GXSARA 7 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2010 το ρολοι του site δεν πρεπει να εχει φτιαχτει και οταν απανταει καποιος δειχνει 1 ωρα μετα ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2010 Thanks!Θα το ελέγξουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 8 Νοεμβρίου 2010 Μετά από έλεγχο δέν υπάρχει διαφορά ώρας στο φόρουμ. Θα πρέπει να πάς στον "πίνακα ελέγχου μέλους-->Επιλογές-->Ρυθμίσεις Φόρουμ-->Η ζώνη ώρας σας - Να είναι GMT+2- και-->Αυτόματη διόρθωση DST - να το έχεις επιλέξει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 8 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 8 Νοεμβρίου 2010 thank u θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 8 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 8 Νοεμβρίου 2010 Μετά από έλεγχο δέν υπάρχει διαφορά ώρας στο φόρουμ. Θα πρέπει να πάς στον "πίνακα ελέγχου μέλους-->Επιλογές-->Ρυθμίσεις Φόρουμ-->Η ζώνη ώρας σας - Να είναι GMT+2- και-->Αυτόματη διόρθωση DST - να το έχεις επιλέξει" ειναι ακριβως ετσι οπωςμου ειπες. απλως βλεπω οταν απανταει καποιος σε οποιοδηποτε θεμα γραφει οτι την απαντηση την εχει δωσει μια ωρα μετα. πχ. τωρα ειναι 7:47 και οταν πατησω δημοσσιευση δειχνει 8:47. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 8 Νοεμβρίου 2010 ειναι ακριβως ετσι οπωςμου ειπες. απλως βλεπω οταν απανταει καποιος σε οποιοδηποτε θεμα γραφει οτι την απαντηση την εχει δωσει μια ωρα μετα. πχ. τωρα ειναι 7:47 και οταν πατησω δημοσσιευση δειχνει 8:47. Κάτι δεν πάει καλά με σένα, καθότι εγώ βλέπω πως πόσταρες 19:49... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 8 Νοεμβρίου 2010 φίλε GXSARA τι λειτουργικό έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 8 Νοεμβρίου 2010 Author #8 Share 8 Νοεμβρίου 2010 φίλε GXSARA τι λειτουργικό έχεις; το H/Y το μεγαλο το πεταξα χαλασε δεν αξιζε να φτιαχτει και τωρα προσορινα εχω ενα notebook asus eee pc series. το λειτουργικο ειναι ubuntu.και αυτο δημιουργηθηκε μετα την αλλαγητης ωρας.ενω η ωρα στον υπολογιστη λεει σωστα. αλλα δεν με πειραζει dont worrry be platty Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 8 Νοεμβρίου 2010 φίλε δυστυχώς σε linux δεν έχω τόση εμπειρία, είμαι των απέναντι (mac) οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω Απλά να σιγουρέψεις ότι είναι σωστή ζώνη επιλεγμένη (+2) και στο netbook σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος