Jump to content

βοηθεια με καινουριο ενυδρειο

mihalisss

Recommended Posts

καλησπερα στην ομορφη παρεα! προσφατα κληρονομησα ενα rio 180 μεσα εχει κατι φυτα χωρις να γνωριζω ονομασιες κτλ χαλικακι για υποστρωμα καποιες πετρες ενα ξυλο περιεργο και εναν πλακωστομο 10 12 εκατοστα... επειδη μ αρεσουν πολυ οι κιχλιδες της αφρικης θα ηθελα να γινω κ εγω μελλος αυτης της εννοτητας, εχω παρει αμμο ψιλη απο ποταμι( αξιου συγγεκριμενα) την εχω πλυνει την εχω βρασει κτλ ειναι σκουροχρωμη και πετρες φυσικες χωρις επεξεργασια κ αυτες εχουν περασει την ιδια διαδικασια θα μπορουσα να χρησιμοποιησω καποια απο τα υλικα που ανεφερα παραπανω για να στησω τισ αφρικανουλες μου? ο πλεκο θα πρεπει να φυγει η οχι? ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα

Καλως ηρθες στη Αφρικη

:):)

Το πλακοστωμο πρεπει να φυγει,Τι διασταση εχει το ενυδρειο;μηκος

Καλως ηρθες στη Αφρικη

:):)

Το πλακοστωμο πρεπει να φυγει,Τι διασταση εχει το ενυδρειο;μηκος

καλως σας βρηκα! το ενυδρειο ειναι 101 x 41 x 50 cm

κριμα για τον πλεκο μου αρεσε πολυ αλλα αν δεν γινεται αλλιως τι να κανουμε..

Το ενυδρειο ειναι στρωμενο;Τι ΡΗ εχεις;Ποιες αφρικανες σου αρεσουν;

καλησπερα στην ομορφη παρεα! προσφατα κληρονομησα ενα rio 180 μεσα εχει κατι φυτα χωρις να γνωριζω ονομασιες κτλ χαλικακι για υποστρωμα καποιες πετρες ενα ξυλο περιεργο και εναν πλακωστομο 10 12 εκατοστα... επειδη μ αρεσουν πολυ οι κιχλιδες της αφρικης θα ηθελα να γινω κ εγω μελλος αυτης της εννοτητας, εχω παρει αμμο ψιλη απο ποταμι( αξιου συγγεκριμενα) την εχω πλυνει την εχω βρασει κτλ ειναι σκουροχρωμη και πετρες φυσικες χωρις επεξεργασια κ αυτες εχουν περασει την ιδια διαδικασια θα μπορουσα να χρησιμοποιησω καποια απο τα υλικα που ανεφερα παραπανω για να στησω τισ αφρικανουλες μου? ο πλεκο θα πρεπει να φυγει η οχι? ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα

Καλώς ήλθες αγαπητέ φίλε στην Αφρική.Η γνώμη μου έιναι να ξεστήσεις το ενυδρείο σε πρώτη φάση.

Δίνεις τον πλεκο,αδειάζεις το χαλίκι.Η ποταμίσια άμμος με προβληματίζει γιατί κάποτε πετρώνει και έχουμε προβλήματα.Προτιμώ από την θάλασσα ,εσύ από οτι βλέπω μένεις και χαλκιδική οπότε από θαλασσα οτι θέλουμε.

Πέτρες θα χρειαστείς οπότε αυτές που έχει τις κρατάς και μάλλον ανάλογα ποιά ψάρια θα μπουν θα χρειαστείς και άλλες.

Οσον αφορά τα φυτά πιθανόν κάποια να χρησιμοποιηθούν..Περιμένουμε φωτογραφίες από τα φυτά και καμμιά πανοραμική όπως έιναι το ενυδρείο τώρα.

Για ψάρια θα μιλήσουμε στην επόμενη φάση.

Καλώς ήλθες :)

Καλως ηρθες στην παρεα κι απο μενα.

Εχω κι εγω μια ενσταση για την αμμο,γιατι οπως ειπε κι ο Σωκρατης,φοβαμαι μηπως καποια στιγμη πετρωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...