Jump to content

Αφρικανοσχέδια

Crazy_Beaver

Recommended Posts

Θα ειναι πολυ καλυτερα να υπαρχει απλα μπροστα για παιχνιδια στην αμμο :P

• Απαντήσεις 102
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:rasp::rasp::rasp::rasp:

Να σου πώ έτσι όπως το βλέπεις το ενυδρείο μου υπάρχει αρκετή άπλα για ένα species Τανγκανίκα!

Φαντάζομαι κατάλαβες με ποιο είδος ε;;;; :P:rasp::D:rasp:

Θα σε στεναχωρησω..........

Αν καταλαβα σωστα,χρειαζοντε κλασσικο ορθογωνιο σχημα ενυδρειο,εχοντας μηκος,αλλα και βαθος

Το είπα επειδή είδα στημένα ενυδρεία ριο 300 και ένα άλλο που ήταν 260 λίτρα αν θυμάμαι καλα! Λες να μην πειραματιστώ δλδ ε;Και για να γίνω ξεκάθαρος μιλάω για τρόφεους

Δεν θελω με κανεναν τροπο να σε απογοητευσω,μπορει και να σου κατσει.

Αυτο που σκεφτομαι,ειναι,πως αν δεν πετυχει,τι θα κανεις ωστε να σωσεις τα ψαρια;

Γενικά μιλώντας από τότε που τα είδα γυρίζουν συνέχεια στο μυαλό μου!Πήρα θάρρος βλέποντας τα ενυδρεία που προανέφερα και ακούγοντας τον κύριο Σωκράτη να μιλάει και για δεύτερο είδος στο 400(ή 450) αρι που έχει πήρα θάρρος!

Θα μου πέις τι σχέση έχεις εσύ ρε καμένε νεανία με τον κ. Σωκράτη και δίκιο θα έχεις δλδ αλλά τόσο διάβασμα από τις Πανελλήνιες είχα να ρίξω για να αναπληρώσω την εμπειρία που στερούμε!

Έγινε επεξεργασία - Crazy_Beaver

Γενικά μιλώντας από τότε που τα είδα γυρίζουν συνέχεια στο μυαλό μου!Πήρα θάρρος βλέποντας τα ενυδρεία που προανέφερα και ακούγοντας τον κύριο Σωκράτη να μιλάει και για δεύτερο είδος στο 400(ή 450) αρι που έχει πήρα θάρρος!

Θα μου πέις τι σχέση έχεις εσύ ρε καμένε νεανία με τον κ. Σωκράτη και δίκιο θα έχεις δλδ αλλά τόσο διάβασμα από τις Πανελλήνιες είχα να ρίξω για να αναπληρώσω την εμπειρία που στερούμε!

Αυτο να μην το σκεφτεσαι καθολου.

Ειμαστε ολοι χομπιστες,και αυτο που θελουμε δεν ειναι να δειχνομαστε αλλα να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. :P

Αλλωστε,κανεις δεν ξεκινησε γνωριζοντας τα παντα :rasp:

Για τα ψαρια παλι τωρα,και για τις δυο φυλες που ανεφερες,ειναι εφικτο,εφ'οσον υπαρχει μηκος και βαθος στο ενυδρειο,οπως σου ανεφερα και πιο πανω :D

Αυτο να μην το σκεφτεσαι καθολου.

Ειμαστε ολοι χομπιστες,και αυτο που θελουμε δεν ειναι να δειχνομαστε αλλα να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. :D

Αλλωστε,κανεις δεν ξεκινησε γνωριζοντας τα παντα :rasp:

Για τα ψαρια παλι τωρα,και για τις δυο φυλες που ανεφερες,ειναι εφικτο,εφ'οσον υπαρχει μηκος και βαθος στο ενυδρειο,οπως σου ανεφερα και πιο πανω :rasp:

Eγραψες παλι !!!! :P:rasp:

Αγαπητέ crazy με κάλυψε ο Δίας.Εγώ από τους εσάς του νεανίες μαθαίνω και ειδικά από τους νεανίες που το ψάχνουν το πράγμα και δεν βιάζονται.

Οπώς είδες έχω ενα ορθογώνιο 150χ50χ62 ενυδρείο με tropheus και περνά από το μυαλό μου να προσθέσω και κάτι άλλο ( το οποίο να μου επιτραπεί να μην το πω προς το παρόν) ,αυτό όμως θα το μελετήσω και θα αποφασίσω ανάλογα.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το τι κάνουμε με το δικό σου ενυδρείο και τι τελικές προτάσεις θα μπουν για το trigon ,ενα ενυδρείο που λόγω του σχήματος του έχει τις ιδιαιτερότητες του όσον αφορά την Αφρική.

Απουσιάζω ,παρακολουθώ όσο μπορώ ,επιστρέφω σύντομα και θα παρακολουθώ πιο καλά τις εξελίξεις.

Χρόνια πολλά σε όλους :P

Οι συγγραφείς ανφέρουν πως Tropheus και μήκος ενυδρείου πάνε πακέτο!

Παρόλα αυτά όπως είπε και ο Δίας μπορεί να σου κάτσει!!!

Εμένα αυτές οι προκλήσεις με προβληματίζουν ιδιαίτερα και μου αρέσουν πολύ!

Δεν θα σου κρύψω πως επιχείρησα στο παρελθόν κατι παρόμοιο σε 180 λίτρα και απέτυχε......

Καλή επιτυχεία ότι και να κάνεις και να μας ενημερώνεις γιατι εχει ενδιαφέρον το θέμα σου!

:P

Κύριοι χαίρομαι με τα όσα γράφτηκαν.Ίσως αν το είχατε΄ακούσει να καταλαβαίνεται το πώς το σκέφτηκα ακριβώς.Σε καμία περίπτωση δεν ένοιωσα κάτι το διαφορετικό από αυτό που είπε ο Διας κατά την παραμονή μου στο φόρουμ.Το που πάς ρε καμένε, που πας ρε καραμήτρο :rasp: , γενικά τα χρησιμοποιώ. Είναι το στυλ μου να δίνω έμφαση σε κάτι που θεωρώ βασικό (εμπειρία εδώ) κάνοντας τέτοιου είδους συγκρίσεις και σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει ο κ. Σωκράτης είναι από τους πιο έμπειρους .

Αυτά για το θέμα μας :P

Πάμε τώρα στο ΘΕΜΑ μας

Θα ήθελα να ακούσω αν γενικά θα το επιχειρούσε κάποιο έμπειρο μέλος!

Κύριοι χαίρομαι με τα όσα γράφτηκαν.Ίσως αν το είχατε΄ακούσει να καταλαβαίνεται το πώς το σκέφτηκα ακριβώς.Σε καμία περίπτωση δεν ένοιωσα κάτι το διαφορετικό από αυτό που είπε ο Διας κατά την παραμονή μου στο φόρουμ.Το που πάς ρε καμένε, που πας ρε καραμήτρο :rasp: , γενικά τα χρησιμοποιώ. Είναι το στυλ μου να δίνω έμφαση σε κάτι που θεωρώ βασικό (εμπειρία εδώ) κάνοντας τέτοιου είδους συγκρίσεις και σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει ο κ. Σωκράτης είναι από τους πιο έμπειρους .

Αυτά για το θέμα μας :P

Πάμε τώρα στο ΘΕΜΑ μας

Θα ήθελα να ακούσω αν γενικά θα το επιχειρούσε κάποιο έμπειρο μέλος!

Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το ακούσω και εγω!!!

Ψάχνοντας δεν έχω δει τριγωνικό ενυδρείο να φιλοξενεί tropheus ,δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν ,αν κάποιος έχει δει ας μας το πει.

Τώρα αν θα κάτσουν ,όλα είναι πιθανά :rasp: όπως αναφέρει και ο Δίας.Λόγω του ταμπεραμέντου τους τις προτιμω σε ορθογώνιο ενυδρείο αλλά μας βάζεις σε σκέψεις και προβληματισμούς με το τριγωνικό αν πρέπει να το δοκιμάσεις.

Να το σκεφτούμε λίγο και να γράψει ο καθένας τη σκέψη του.

Λοιπόν έψαξα ακόμα λίγο και θα ηθελα διαβάσετε αυτό http://www.cichlid-forum.com/phpBB/viewtop...dd34f6b586fefbc αυτό είναι το 190

βέβαια αυτό είναι το 350 http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=9940.0

k. Σωκράτη ευχαριστώ για τα λινκς.Το πρώτο το είχα ξαναδεί! Βέβαια όπως είπατε είναι το 190 εκείνο.Το δεύτερο θα ήταν καλό αν μπορούσε κάποιο να μας μεταφράσει χονδρικά τις εμπειρίες που αναφέρονται!Αν δεν κάνω λάθος εχει βάλει και τα bemba που μου αρέσουν πολύ και είναι στο τοπ της λίστας μου!

Να συμπληρώσω για την πληροφορία που αναφέρει και είναι το μήκος των 4 feet που είναι 1,20 το οποίο το έχω.Βέβαια δεν είναι ορθογώνιο, αλλά από την άλλη το βάθος που έχω εγώ είναι 87 ενώ σε κάποιο ορθογώνιο στα λίτρα μου θα ήταν 50 ή 60.

Φίλε Λουκά πρώτα απ' όλα καλή επανεκκίνηση :P

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να αναφέρουν οι φίλοι Αφρικανάδες αν θα μπορούσε να πετύχει το όλο εγχείρημα βάζοντας πολλά ψάρια μαζί ώστε να μην εκφραστεί η επιθετικότητα, μιας και δεν έχω ζήσει το συγκεκριμένο γένος δεν έχω ιδέα απλά ξέρω οτι είναι και αυτό παράγοντας.

Φίλε Λουκά πρώτα απ' όλα καλή επανεκκίνηση :P

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να αναφέρουν οι φίλοι Αφρικανάδες αν θα μπορούσε να πετύχει το όλο εγχείρημα βάζοντας πολλά ψάρια μαζί ώστε να μην εκφραστεί η επιθετικότητα, μιας και δεν έχω ζήσει το συγκεκριμένο γένος δεν έχω ιδέα απλά ξέρω οτι είναι και αυτό παράγοντας.

Γιωργο,αυτο δεν ειναι απολυτο.Πολλες φορες συμβαινει το αντιθετο με καταστροφικα αποτελεσματα.

Καλήμέρα σας και χρόνια πολλά!Μίλησα με διάφορο κόσμο και σχεδόν όλοι μου είπαν πώς τα τρόφεους είναι δύσκολο εγχείρημα και επειδή έχω χορτάσει γκαντεμιά τον τελευταίο καιρό και είναι και ακριβά τα άτιμα είπα να τα αφήσω προς το παρόν.

Πάμε λοιπόν σε νέες ερωτήσεις.Ενας διακαής πόθος μου εδώ και καιρό είναι τα demasoni.Για προτείνεται συγκάτικους;

Ξερω ότι είναι επθετικά συνήθως προς το είδος τους και όχι προς τα άλλα και έχω δεί ότι δουλεύουν με τα labido. Θα μπορούσε να δουλέψει ένα σεταπ με 6-8 demasoni, ενα χαρεμι labido και ένα χαρέμι Acei ή το παρατραβάω.Στο ενυδρείο μέτρησα πάνω από 20 σπηλιες και κάμποσα περάσματα και ίσων να μπορώ να προσθέσω μερικά ακόμα με σωστή μελέτη.Αυτό κάνω τώρα!

Θα μου πείτε εσύ είσαι αδιόρθωτος αλλά εδώ είμαι για να ακούσω!!!

Εεεεεε........εισαι αδιορθωτος :rasp:

Λοιπον,τα λαμπιντο με ντεμασονι οντως ειναι καλως συνδυασμος,και σαν χρωμα,θα βγαζουν ματια.

Προσωπικα εγω θα επαιζα μονο ενα ειδος :P

Εεεεεε........εισαι αδιορθωτος :rasp:

Λοιπον,τα λαμπιντο με ντεμασονι οντως ειναι καλως συνδυασμος,και σαν χρωμα,θα βγαζουν ματια.

Προσωπικα εγω θα επαιζα μονο ενα ειδος :rasp:

Δεν λένε για το Δουρέικο πείσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:rasp::D:rasp::rasp:

Eαν βαλεις demasoni εχω αρκετα μωρα να σου δωσω :P

Eαν βαλεις demasoni εχω αρκετα μωρα να σου δωσω :P

Σε ευχαριστώ!Από βδομάδα μάλλον θα αρχίσει η εισαγωγή των ψαριών!Θα επικοινωνήσω!Εσύ πως τα κρατάς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...