costas21 7 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2010 όπως λέει και το θέμα θα ήθελα την συμβουλή σας σε σχέση με την αλλαγή των λαμπών μου, θα παραμείνουν οι ίδιες απλά επειδή έχω να της αλλάξω ένα χρόνο θα ήθελα να μου πείτε εάν πρέπει να αλλάξω την φωτοπερίοδο ή και την συχνότητα της αντικατάστασης. Έχω 4 λάμπες στα 54 watt 3 λευκές και 1 ακτινική και σκαιφτόμουνα να αλλάξω για αρχή την μία λευκή με την μία ακτινική και μετά απο 2-3 μέρες να αντικαταστήσω και της άλλες 2 λευκές απο την άλλη σκαιφτόμουνα να τις αλλάξω και τις 4 μαζί να μειώσω την φωτοπερίοδο κατα 3-4 ώρες και σε διάστημα μιάς εβδομάδας περίπου να επανέλθω ξανά στην πλήρη περίοδο... Γιά πείτε καμιά γνώμη συμβουλή;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo 7 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2010 Καλύτερα να αλλάξεις μία κάθε εβδομάδα. Αν τις αλλάξεις όλες μαζί οσο και να μειώσεις την φωτοπερίοδο η ένταση του φωτός και πάλι θα είναι μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 8 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 8 Νοεμβρίου 2010 Άλλαξε τις ΟΧΙ ολες μαζί, αλλα 1 - 1. Με διαφορα τουλάχιστον 1 εβδομαδα η μια απο την άλλη. Εγω που έκανα το λάθος να αλλάξω 3 150αρες ΜΗ και 2 Τ5 ακτινικές ολες μαζι με την μία, εγινε τις τρελλής απο άλγη και ακόμα βασανίζομαι εδω και 2 μήνες. Μην κανεις το λαθος αυτο. Ειναι πολύ μεγάλη η διαφορα της φωτεινότητας απο το πριν στο μετα και θα σου δημιουργήσει μεγαλα προβληματα αν γινει απότομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 8 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 8 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά και έτσι θα γίνει 1 κάθε εβδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος