Geosid 10 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 10 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2010 respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 10 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 10 Νοεμβρίου 2010 κορυφαιο!!!! παλι η γυναικα πανω απο ολους!!! Ωραια θα ηταν οι ανθρωποι να εμοιαζαν σε κατι με τα ψαρια....σε ενα αρσενικο να αντιστοιχουσαν 2-3 θυλικες!!!(τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραια θα ηταν οι ανθρωποι να εμοιαζαν σε κατι με τα ψαρια....σε ενα αρσενικο να αντιστοιχουσαν 2-3 θυλικες!!!(τουλαχιστον) Το σκέφτηκες καλά αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 10 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 10 Νοεμβρίου 2010 Το σκέφτηκες καλά αυτό; όντως έχει δύο πτυχές αυτό που είπε και είμαι σίγουρος οτι σκέφτηκε μόνο τη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 10 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 10 Νοεμβρίου 2010 Το σκέφτηκες καλά αυτό; σαφως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 10 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραια θα ηταν οι ανθρωποι να εμοιαζαν σε κατι με τα ψαρια....σε ενα αρσενικο να αντιστοιχουσαν 2-3 θυλικες!!!(τουλαχιστον) κατι μου λεει οτι θα θελες να σουν gappy!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 10 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 10 Νοεμβρίου 2010 όντως έχει δύο πτυχές αυτό που είπε και είμαι σίγουρος οτι σκέφτηκε μόνο τη μια ειπα να μοιαζαμε λιγο στα ψαρια..που σημαινει οχι μονο στον αριθμο των θυλικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος