Δίας 11 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Εχουν και αυτα την αγρια ομορφια τους.Σε καποια απο αυτα ζουν καποια ειδη τα οποια συνανταμε συχνα σε ενυδρειαχομπιστων,οπως το Hemichromis Lifalili και το Pelvicachromis Pulcher ηακομα και η Tilapia Buttikoferi.Σε αυτα τα ποταμια και τα ρυακια τους,το pH ειναι απο 7 εως 7.5,και οικιχλιδες αυτες ζουν συνηθως σε νερα αβαθη,κοντα στις ακτες,σε σημειαοπου υπαρχει και αρκετη βλαστηση,για μεγαλυτερη ασφαλεια και καλυψη.Καποια απο τα ποταμια αυτα ειναι ο Νιγηρας,ο Κογκο,ο Σενεγκαλ,ο Βολτα,καιπολλα αλλα,κυριως παραποταμοι του Νιγηρα.Η ομαδα της Αφρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 11 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Όμορφες εικόνες Στράτο!! Τα είδη τα οποία αναφερεις παραπανω όντως είναι αρκετά διμοφιλή. Αγαπημένο μου ποταμισιο ψάρι το lionhead cichlid απο Congo, o Γκούφυ της Αφρικής,αδικημένο ψάρι και δυστυχώς δεν το συναντάμε συχνά. Χαίρομαι που πήρες την σωστή απόφαση και άλλαξες επιτέλους ομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 11 Νοεμβρίου 2010 (edited) Όμορφες εικόνες Στράτο!! Τα είδη τα οποία αναφερεις παραπανω όντως είναι αρκετά διμοφιλή. Αγαπημένο μου ποταμισιο ψάρι το lionhead cichlid απο Congo, o Γκούφυ της Αφρικής,αδικημένο ψάρι και δυστυχώς δεν το συναντάμε συχνά. Χαίρομαι που πήρες την σωστή απόφαση και άλλαξες επιτέλους ομάδα Steatocranus Casuarius. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28215 Πως μπορεσα και ξεχασα αυτο το απιθανο πλασμα ΥΓ. Νικο ειμαι εκει που ανηκω,και χαιρομαι πολυ γι'αυτο Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 11 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Steatocranus Casuarius. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28215 Πως μπορεσα και ξεχασα αυτο το απιθανο πλασμα ΥΓ. Νικο ειμαι εκει που ανηκω,και χαιρομαι πολυ γι'αυτο Εννούσα τον Ολυμπιακό (χωρίς παρεξήγηση) Στράτο ο Steatocranus λόγω των υψηλών ρευμάτων που υπάρχουν στις περιοχές τις οποίες κατοικεί με το πέρας των χρόνων εξελίχθηκε και μεταμόρφωθηκε στη σημερινή του μορφή.Εχεις μήπως στο νου σου κάποιο άλλο είδος γιατι ειλικρινα οσο και αν εψαξα στο διαδύκτιο δεν κατάφερα να βρώ κάτι. Πολύ ωραίο ποστ και πάλι,Ευχαριστούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Τι λες τωρα. Ηπειρο αλλαζουμε,ομαδα ΠΟΤΕ!!!!!! Νικο,ουτε κι εγω εχω βρει κατι.Αν συνεχιζοντας το ψαξιμο ανακαλυψεις τιποτα εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 11 Νοεμβρίου 2010 (edited) Στράτο πολύ όμορφες οι εικόνες που μας παραθέτεις και πολυ ενδιαφέρον τα ψάρια που ζούν στους ποταμούς της Αφρικής. Να προσθέσω και εγώ άλλη μια κατηγορια ψαριών που ζουν στους ποταμούς της Δυτικής Αφρικής και ανήκουν στα killifish: Fundulopanchax gardneri Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2010 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ανήσυχα πνεύματα αυτοί οι Αφρικανοί Ωραία παρουσίαση κύριοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 12 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Α ρε Στράτο τι μας κάνεις... πάνω που έλεγα ότι κατέληξα κάπου τώρα φέρνεις τα πάνω κάτω... Ωραίο Θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 12 Νοεμβρίου 2010 Α ρε Στράτο τι μας κάνεις... πάνω που έλεγα ότι κατέληξα κάπου τώρα φέρνεις τα πάνω κάτω... Ωραίο Θέμα! Εγω ρε φιλε καμια ιδεα ηθελα να σου δωσω............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος