giorginakos 4 Αυγούστου 2011 Author #226 Share 4 Αυγούστου 2011 εγω εβαλα απο την ξυρη την μαγια οχι απ την φρεσκια.αλλα ηταν κλεισμενη με λαστιχακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Αυγούστου 2011 #227 Share 4 Αυγούστου 2011 εγω εβαλα απο την ξυρη την μαγια οχι απ την φρεσκια.αλλα ηταν κλεισμενη με λαστιχακι και εγω ξηρη βαζω οχι φρεσκια.Οταν την ανοιξες μετα την αφησες κλεισμενη με το λαστιχακι εξω απο το ψυγειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Αυγούστου 2011 Author #228 Share 4 Αυγούστου 2011 και εγω ξηρη βαζω οχι φρεσκια.Οταν την ανοιξες μετα την αφησες κλεισμενη με το λαστιχακι εξω απο το ψυγειο? οταν την ανοιξα μετα δεν την εβαλα στο ψυγειο την αφησα μεσα στο ντουλαπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Αυγούστου 2011 #229 Share 4 Αυγούστου 2011 οταν την ανοιξα μετα δεν την εβαλα στο ψυγειο την αφησα μεσα στο ντουλαπι Γι αυτο βγαζει τοσο λιγες φυσαλιδες..Ανοιξε καινουρια και φτιαξε αλλο μειγμα και μετα πες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Αυγούστου 2011 Author #230 Share 4 Αυγούστου 2011 Γι αυτο βγαζει τοσο λιγες φυσαλιδες..Ανοιξε καινουρια και φτιαξε αλλο μειγμα και μετα πες μου... ok...η μυρωδια της ομως ειναι ιδια δεν εχει χαλασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Αυγούστου 2011 #231 Share 4 Αυγούστου 2011 ok...η μυρωδια της ομως ειναι ιδια δεν εχει χαλασει. Για να μεινει 'φρεσκια' η ξηρη μαγια μετα το ανοιγμα την βαζουμε στο ψυγειο αλλιως χανοντε οι ιδιοτητες της,δεν εχει κανει με την μυρωδια.Φτιαξε ενα νεο μειγμα να δεις και τη διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Αυγούστου 2011 Author #232 Share 4 Αυγούστου 2011 Για να μεινει 'φρεσκια' η ξηρη μαγια μετα το ανοιγμα την βαζουμε στο ψυγειο αλλιως χανοντε οι ιδιοτητες της,δεν εχει κανει με την μυρωδια.Φτιαξε ενα νεο μειγμα να δεις και τη διαφορα οκ παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Αυγούστου 2011 #233 Share 4 Αυγούστου 2011 οκ παω Πανε και πες μου αν ειδες διαφορα με την καινουρια μαγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Αυγούστου 2011 Author #234 Share 4 Αυγούστου 2011 Πανε και πες μου αν ειδες διαφορα με την καινουρια μαγια οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Αυγούστου 2011 Author #235 Share 25 Αυγούστου 2011 νεα απ το ''μετωπο''... δυστυχα ειναι τα νεα διοτι ο ψαρης μας δεν αντεξε αλλο και μας αφησε χτες το βραδυ η cuba οσο παει και μαραινεται το co2 μου τελειωσε ... ολα απ το κακο στο χειροτερο... δεν πειραζει ομως δεν τελειωνω εδω... συνεχιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 29 Αυγούστου 2011 Author #236 Share 29 Αυγούστου 2011 σημερα για πρωτη φορα χρησιμοποιησα και εγω λιπασμα για τα φυτα μου.και οχι για ολα τα φυτα αλλα για 2 συγκεκριμενα φυτα που τα εχω βαλει στο ενυδρειο μου απ τις 9 ιουνιου και απο τοτε εχουν παραμεινει ιδια μονο τα φυλλα αλλαζουν χρωμα απο πρασινο γινονται καφε το λιπασμα seachem flourish potassium... τι λετε θα κανει δουλεια ? οσοι το εχουν ας μου γραψουν μια αποψη για το θεμα για να ξερω τι να περιμενω... υ.γ τα φυτα ειναι στην δημοσιευση #187 στην 2η φωτογραφια απ το τελος.φαινονται πεντακαθαρα τα 2 φυτακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #237 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2011 #238 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιος ο φιλος Το γρασιδι κατω ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #239 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Ωραιος ο φιλος Το γρασιδι κατω ποιο ειναι? Ευχαριστώ.Το μπροστά είναι το cuba και το πίσω μάλλον subullata Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2011 #240 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ.Το μπροστά είναι το cuba και το πίσω μάλλον subullata Κατσε ρε συ,αυτο που βλεπω δεξια και αριστερα απο το μονοπατι ειναι cuba?Το εσωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #241 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται...ναι τελικά την έσωσα και αρχίζει να μεγαλώνει.το βακτήριο εξαφανίστηκε πλήρως και τώρα αναμένουμε στο φούντωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #242 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται...ναι τελικά την έσωσα και αρχίζει να μεγαλώνει.το βακτήριο εξαφανίστηκε πλήρως και τώρα αναμένουμε στο φούντωμα Και πριν λίγο καιρό την κλάδεψα κανονικά και έβαλα και στο καινούριο project Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2011 Author #243 Share 17 Οκτωβρίου 2011 σιγα σιγα το κρυφο μονοπατι τελειωνει ευχαριστα... σειρα εχει καινουριο στησιμο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος