Δίας 11 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Mια σελιδα με καποιες υποτυπωδης πληροφοριες για τη λιμνη,αλλα και με φωτογραφιες των ειδων που ζουν εκει. Πιστευω καλο ειναι να ριξουμε μια ματια. http://www.bigskycichlids.com/frames_victoria.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Νοεμβρίου 2010 Author #2 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Η σελιδα αναφερεται και στις αλλες λιμνες,απλα εγω την παρεθεσα για την Victoria Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 11 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Eυχαριστουμε Στρατο για τις πληροφοριες,λιμνη με τα πιο ομορφα ψαρια κατα την γνωμη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Eυχαριστουμε Στρατο για τις πληροφοριες,λιμνη με τα πιο ομορφα ψαρια κατα την γνωμη μου! Κριμα που εβαλε το χερι του ο ανθρωπος,με αποτελεσμα πολλα απο τα ειδη με τα υπεροχα χρωματα να εχουν εκλειψει ηδη,και καποια αλλα να απειλουνται................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 11 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 11 Νοεμβρίου 2010 πραγματικά πολύ όμορφα ψάρια....έχει δει κανένας ψάρια από αυτή τη λίμνη σε pet shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 11 Νοεμβρίου 2010 πραγματικά πολύ όμορφα ψάρια....έχει δει κανένας ψάρια από αυτή τη λίμνη σε pet shop Πολυ λιγα και κατα καιρους.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραία ψάρια και πολύ καλό site το οποίο έχει ωραίες φωτό από όλες τις λίμνες του ρήγματος. Κάντε το boomark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 11 Νοεμβρίου 2010 πραγματικά πολύ όμορφα ψάρια....έχει δει κανένας ψάρια από αυτή τη λίμνη σε pet shop O καλός μας φίλος prince είχε την τύχη να φιλοξενεί και να αναπαραγάγει στο ενυδρείο του ψάρια από την Βικτώρια στο παρελθόν. Πολύ ωραια σελίδα Στράτο, ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος