίστε και φωτό...

αναρωτιόμουν....σε ενα δίμηνο έχω σκοπό να φτιάξω μια λίμνη....υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν εκεί? με σωστές συνθήκες νερού εννοείται....η απορία μου είναι αν θα αντέξουν σε ανοιχτό βιοτοπο

...

post-16645-1297197325_thumb.jpgpost-16645-1297197299_thumb.jpgpost-16645-1297197278_thumb.jpg

• 1 month later...

γεια σας και παλι.......εχω ενα θεματακι με το νερο.......πολυ πρασινιλα και δοκιμασα γερο καθαρισμα πριν 15 μερες και 60% + αλλαγη νερου αλλα πάλι τα ίδια.....τις πταιει???

post-16645-1300902812_thumb.jpgpost-16645-1300902831_thumb.jpgpost-16645-1300902860_thumb.jpgpost-16645-1300902878_thumb.jpg

Φίλε μου καλημέρα. Αν βλέπω καλά έχεις πρόβλημα και μάλιστα έντονο με bga ή αλλιώς κυανοβακτηρίδιο. Δύσκολο στην αντιμετώπιση, αλλά όχι αδύνατο. Ψάξε στο φόρουμ για πληροφορίες μιας και έχουν αντιμετωπίσει πολλοί το ίδιο πρόβλημα.

:)

να υποθέσω οτι την βρίσκω σε ενυδρειάδικα έτσι?

Δία που βλέπω οτι είσαι παθών, καμία συμβουλή στην εφαρμογή της αντιβίωσης Erythrocin? δοσολογια 2.5 mg/lt ??? ξέρει κανείς τι προετοιμασία χρειάζεται για την...θεραπεία??

να υποθέσω οτι την βρίσκω σε ενυδρειάδικα έτσι?

Δία που βλέπω οτι είσαι παθών, καμία συμβουλή στην εφαρμογή της αντιβίωσης Erythrocin? δοσολογια 2.5 mg/lt ??? ξέρει κανείς τι προετοιμασία χρειάζεται για την...θεραπεία??

Η συσκευασια εχει 12 καψουλες τω 500.

Η δοσολογια ειναι 250 mg στα 100 λιτρα.

Η καψουλες ειναι σκληρες και τις διαλυεις πρωτα σε ενα ποτηρι νερο,και κατοπιν προσθετεις στο ενυδρειο.

Δεν χρειαζεται κατι αλλο.

Μολις εξαφανιστει κανεις αλλαγη(περιπου στο τριημερο) και προσθετεις ανθρακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...